קיבלתי אימייל מטריד ביותר...

ChildOfTheWoods

New member
קיבלתי אימייל מטריד ביותר...

וחלק מחובתי להעביר אותו לכאן... ב- 17 לאוקטובר תתכנס המועצה הארצית לתכנון והבנייה לדון, בפעם האחרונה, בתוכנית הבנייה העצומה וההרסנית, המתוכננת בהרי ירושלים**. בסוף הדיון המכריע נדע האם יישארו לנו ולילדנו יערות ושמורות טבע במבואות ירושלים. חשוב מכך, נדע האם אנו עשינו די על מנת למנוע את האסון והאם נוכל להישיר מבט אל נכדינו, כשאלו ישאלו אותנו מדוע נכתבו המילים "ריח אונים נישא ברוח הארבעים עם קול פעמונים" ?! ישנם שני אירועים שהנוכחות שלנו בהם יש בה כדי להטות את הכף, שכרגע מוטת לצדם של כרישי הנדל"ן. 1) ב- 26 לספטמבר יתקיים יום עיון בנושא, בנוכחות בעלי תפקידים וחברי כנסת. נוכחות של המוני ישראל בו תשכנע את אותם הנוכחים רמי המעלה, שהציבור מתנגד. עד כה הם התייחסו בביטול ל- 16,000 (!!!!) ההתנגדויות שהוגשו לתוכנית. על כן חשוב למלא את האולם. פרטים על האירוע בדף המצורף 2) כאמור, ב-17 לאוקטובר תתכנס המועצה הארצית בבניין משרד הפנים שמול הכנסת (הבניין שבין בניין משרד ראש הממשלה ובניין משרד האוצר). אנו נקיים הפגנה מול הבניין בשעה 8:00 בבוקר (השעה בו נכנסים חברי המועצה). אין מילים בפי כדי לתאר את חשיבות ההפגנה הנ"ל. בפעם הקודמת גודלה של ההפגנה כה הרשים את שרת הפנים דאז ואת החברים (לפי מידע פנימי שהודלף), שהם החליטו שמוטב להם לא לקבל החלטה. וכפי שציינתי, יש בידינו למנוע את האסון. אנא בואו, בכל לשון של בקשה. חבר/ה יקר/ה, מה רבה תאה עצבותך לכשייוודע לך מר גורל הרי ירושלים, ותדע/י שיכולת לעשות יותר, ולו קצת. מעטות הפעמים שבהם יש לנו את הכוח להטביע חותם רב כל כך על עתיד נוף הארץ. מעטים הנושאים שסביבם יש הסכמה גדולה כל כך (להוציא קבלנים תאווי בצע ושאר יהודים המוכנים למכור את בכורתם בתמורה לבית 10 חדרים). היש מאבק יותר ראוי מזה להתערבות מצדך? אם קיים רגע מכריע במאבק כולו, הרי שזה עכשיו, בישיבה האחרונה של הרכאת התכנון האחרונה. אנא, למען ילדיכם אם לא למענכם, חרגו ממנהגכם ובואו להפגנה. אם הדבר מסייע, אני מוסיף גם תחנונים אישיים שלי. בברכת שנה טובה, http://coopers.flexihostings.net/~teva/site/index.php/teva/content/download/167/697/file/jerusalem.pps

ChildOfTheWoods

New member
בבקשה תיכנסו למצגת שבסוף ההודעה...

אני מרגיש שחלק מחובתי הייתה לשים זאת כאן... החלק השני הוא להיות שם... אני מקווה שחלקכם תצליחו לפנות גם מזמנכם למטרה זאת... תודה... שי...

תודה רבה!

בתור פגני, איכות הסביבה היא חלק בלתי נפרד מהאמונה שלי. יש כמובן עוד אזורים שנפגעים תדירות, ואין הם זוכים לחשיפה מספקת, אם בכלל. אני מקווה שהמאמצים הללו יצליחו!

moonflim

New member
בשם האלים

חלק מהפגנים בפורום הם בטח מכשפים או כוהנים לדעתי זה שינוש אולם לכוח של כול מכשף ובאחריותו של כול מכשף לדוג לסביבה עם יש לכם כוח כולשהו זו סיבה מספיק טובה להשתמש בו (בלי לפגוע בחיי אדם)

gwizard

New member
חס וחלילה !

קודם כל אני אתייחס למשפט שמאוד הפריע לי והוא: "אם יש לכם כוח כלשהו זו סיבה מספיק טובה להשתמש בו (בלי לפגוע בחיי אדם)". בלי להעליב, זהו משפט שנאמר ע"י אדם חסר כל אחריות. כוח זה לא המטרה, כוח זה תופעת לוואי של למידה. לנצל את הכוח רק בגלל עצם קיומו זה כמו לתת סתירה לילד טיפש רק בגלל שאני יכול. מבין את האנאלוגיה ? ועכשיו לחביב עלי: "בשם האלים". אני מבין שזה נאמר ללא שום כוונות רעות, אבל תחשוב רגע כמה הרג, סבל ודם יש בהיסטוריה וגם כיום ממש ברגע זה בגלל המשפט הזה. אולי זה יעזור להזכיר תופעות כמו האינקויזיציה או הג'יהאד האיסלאמי כדי לעורר את ההבנה ? במאגיה, במיוחד במאגיה, צריך לדעת לבחור מילים בקפידה רבה. כי מילים (=מחשבות) יוצרות מציאות.

moonflim

New member
במה נדיר

שוב הגישה של בו לא נינקוב אצבע רק בגלל שאנחנו יכולים! gwizad הגישה שלך היא בזבוז של ידע וכוח אנחנו יכולים לבטל כול בפגיע באדמה אבל אף אחד לא מוכן לתרום את זמנו לזה לאנשים יש כסף ,פוליטקה ,קשרים וכוח ממש ולנו יש יותר כוח מכול אלה ביחד אבל לקהילה יש חוסר רצון משביע לאשפיע על הסביבה שאנחנו חיים רוב הקהילה היא רוח וצילצולים אז תודה על כול הדיונים האידאולגים ולא תודה

בבקשה.

אם זה מה שאתה מרגיש, אתה מוזמן ללחוץ על ה-X שרשום בקצה ימין (או שמאל) של המסך. תודה לך.

neophile

New member
those damn jews

לצערי רבים בקהילה הזאת ובכלל רואים את המאגיה בתור אמצעי להשיג או לחזק כסף וקשרים פוליטיים אולי ה"הילה הרומנטית" שהיתה לנושא הזה בתחילה מתפוגגת ואז הגישה הפראגמטית-מטריאליסטית משתלטת על הנשמה שלהם. אז זה כבר ברור שאנחנו לא יכולים לעשות שום דבר ...חוץ מלהשיג תחושה אישית של כוח שהיא חסרת משמעות ברמות שמעבר לחברתית. אפילו את היכולת הזאת להשפיע ברמה החברתית הם לא מנצלים ומעדיפים להתנפח מחשיבות עצמית-להיות משכיל, להיות בעל ממון,בעל כח רוב אנשים כאן לא יסכימו איתך שיש לנו יותר כוח מכל אלה(כסף,פוליטיקה,קשרים) זה לא שהם לא רוחניים בכלל פשוט הם לא מוכנים לעבור את הגבול, הגבול שמעבר לו כסף ,פוליטיקה וקשרים מאבדים מכוחם . הם יאמרו לך שמאגיה זה אמצעי להשיג כוח ,ממון ,הם יאמרו לך שמאגיה זה להרביץ עסקאות עם מלאכים ושדים . אין דרך אחרת לתאר את זה מלבד גישה יהודו-נוצרית שהביאה במידה רבה להיווצרות המאגיה המערבית ולפגיעה מאסיבית באדמה ובבני אדם מלאי שלום שעבדו את האדמה באמת ובתמים.

רבים??

בקהילה הזו? על מי בדיוק אתה מדבר כשאתה מדבר על הקהילה הזאת ? את האנשים הבודדים שכל מטרתם הינן המטרות שציינת למעלה,אני לא הייתי משייכת כלל לקהילה הזאת.

neophile

New member
כולנו מושפעים מהתפיסות האלה

שינוי דת עדיין לא מצביע על השתחררות מהתפיסות האלה יותר מכך, אפילו בלימודי מאגיה לא בהכרח משתחררים מהתפיסות האלו,בייחוד מאגיה מערבית. בשביל להבהיר את העניין גם וודו נכנס תחת ההגדרה של מאגיה מערבית(שאמאניזם אפריקאי עם תפיסות נוצריות) לדעתי , גם וויקה (השפעות של שחר הזהב) למרות שזאת דעתי בלבד ואני לא מתכוון להכנס לוויכוחים בנושא עם אף אחד . זה נכון לגבי הקהילה הזאת וזה נכון לגבי כל העולם המערבי , זה גם נכון לגבי האיסלאם. בתפיסה שלי האיסלאם הוא חלק מהעולם המערבי ,חלק נכשל יותר.(בהתאם לסטנדרטים של המערב)

Polar Aurora

New member
"כוח זה לא המטרה,

כוח זה תופעת לוואי של למידה." אה, באמת? חשבתי שאת כל התרגילים האינסופיים האלה אנשים עושים דווקא בשביל להשיג יותר "כוח". כלומר, אפשר ללמוד תאוריה של המאגיה במשך שנים אבל לא לגעת בפן המעשי שלה, ואז זאת תהיה רק למידה. אף אחד לא ישב כל יום עם כל מיני נרות וקריסטאלים ויתרגל כשפים אלא אם הוא מתכוון לעשות עם זה משהו, אם הוא רוצה את ה כ ו ח להיות בן אדם טוב יותר, שלם יותר, קשור יותר לאלים או מה שהמניע לא יהיה. אז אל תגיד שלא ביקשת את הכוח, שלא נעים לך לדעת שהוא בידיך. אבל אם כן, למה שלא נעזור? למה לא לפעול למען מטרה שבעינינו היא טובה באמצעים שעומדים לרשותנו?

למעלה