בקשר לקייטנה
גם אני חשבתי גם על זה וגם על זה. מבחינת המחיר נכון שאם רואים שזה לשבועיים בערך אז זה הרבה כסף, מצד שני זה לא חצי יום והם מקבלים שם גם ארוחת צהריים וזה עד 16:00 ואם מסתכלים על מחירים במקומות אחרים אז זה יחסית לא יקר. בקשר לכל הגנים, לא לא קייטנה של הגן עצמו, זה כמו קייטנות במתנ"סים וכאלה שגם לקייטנות האלה ושל מקומות עבודה ועוד מגיעים ילדים מכל מיני מקומות. לא יודעת עדיין אם ארשום את הראל כי אני רוצה שהוא גם יהנה מחופש ולא כל הזמן יהיה בקייטנות במיוחד עם אני בבית, למרות שיודעת שעכשיו עם ההריון והכל לא יהיה בכלל קל אבל עדיין יהיו לו מספיק שנים להיות בקייטנות בתקופות הללו כי מן הסתם מתישהוא אני אעבוד. שבוע אחרון של אוגוסט אלי לוקח חופש מהעבודה אז בכלל... אני, אני ככה ככה, עכשיו אני מקוררת שוב, הראש מתפוצץ, האף אדוםםםםםםםםםםםםםם אש מקינוחים ושורף, הגרון ככה ככה, הגב שלי כואב, הרגל המעצבנת הזו. אבל עדיין מתפקדת עם הילדים בבית. מקווה בספטמבר קצת לנוח יותר.
מההרגשה של סוף השבוע?? בכללי, אני תמיד בסדר, רק אמא שלו יכולה להוציא אותי מעט משלוותי, הרבה ברירות אין לי (או שיש), מעבירה הלאה, עד הסטירה הבאה כמו שאומרים. יום נפלא שרית