קיבלנו את התמונות והוידאו

אתי@

New member
קיבלנו את התמונות והוידאו ../images/Emo106.gif

אין מילים... התמונות פשוט מדהימות!!! סיגל עשתה עבודה מעולה - היא תפסה אותנו בכל מיני פוזות מיוחדות, תפסה כל מיני מצבים מגניבים, צילמה את כל האנשים הנכונים (בלי שנבקש כמעט). גם במהלך החתונה היא היתה פשוט נהדרת - מצד אחד לא הרגשנו אותה, ומצד שני היא תמיד היתה שם כשהיינו צריכים אותה... זוכרים את ספור הנצנצים העגום??? אז בסוף דבר אחד טוב קרה - יש תמונות מהחופה שרואים אותנו בתוך ענן נצנצים. תמונות פיצוציות
בקיצור התמונות יצאו סוף הדרך
לגבי הוידאו - העריכה ממש ממש טובה, וחוץ מכמה שירים שצריך לשנות שם, הכל אחלה. עד עכשיו אנחנו ממש ממש מרוצים מהעבודה של סיגל (וגם מהשירות) ואני ממליצה עליה בחום !!! אתי@

אתי@

New member
אין לי סורק ../images/Emo10.gif אבל אנחנו נקבל

מסיגל 40 תמונות על CD ואז אני אציף את הפורום...

הילית*

New member
וואן, איזו מהירות... מדהים !!!

איזה יופי. איזה כייף שיש תוצאה טובה. הכי כייף בעולם !!! ומתי את נותנת לנו כמה פירורים.... וחוץ מזה, איזה שיר בחרתם בסוף לקליפ?

אתי@

New member
התמונות היו מוכנות כבר שבוע אחרי

החתונה אבל לא היה לנו זמן לבוא לקחת אותן כדי לבחור. סיגל צילמה 19 נגטיבים!!! ככה שיש הרבה עבודה בבחירת התמונות... פירורים תקבלו אחרי שנקבל מסיגל את הדיסק עם התמונות סרוקות וזה יקח קצת זמן כי עדיין לא בחרנו את התמונות שאנחנו רוצים שיהיו בו. אנחנו נחכה לאלבום כדי שנוכל לבחור בצורה מסודרת את היפות ביותר. לגבי הקליפ - כמוכם - לני קרביץ!!! איזה שיר שמו לכם בסוף הסרט (בקטע הסיום)
לנו שמו שיר שממש לא מתאים לנו: "את הנשמה המתוקה שלי... בלה בלה בלה". אנחנו רוצים לשנות אותו. יש לי כמה רעיונות, אבל אולי לך יהיה רעיון יותר טוב
דרך אגב, נראה לי שהעורך שערך את הסרט שלכם הוא עורך אחר (לא זה שערך לנו).

הילית*

New member
בדיוק ענית לי על השאלה הנוספת שהיתה

לי והיא כמות התמונות... בסוף הסרט שמו לנו את השיר JUST A PERFECT DAY ובעיני זו היתה בחירה מאוד מוצלחת.... דרך אגב- ישראל הכין לי דיסק של שירים שמזכירים את החתונה שלנו כולל לני קרביץ, כולל השיר שהיה בסיום בסרט, כולל שיר הכניסה והיציאה מהחופה ושני השירים שהקדישו לנו (שניים מהמשפחה שהקליטו את עצמם באולפן הקלטות והשמיעו לנו בחתונה) ועוד שירים שכל פעם שאני שומעת אותם אז זה מזכיר לי את החתונה שלנו... כמו כן, סרקנו כשליש מהתמונות ואחרי הסרט הערוך שמנו אותם כך שכל תמונה רואים 4-5 שניות כשברקע השירים שהוקדשו לנו (הכנו עותק לסיגל ואנחנו מתכוונים להביא לה בקרוב). דרך אגב בעותקי הסרט שהבאנו להורים צירפנו גם את המקבץ הזה של התמונות וזה יצא ממש מקסים... דרך אגב, אין לי מושג מי היה העורך שלנו...

הילית*

New member
ועוד משהו- האם שלי תערוך לכם

את האלבום המעוצב. היא עשתה לנו עבודה נהדרת...וכל מי שרואה מלא התפעלות...

אתי@

New member
מתנה מקסימה ישראל עשה לך ../images/Emo77.gif

גם אני חשבתי על perfect day, אבל גם על שתי אופציות נוספות. אחת היא You are so beautiful - Joe Cocker. חשבתי שזה יתאים לרעיון המקורי של העורך, רק שיר שהוא יותר לטעמנו. השניה היא Shape of my heart - Sting. זה היה השיר סלאו השני שלנו בחתונה וחשבתי שהוא מספיק רומנטי ומרגש לסיום הקלטת. מה אתם אומרים??? על מה ללכת (או שיש למישהו רעיונות נוספים)...??? לגבי המעצבת - אין לי מושג איך קוראים לה, אבל אני חושבת שסיגל עובדת עם מעצבת אחת בלבד.

אתי@

New member
מעלה למעלה - למי יש רעיונות לשיר

הסיום של הקלטת המקוצרת???

lital_f

New member
גם אני מעדיפה את השני

וגם חשבתי על אלו: שלמה ארצי - ביחד נזדקן (אני לא בטוחה שזה שם השיר) Beatles - When I´m 64 האמת היא שאין לי מושג מה שמים בסופים של קלטות וידאו, אבל אלה נראים לי שירים נחמדים לסיום חתונה (כי יש בהם איזושהי הסתכלות קדימה). אתם מחפשים שיר איטי? מהיר? עברי? לועזי?

אתי@

New member
נראה לי שעדיף שיר איטי כי כל הקלטת

מלאה בשירים קיצביים. לא אכפת לנו אם עברי או לועזי.

שמופית

New member
אולי איזה שיר אהבה

מסרטי וולט דיסני
יש להם הרי מלא שירים קליטים ונעימים, למשל ממלך האריות או אלדין... אנחנו שוקלים להשתמש בשיר של דיסני כשיר כניסה לחופה.

*מור

New member
מה עם השיר I BELIVE I CAN FLY? ../images/Emo79.gif

זה שיר שקט ויפה (לטעמי) אם אני לא טועה הוא מפסקול הסרט של ספייסג´אם...ניראה לי ושר אותו R. KELLY

אתי@

New member
כבר סיכמנו שנלך על perfact day

כמו כולם וזהו זה... אבל תודה בכל אופן

J-סיקה

New member
אוייי תביאי תמונות

אני צריכה קצת התרגשות עם כל מה שקורה לי בעבודה

למעלה