קיבלנו במתנה מכשיר אדים קרים "קאז"

דפנה5

New member
קיבלנו במתנה מכשיר אדים קרים "קאז"

ואין לי מושג מתי משתמשים בו אשמח לקבל הצעות בנושא או שזו מתנה מיותרת ואפשר להחליף?

לא להחליף את הקאז!

משתמשים בו כשהילד מצונן. אני הזלפתי לתוכו טיפות אקליפטוס, וזה הקל במעט על שגיא את הנשימה וגם עשה ריח נהדר בחדר.

odeia

New member
סיגל, אסור לטפטף שמן למכשיר הקאז

אלו הוראות היצרן ואני נוטה להאמין להם שזה עלול לקלקל, אולי בגלל הפילטר שיכול לגרום לקילקול השמן וקילקול המכשיר.

אני יודעת שזה עלול לפגום במכשיר,

אבל הוא מפיץ את הריח כ"כ טוב, שזה היה משני... בטח עכשיו, עם הפה הגדול שלי, ה"קאז" יפסיק לעבוד

odeia

New member
סיגל, תיקני מבער, לא עולה הרבה,

עולה הרבה פחות מקאז חדש. ואז גם יכולה להפעילו בכל חדר ובכל זמן שאתת רוצה וגם יותר בריא.

odeia

New member
סיגל, מבער זהו כלי אשר בעזרתו

גורמים לאדי השמן האתרי לעלות באויר. המבערים הטובים הם שני חלקים נפרדים, חלק תחתון שמחזיק את הנר וחלק עליון אשר בו שמים את המים ואת השמן. כאשר הכלי העליון הוא העל קיבולת מספיק גדולה, אפשר למלא בו משספיק מים, וכמה טיפות שמן והוא מספיק עד שהנר נכבה ולא צריך כל הזמן להשגיח שהמים נגמרים לפני הנר. כאשר הנר מחמם את המים הם מעלים אדם עם השמן האתרי וככה הריח שלו והפעולה שלו מתפזרים באויר. מאוד מומלץ שיהיה בבית. אודיה תמיד שקשה לה לנשום או סתם רוצה להתפנק מבקשת נר עם ריח ואז אני מדליקה את המבער. (לפעמים אני נותנת לה לבחור את השמנים).

wolf18

New member
במקביל לחימום

כשאני מחממת את חדר השינה של הילדים עם רדיאטור אני מפעילה במקביל את מכשיר האדים כדי להעלות את הלחות בחדר אחרת הם קמים עם אף יבש מאד.

למעלה