קיבלנו מכתב מפיקוד העורף

hag70

New member
קיבלנו מכתב מפיקוד העורף../images/Emo4.gif

עם הסבר איך מתנהגים בעת ירי רקטות. אנחנו גרים בטווח של 20 ק"מ מהקסאמים (והגראדים). (מסתבר שאשדוד יותר רחוקה מאיתנו
) כבר התקינו אצלנו את מערכת צבע אדום ובדקו אותה. ועשו שנה שעברה תרגולים של ירי (וכמובן שילדים נכנסו ללחץ. במיוחד שכמה ימים אחר כך היה את יום הזכרון והצפירות לא עשו לילדים טוב). בקיצור, במוקדם או במאוחר גם אנחנו נמצא את עצמנו בתוך מקלטים וממ"דים (כרגע מה שיגן עלינו זה רצון האל. את הממ"ד בבית החדש אנחנו מתכננים מספיק גדול). יהיה דיסקו
.
.

איך מכינים את הילדים למצב כזה?

בלי לעורר חרדות וחששות ומצד שני גם להכין אותם שלא פתאום יום אחד זה יקרה(הלוואי ולא כמובן)והם לא יהיו מוכנים.

hag70

New member
אין לי מושג../images/Emo4.gif

האמת (שלשמחתנו) זה עדיין לא ממש רלוונטי. שנה שעברה התקינו את המערכת, בדקו אותה ועשו תרגיל הדמייה. מאז לא קרה כלום (בכל המובנים). מאז הילדה עברה לבית הספר האיזורי. האופציה של קסאמים אצלנו קיימת אבל מאד רחוקה. אין טעם לדבר על זה כשזה עוד כל כך רחוק. מן הסתם יהיו תרגולים פעם בכמה זמן (בינתיים לא שמעתי על משהו מתוכנן) אבל באמת שאין טעם לדבר על זה. נחיה ונראה

במלחמה המפרץ השניה (או שם אחר, לפני 5 שנים

מה היה?)היינו צריכים לשלוח את הילדים לגן עם מסכות אב"כ והגננת היתה צריכה לתרגל מצב של כניסה למקלט. התיחסנו לעניין בקלילות - קישטנו את הקופסא, צילמנו את הבכורה עם מסיכה וכו', גם הגננת התיחסה אל זה כמשהו אגבי בלבד ולא עיקרי לימים ההם.

Master Stav

New member
עצוב לקרוא

ואחרי תוצאות הפרימריס של הליכוד ..כן תכנן ממ"ד גדול .... גם אני שול להרחיב את הממ"ד שלי ולצקת עוד קיר במחסן בכדי להפכו למבוטן לגמרי ..... פשוט מפחיד ...

למעלה