קיבלנו מכתב מפרו' אור נוי נגד קופח

שושרוז

New member
קיבלנו מכתב מפרו' אור נוי נגד קופח

לכבוד: הנדון: מכתבך מיום 9.12.03 ותשובת קופ"ח מיום 21.10.03 סיף 2 במכתב התשובה שקיבלת מגב' מזל זר איננו נכון. עמדת משרד הבריאות היא ככתוב בחוק, שהטיפולים אותם מקבל הילד בחינוך המיוחד, לא מונעים את זכאותו לקבל טיפול מהקופה המבטחת, במידה והוא זקוק לטיפולים אלו. עמדה זו נכונה לגבי כל הילדים עם הפרעות התפתחותיות שבחינוך המיוחד, כולל ילדים עם אוטיזם ו-PDD. כמות הטיפולים שתינתן איננה קבועה בחוק. אנו עתידים לדון בנושא עם הקופות בתקווה שנגיע לסיכום מקובל ומחייב. בברכה, פרופ' אור נוי מנהל המחלקה להתפתחות הילד ושיקומו. העתק: ד"ר קרני רובין, נציבת קבילת הציבור לחוק בריאות מלכתי, משרה"ב.

איזה יופי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני שמחה מאד על כך

ותודה לך שושרוז על העידכון החשוב.
אני מקווה שנוכל להזיז את הנושא, לכיון הנכון, והילדים יוכלו לקבל את הטיפולים שלהם גם מהקופות. הגיע הזמן להפסיק את השיטה המתועבת של נפנוף הילד אל מחוץ לקופה, ברגע שהוא נכנס למסגרת , ודווקא את ילדי הPDD הקופה הכללית הוציאה מחוץ לסל כבר מגיל שלוש
חוצפה שכזאת!! אני שמחה שזה מתקדם. יש לי ערימות של קבלות עד השמיים- אולי נקבל קצת בחזרה...

anidnd

New member
כל הכבוד!!אולי תוכלי לסרוק את המכתב

ולהשמיט כמובן את הפרטים המזהים ולשים אותו כקובץ על הפורום? כך, כל משפחה שיש לה דין ודברים עם קופת החולים שלה, תוכל להדפיס העתק ממנו ולהעביר לקופה. אשמח לעזור בסריקות את תרצי. שלחי לי מסר אישי ונעשה את זה.

ריקי 04

New member
חבל רק שקופ"ח כללית כבר אפילו לא

קושרת את נושא הטיפולים לחינוך המיוחד. אותנו ניפנפו אפילו שהבן בגן עירוני רגיל. פשוט אמרו לנו שהם לא מטפלים בילדים אוטיסטים מעל גיל 3 - נקודה. כרגע אני עוד מנסה לטפל בנושא מולם, אולי בכל זאת ימצאו אצלהם נקיפות מצפון... (בכל זאת הם יצרו מצב שאף אחד לא אחראי לטפל בילד...).

אלי ו.

New member
הם עדיין קושרים את זה

וזה כמובן נגד החוק. פשוט אצל אוטיסטים יש להם תירוץ שבעיניהם יותר חזק.

שושרוז שלום

אשמח לקבל העתק ממיכתבך S.O.S לבני הבחור שמאובן כ- PDD אני סיימתי את תקציב בטיפולים (ביטוח משלים) אך נכון להיום קופת החולים מנסה למנוע מבני השני לקבל טיפולים מפני שהוא נימצא בגן שפתי. מכתב זה יכול לעזור לי מאד במאבק שלי עם הקופת חולים תודה קטרין

למעלה