קיבלנו אתמול בדואר 3 חוברות של חוגים*

סמאילי

New member
קיבלנו אתמול בדואר 3 חוברות של חוגים* ../images/Emo140.gif

1. הקתדרה עממית (פורמט מקופל "הרמוניקה" - כל הכיתוב רק בכחול, מאוד משעמם ולא אטרקטיבי לקריאה) 2. חוגי ספורט בבי"ס ובמרכזי הספורט (עם תמונות לא איכותיות, כיתוב צפוף ולא קריא, ואין מחירים לחוגים כמו בשאר החוברות) 3. חוגים ופעילויות בבית הנוער המרכזי (עם המוווווון פרסומות הפוגעות ברצף קריאת החוגים, כמו-כן הצבעים חיוורים, שוב מראה משעמם וחסר עניין) אז קודם כל, כל הכבוד למח' החינוך, הספורט, התרבות והפנאי שבעירייה. הכמות, המבחר, ואני מקווה שגם האיכות - גדולים ורבים מאוד!
*רק מפריע שהחוברות לא נראות טוב: צבען חיוור, הכיתוב צפוף, התמונות לא איכותיות, ישנן שגיאות כתיב וטעויות בניסוח. בסה"כ זה נראה ממש לא מקצועי.
הבנתי שעל ההפקה אמונה מח' הדוברות של העירייה, אז אנא קחו לתשומת ליבכם... (זה הרי ה"פרצוף" שלנו, לא? ואם חשוב לנו גם להראות טוב (מבחינה שיווקית / ארגונית / דידקטית / וכו'), אז ל"אריזה" ישנה חשיבות בלתי מבוטלת, לדעתי).

סמאילי

New member
מה, אני לא צודקת?!

אילה, גם את פה? בעצם, איך לא... אני בסדר גמור. מקווה שגם אצלך. בטח נתראה שוב באיזו שהיא סדנא או קורס...

אילהT

New member
אני מסכימה איתך. הולכים קצת לאיבוד

בתוך כל הכחול הזה... בטח שניפגש.

נתקלתי רק בחוברת של בית הנוער

אכן, שפע חוגים. דוקא החוג שחיפשנו (DJ), שאני יודעת בוודאות שיתקיים - בכלל לא בחוברת. עיצוב זה עניין של טעם. גם אני לא נפלתי מהכסא, אבל עצם ריכוז האינפורמציה בחוברת אחת, אסתטית וסבירה, זה טוב. קלוב התעופה הופיע בסוף, הפוך (במתכונת של שתי כריכות לחוברת - שתיהן קדמיות, "ראש-רגליים"). מה שמצחיק זה שמהצד ההוא יש רק דף אחד. מחכה בסקרנות לקבל משהו מהאשכול. יש לי בעיה עוד משנה שעברה עם האשכול, לכשהפך ממרכז למצויינות - למרכז למחוננים. קונספט שאני מאוד לא אוהבת, מאוד לא מקדם, אפילו דוחה במושגים חברתיים-ערכיים, בעיני, ומשאיר ואקום מאוד מקומם במסגרת היצע החינוך הבלתי פורמאלי. אמרתי את דברי בשנה שעברה לכל מי שצריך. לא שינו את רוע הגזירה. נראה מה יהיה השנה. בעבר, אשכול הפיס התגאה ואף היה גאוות העיר בפיתוח מצויינות, כשלצידו פעלו וממשיכים לפעול חוגים ומסלולים למחוננים. היום, למי שהוא / היא מצטיינ/ת בלי "תעודת מחוננ/ת", אין פתרון ואין מקום ברעננה. הבן האישי שלי לא הולך מאז השינוי לחוגים, כי מה שיש משעמם אותו ומסלול המצויינות היחידי שהיה כאן - נסגר. קבלתי גם את החוברת הפרסומית שמוציאים החוגים הלא-עירוניים ברעננה. מעולם לא אהבתי אותה במיוחד, לא היה בנוכחית משהו ששינה את דעתי...

סמאילי

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה

גם החוברת הפרסומית של החוגים הלא-עירוניים היתה גרועה מבחינה שיווקית / תדמיתית / עיצובית / וכו'.

קבלתי עכשיו את חוברת המופעים

ואני חייבת להחמיא - בפעם הראשונה בשבע שנות מגורי ברעננה, שהחוברת עושה (בעיצובה) חשק לפתוח אותה.

סמאילי

New member
קבלו פירגון: חוברת "החודש ברעננה"

היום הגיעה לתיבת הדואר שלנו החוברת החודשית בעיצוב חדש. נראה הרבה יותר טוב מהחומרים של אתמול, אולי וגם בזכות משרד פרסום אחר שהפיק אותה. יותר צבעוני, יותר מסודר ויותר נעים לקרוא. עדיין יש שגיאות כתיב, טעויות ניסוח וחוסר אחידות גרפית (כמו גודל וצבע הגופן שמשתנה ללא חוקיות ברורה ותמונות לא איכותית), אך בסה"כ נראה טוב.

סמאילי

New member
חנה, לא קראתי את ההודעה שלך,

כיוון שהיא עדיין לא הופיעה כשהתחלתי לכתוב את שלי. נראה לי שאנחנו מדברות על אותו דבר... וחושבות אותו דבר...

qrst1 האחת

New member
קיבלתי את כולן... לדידי, כסף רב נשפך עליהן...

ואני שוב חוזרת על הטענה, שניתן היה לחסוך כסף זה ע"י פרסום חוברת אחת ... הכסף הינו מצרך יקר
וישנם, לא מעט מפעלים לנתבו ... לילה טוב-

סמאילי

New member
צודקת!!! ../images/Emo45.gif ישנן עוד דרכים...

לחסוך בעלויות, בייחוד בנישה של הפרסומים, המודעות והחוברות הרבות, שהעירייה מפיצה חדשות לבקרים. קודם כל, כמו שציינת, להוריד בכמויות (מי בכלל קורא את כל זה?!)
דבר נוסף: ניתן להעסיק כ"א מקצועי ומיומן בתחום, בתוך מח' הדוברות של העירייה (in-house), במקום להשתמש במשרד פרסום או הוצאה לאור חיצוניים, הגובים מאות אחוזי רווח (על תיווך, עמלות, שכר עובדים וכו'). בסיכום שנתי (ובייחוד לטווח ארוך) מדובר בהרבה מאוד כסף.

למעלה