קיבלנו תשובות מבדיקת זרע שניה

קיבלנו תשובות מבדיקת זרע שניה

והן קצת יותר טובות מהראשונה: הריכוז הוא עדיין רק 11 מיליון (בדיקה קודמת היה 10 מיליון), אבל ה-volume מעל לנורמה, אפילו יותר טוב מפעם קודמת. ה-motility קצת פחות מהנורמה (44% אחרי שעה, 35% אחרי 4 שעות), ב-vitality אני ממש גאה (73% אחרי שעה ו-71% אחרי 4), וגולת הכותרת - המורפולוגיה (מוכנים?) - 8% תקינים (פי 2 מהבדיקה הקודמת!!!). מישהי יודעת אם זה עושה איזשהו הבדל? אגב, אני חייבת לציין שבניגוד לרמת מרפא, שרשמו במורפולוגיה כמה לא תקינים, באיכילוב רושמים כמה כן תקינים. זה דבר פעוט אבל מצא חן בעיני. חוץ מזה שבאיכילוב מעל 14% תקינים מורפולוגית זה נחשב תקין, וברמת מרפא רק מעל 30%. ואני כבר לא מדברת על זה שברמת מרפא לקח 6 ימים עד שקיבלנו את התשובה, ובאיכילוב מיד מחרת. אין מה לומר, איכילוב לוקח בגדול. יש לי עוד שאלה: היות ויש לי זמן עד שנתחיל בהזרעות (כאמור, באוקטובר אני מקווה), אני רותה להקדיש את הזמן להשכלה. יש אולי למישהי מאזור המרכז את "המדריך המלא לפריון" שאפשר לשאול, לצלם ולהחזיר??? מבטיחה להיזהר מאוד בכבודו ובשלומו של ה
.

לי יש את הספר

אני לא מאזור המרכז אלא מזכרון אבל עובדת בהרצליה אז אפשר לעשות איזה קומבינה ולהעביר אליך לתקופת מה (עד שאני אתחיל לשכוח את החומר וארצה לדפדף בספר לפני השינה
) ובקשר לבדיקת הזרע - ברכותי. מקווה שהמצב רק ילך וישתפר עד להזרעה הבאה שתהיה האחרונה. חנה

עמית@

New member
היי, כל הכבוד! ../images/Emo45.gif

איכילוב הוכיחו את עצמם (למה לנו זה לא קרה...) זה נשמע ממש טוב, עכשיו בטוח תצליחו בהזרעה. תגידי הרופא שלנו נטש לחודש, נכון? (הוא טוען שיצא לשרת את המולדת
) בקיצור, אני מקווה שהשתפר מצב רוחך. אם תמצאי מישהו שיש לו את הספר, אני אשמח לצלם גם כן

אמרו לי במכון שהוא יהיה בשבוע הבא

(אבל הם לא ידעו להגיד אם גם במכבי או רק פה בביה"ח) אז תתאפקי רק עוד קצת...

כיפק לאיכלוב ..ולא נעליב גם את הזרע

זה ניראה שיפור יפה מאוד אך רק שתידעי שתמיד יש הבדלים בין בדיקה לבדיקה כך שהבדיקה הבאה עשויה להפתיע ...בהצלחה בהזרעה ..

תודה, יונית ../images/Emo13.gif

בעלי דוקא היה בטוח שהבדיקה הזו תהיה פחות טובה מהקודמת, היינו בחתונה ערב קודם והשתוללנו כהוגן (וגם שתינו...), ובלילה המזגן הפסיק לפעול אז הוא לא ישן כמעט... הוא היה בטוח שהבדיקה הזו תהיה ממש על הפנים. אני כ"כ שמחה שהוא התבדה.

לסוכריה מתוקה ....

גם אני תמיד אומרת לבעלי שיש כל מיני דברים שמשפעים על הזרע כמו עיפות אלכוהול .....וכדומה אבל ניראה לי שזה לא בידיוק נכון !

עמית@

New member
../images/Emo32.gif לחלוטין

כאמור אני כמעט שבועיים אחרי המחזור (יום 11) בUS שנעשה ביום הראשון של המחזור לא נצפו ציסטות. אתמול התחילו לי כאבים בצד ימין, למטה. ציסטה יכולה לגדול תוך כדי חודש (ללא זנב הורמון) קצת קשה לי להאמיםן שזה ביוץ (או גדילת זקיק) היות ועד היום זה לא קרה לבד (אז למה שיתחיל פתאום?
) תודות

עמית, אין לי מושג, זה יכול להיות

כ"כ הרבה דברים... ניסית להתקשר לבוצ´ן? אני יודעת שהוא במילואים, אבל אולי הוא יוכל להחזיר לך טלפון?

עמית@

New member
אני לא רוצה להציק לו בגלל זה

(למרות שהוא כזה בסדר שהוא בטח יחזיר צלצול) אולי אני אלך לעשות US (עוד יש לי הפנייה)

מרב.

New member
עמיתמית

אני מאמינה שציסטות יכולות לגדול גם בלי טיפולים- אני מכירה מישהי כזו. האם עשית US בסיום הטיפול לוודא שאין ציסטות? הרי שתי מדוזות הענק השוכנות אצלי בשחלות (להלן: הציסטות) הופיעו עקב הטיפול הקודם וההיפר, והרי היינו ביחד בהפלגה הזו... תבדקי אם את יכולה לעושת US כדי לבדוק האם אכן זו ציסטה. מקוה שזה לא...
מרב

עמית@

New member
אולי, אני ממש מפחדת

שפתאום תצוץ לי ציסטת ענקים ואני לא אוכל לעשות טיפולים עד קץ כל הדורות

למעלה