קיבלנו תשובות מבדיקת זרע שניה

מרב.

New member
אוי ילדונת מצחיקה ומתוקה ואהובה

מאין כמוך. את כל כך קיצונית וכל כך מרחיקה לקצוות הרעים האפשריים. אולי תעשי מאמץ ותרחיקי פעם לכת עד לגבולות המרוחקים של הפנטזיה- כמו ב,הסיפור שאינו נגמר". זוכרת?
אחד ענק מרב

טלי2

New member
שני הדברים יכולים להיות

במקרה הטוב, יכולה להיות לך הפתעה טובה, שאולי הגוף החליט הפעם לייצר זיקים ולבייץ לכבוד החגים
, האופציה הפחות טובה היא שכן נוצרה אצלך ציסטה, שלא נראתה עדיין ביום הראשון למחזור
, אבל גם אז אל דאגה, לא תצטרכי לחכות עד סוף הדורות אולי רק עד המחזור הבא מקווה שיהיה בסדר טלי2 (בחופשת ציסטה)

שחר חדש

New member
יוהו! יחי הזרעונים!

נשמע טוב - שיפור זה תמיד טוב. אני חושבת שיש שינויים מבדיקה לבדיקה. כדאי לנסות לראות מגמה (אם יש) וגם - אף על פי שאיכילוב נחמדים לך, כדי לראות הבדלים, כדאי לעשות את הבדיקות באותה מעבדה. יש הבדל בין 4% לבין 8% (גם אצלנו המורפולוגיה השתפרה והגיעה ל - 8 והרופא בירך על השינוי). - 4% זה הגבול בין הגרוע לבינוני. 8% זה כבר ממש בינוני, ולוקח בחשבון גם את הסטייה הסטטיסטית. מה גם שהם נשמעים נמרצים מאוד. אז שיצליח לך הפעם עם שמונת האחוזים... שחר

תודה, שחר ../images/Emo13.gif

אני ממש מאושרת מהתוצאה החדשה. עשינו את הבדיקה השניה כי הרופא שלי אמר שהוא לא ממש סומך על רמת מרפא בעניין המורפולוגיה, וכדאי לבדוק שוב במקום אחר. כמה חכם מצידו
אם נצטרך עוב בדיקות אני אלך רק לאיכילוב. קצת בלגן עם אישור לטופס 17, אבל בסה"כ מכבי היו בסדר עם זה. חוץ מזה שכמובן בגלל שאני עובדת פה זה הרבה הרבה יותר נוח, קרוב לבית, יש לי חניה, והכל...

שחר חדש

New member
סוכריה - הרחיבי נא!!!

מה זאת אומרת ברמת מרפא יש בעיה עם בדיקות של מורפולוגיה? מאוד חשוב מה שאת אומרת! הבעיה העיקרית אצלנו היא - מורפולוגיה. אנא - פרטי נא. שחר

עמית@

New member
הכוונה היתה שהם מחמירים

בקריטריונים שלהם, לא שהם טועים או משהו אצלם הנורמה היא סביב 30% צורות תקינות ובאיכילוב הנורמה סביב 15%

שחר חדש

New member
תודה עמית. אבל...

ברמת מרפא הנורמה היא מעל 14%, ולא מעל 30% (לצערי אני מכירה היטב את הנורמות "לעשירים" הללו). שחר.

עמית@

New member
זה מה שסוכריה אמרה (באיזשהוא מקום)

אבל אם את אומרת שאת מכירה הרי שה"נורמות" כמעט זהות, מה שכן, אולי שיטת הבדיקה שלהם מחמירה יותר (פוסלת יותר זרעים וכד´)

נועם@בת

New member
קיימות שתי שיטות בדיקה

על פי האחת הנורמה היא 40% תיקנים, ועל פי האחרת נדמה לי ש15%. משובר בשתי שיוטות שונות, ולא בשתי נורמות של אותה בדיקה. אני לא יודעת אם במקרה הזה באמת מדובר בשתי השיטות, אבל בגדול קיימות שתי שיטות שונות. אני מנסה לצרף את אוסף הלינקים שהיה לנו ביואל, אין לי מושג איך זה יצא כאן
נועם

אולה *

New member
מתוקה שלי ../images/Emo74.gif

(אין ציור של סוכריה, יש רק דבש
) המעבדה באיכילוב - אחת הטובות. והיא גם אמינה. רמות מורפולוגיה של 8-14 נחשבות לבינוניות, מעל 14 - טובות. אז המצב שלכם לא רע בכלל, ויש סיכוי ל-IUI.
לכם אחרי החגים!!! דרך אגב, גם אני בזמנו לקחתי את הספר מחנה וליאור.
אולה.

למעלה