קיבלנו היום את האלבום המעוצב

הילית*

New member
קיבלנו היום את האלבום המעוצב

ואת הסרט הערוך ו....יצא ממש מהמם.. איך שהיינו מרוצים...
הראנו גם לכמה אנשים וגם הם מאוד התלהבו !!!! אתי@, אני מזמינה אותך ואת רונן לקפוץ אלינו כדי לראות את התוצאה...

וואו איזה כייף לכם, לנו אמרו שאת

הסרט יקח עוד קצת זמן עד שנקבל, ואלבום מעוצב יהיה לנו אחרי שכבר נבחר את התמונות מה שעוד לא עשינו כי אין לנו זמןןןןןן.

הילית*

New member
אני רוצה להגיד לך שאנחנו נתנו

למעצבת יד חופשית. היא בחרה את התמונות , היא שיחקה איתם באלבום ויצא נהדר.

אתי@

New member
אני כ"כ שמחה לשמוע שיצא יפה ואתם

מרוצים
תודה על ההזמנה - ונהיה בקשר... אתי@

הילית*

New member
בכייף! הדבר הראשון שרציתי לעשות

אחרי שראיתי את העבודות היה לדבר איתך ולספר לך... אבל לא היה לי את הטלפון. חשבתי להתקשר לאתי אלבכרי אבל את יודעת- יום שישי, קצת לא נעים לי... אז ברגע שנחתנו הביתה (ממש בלי להגזים) כתבתי את ההודעה. כ"כ רציתי לשתף אותך....

מה זה? ממני התביישת? כאילו יש אצלי

שבת, חג, יום כיפור או משהו........ תתביישי לך.

הילית*

New member
יש ביום שישי משהו משפחתי כזה

לא ידעתי איפה את נמצאת... אז אני מתביישת לי... בכל מקרה, אני באמת שמחה שיכולתי להראות המון התלהבות !!!

הכלות והפורום זה חלק בלתי נפרד

מהמשפחה שלי. כמו למשפחה שלי גם לכלות אני אומרת. "יש לי פה. תנסו לתפוס אותי..לא מתאים אני אומרת, לא נוח מראש אני סוגרת את הטלפון ..אז בבקשה לא לדאוג. פשוט להתקשר!! אני מרגישה מספיק נוח לסגור את הטלפון כשאני עסוקה. יתרה מזאת, אם אני לא חוזרת זה לא בגלל שאני לא רוצה זה או בגלל ששכחתי או שאני עסוקה אז לא להתביייש להתקשר שוב נישקקוקיום וחיבקוקיםםםםםםםם

יפעת22

New member
איזה כיף ../images/Emo9.gif ויש לי שאלה אליך:

ביום החתונה, אחרי שהייתי מאופרת ומעוצבת ומסודרת והסתכלת במראה - אהבת את מה שראית? אני מפחדת שאני אסתכל במראה ופתאום זה יראה לי לא אני וזה יעשה לי

J-סיקה

New member
יפעת שבת שלום לך

אני לא חושבת שקיים מצב כזה!! אולי התרגשות יתרה בכי דמעות של אושר כל אלו יתכנו אבל לא יכול להיות מצב שלא תאהבי את עצמך לכלה יש הילה ויופי שאי אפשר לתאר אותו חוץ מזה הרי לזה נועד איפור נסיון כדי להחליט מה מתאים לך לדעתך!!! ואת יכולה לבקש מהמאפר\ת שלך שיאפרו אותך שוב ושוב ושוב עד שתהיי מרוצה מהתוצאה וזה ירשם בתיק המאפר!!! בהצלחה!!!!

הילית*

New member
כן, אהבתי את המראה... ../images/Emo22.gif

קודם כל סמכתי מאוד על המאפרת שלי שהיא הקוסמטיקאית שלי כבר שנים ואשה שהיא גם חברה ואפילו הוזמנה לחתונה שלנו (לצערנו ממש ברגע האחרון הבן שלה אושפז והיא לא יכלה להגיע... אבל היא היתה איתי במחשבות) התסרוקת- עשיתי תסרוקת נסיון ושילמתי עליה כסף מלא. למדתי שספרים עושים תסרוקות נסיון עליהן את לא משלמת עם כמה סיכות ואת אמורה להבין מזה איך תראי ביום של החתונה. עלי זה לא עבד וההוכחה היא שלא לגמרי הייתי מרוצה מהתסרוקת נסיון ולכן הבהרתי לספרית בדיוק מה אני רוצה ואמא שלי היתה איתי ביום החתונה, קניתי את הסיכות לשיער בעצמי ואפשר להגיד שהייתי מרוצה מהתוצאה (למזלי חוסר שביעות הרצון שלי היה רק בנסיון). היום כשאני רואה את התמונות אני רואה כמה שאיפרו אותי יפה (הלוואי והייתי יודעת ככה להתאפר, אבל זה כבר סיפור אחר). מעבר לזה, אני מסכימה עם ג´סיקה, יש זוהר בכלה, משהו שאי אפשר להבין. אני חושבת שאין כלה שלא קורנת ביום החתונה. אין לך מה לפחד- אני בטוחה שתהיי יפהפיה, גם בלי שראיתי אותך!!!

הילית*

New member
ועוד משהו...

מאוד חשוב שתרגישי בנוח גם עם התסרוקת, גם עם האיפור וגם עם השמלה ולכך שותפים גם נותני השירותים, שצריכה להיות לך כימיה איתם, הם צריכים להבין את הראש שלך וללכת איתך ולא להציע לך דברים שאת לא אוהבת... כמו כן, אם את מפחדת שלא תראי את (גם אני פחדתי מזה מאוד...) כל החיים כשראיתי כלות אחרות מאוד הפריע לי שהן נראות ממש שונה, לי היה חשוב להיראות אני, להיראות טבעית וכך באמת נראיתי...הלכתי עם שיער פזור, לא הייתי עם שמלה נפוחה והאיפור שלי היה עדין...

*שיר

New member
אני מסכימה מאוד

קודם כל חשוב מאוד שכל מי שתפגשי איתו ביום החתונה יהיה בן אדם נחמד. אני בחרתי את בעלי המקצוע תוך שימת דגש חזק מאוד על העניין הזה, ובאמת, אותו יום שישי בבקור היה פשוט כיף ונטול עצבים או התרגשויות מוגזמות. אני עשיתי תסרוקת פשוטה, אבל עדיין "כלתית", וכשהספר סיים היה לי מאוד משונה לראות את עצמי איתה ועם בגדי היום-יום. אח"כ כשהסתיים האיפור, פשוט לא הכרתי את עצמי ולכן מיד הלכתי ללבוש את השמלה, ואז נעמדתי מול הראי ולא האמנתי למראה עיני... זה היה כלכך שונה אבל עם זאת, פתאום הייתי "כלה"!! קשה לתאר את התחושה הזאת, שלפתע כל המרכיבים חוברים יחד ואת הופכת לכלה!

הילית*

New member
שיר, אני מתה כבר לראות תמונות שלך

כ"כ נכונה ההרגשה הכלתית הזאת... עד שהכתי לכלה לא הבנתי את זה...

*שיר

New member
גם אני כבר מתה לראות את התמונות... ../images/Emo68.gif

סבלנות, עוד מעט...

למעלה