קיבלנו גם אנחנו - מרץ 06!

בוביקון

New member
קיבלנו גם אנחנו - מרץ 06!

חבל שבינתיים יצא לנו כל החשק להשאר פה באופן קבוע ואחרי שנסיים את הלימודים אין לי שום ספק שאנחנו נחזור.

lion53

New member
חבל מאוד שחסמת אפשרות לאנשים שבאמת רוצים

להגר ועומדים בתור ארוך.

Astroo

New member
יש משהו בדבריו...

ברור שיש שיקולים נוספים, כגון קבלת אזרחות בתור תעודת ביטוח וכו'.

בוביקון

New member
איך הגעת למסקנה שאנחנו נעשה PR?

לא שהשיקולים שלי קשורים למכסות כרגע, אבל לא כתבתי את זה שום מקום.

Astroo

New member
לא יודע, בכל אופן זה לא ענייני

כל אחד מחליט מה טוב לו ולמשפחתו

leprechaungreen

New member
אין שום דבר בדבריו

אנשים באו, ראו, לא אהבו (בינתיים), יחזרו חזרה (כנראה). למה זה אמור להפריע למישהו? כאילו שחסר אנשים שבאו אחרי קבלת ה-PR וחזרו אחרי כמה זמן הביתה. זה לא תורה מסיני.

Astroo

New member
יש הבדל

בין "קיבלו PR, באו, לא אהבו והחליטו לחזור" ל-"החליטו מראש לחזור, קיבלו PR"

leprechaungreen

New member
הבדל סמנטי

זה כמו להגיד שמי שקנה קרטיס טיסה ולא בא לטוס, חסם את הדרך בפני מי שבאמת רצה לטוס. מבחינתי, אנשים שילמו על השירות ויכולים לעשות בו כנפשם וזה לא עניינו שלאף אחד.

New2BC

New member
בכל מה שתחליטו - מזל טוב!

ושאלה: האם המכתב הגיע לכתובת בארץ או בקנדה? בדואר רגיל או רשום? תודה.

Astroo

New member
../images/Emo49.gif החשק יצא בגלל ההמתנה הארוכה?

או סתם לא אהבתם את קנדה כשגרתם שם?

בוביקון

New member
אנחנו גרים פה

ונגור פה עוד שלוש וחצי שנים וזו חוויה נהדרת אבל מבחינתינו היתרונות שיש לחיים לקנדה (ויש כמובן לא מעט כאלו) לא שווים את המחיר של גידול ילדינו הרחק מהמשפחה. זה מחיר גדול מאוד שלא מורגש כשיש את זה וכשזה מובן מעליו.

זה מאד סובייקטיבי.

אנחנו שילמנו ומשלמים את המחיר הגבוה הזה כל יום, ועדיין חושבים שזה היה כדאי. ההתנסות שלנו עם מערכת החינוך בישראל, העדר הסובלנות, והרעש המתמיד המתלווה לחיים בישראל, גורמים לנו לחשוב שעשינו נכון שאנחנו מגדלים את הילדים כקנדים. החיים הרגועים כאן, והעדר הלחצים בכל תחומי החיים שמאפיינים את קנדה בעיני שווים את המחיר. אני חושב שטוב שאתם נשארים עוד יותר מ 3 שנים, ומציע שתעזבו רק אחרי שהדרכון הקנדי יהיה בכיסכם. מי יודע מה תרצו לעשות אחרי שנתיים שלוש במערכת החינוך של ישראל, וכדאי לשמור על האופציה של חזרה לכאן.

בוביקון

New member
../images/Emo6.gif

אני אנחם את עצמי במערכת בריאות מוצלחת יותר. (נגעת כמובן בנקודה רגישה וחשובה שאני בהחלט לוקחת בחשבון).

fermat7

New member
מערכת הבריאות בישראל לא טובה יותר

קנדה וישראל ממקומות יחד במקום 24 או 27 בסטטיסטיקה העולמית. דבר נוסף חשוב מאוד, בישראל את משלם פי כמה כדי לקבל את אותו השרות בישראל.

amichal5

New member
בוביקון, באיזה תאריך במרץ התחילו לעבד את

הבקשה שלכם?

למעלה