קיבלתי אימייל תשובה על המצגת ששלחתי

קיבלתי אימייל תשובה על המצגת ששלחתי

לשר בני אלון: השר בני אלון קיבל פניות רבות בנושא טיפולי הפריות כנראה שגם שר האוצר קיבל פניות רבות ולשמחתנו הנושא כלל לא עלה בישיבות הממשלה שעסקו בתקציב. ואני מקווה שלא יעלה. בברכת חג סוכות שמח הצלחה בטיפולים ונחת מגידול ילדי ישראל. יואב שורק יועץ השר

פרח שדה

New member
נורהל'ה, עשית לי דהז'הוו להודעה של

נטע מהיום. גם היא קיבלה את אותה תשובה בדיוק, תשובה בלתי ברורה בעליל...

קינמוני

New member
גם אני קיבלתי תשובה זהה היום.

זה מן נוסח קבוע כזה שנשלח כנראה לכל מי שפנתה אליו.

גנדלפ1

New member
צריך לחזור ולשלוח

לדעתי כל מי שקיבל תשובה כזו צריך (כמובן רק אם רוצה) לחזור ולשלוח מכתב/ פקס שאומר משהו בסיגנון: "אנו מודים לשר על תגובתו ובמיכתו בנושא, אך לצערנו מבירור שנעשה במשרד האוצר ובמשרד הבריאות מסתבר שהקיצוץ מהווה חלק מהתקציב המוגש לכנסת נכון להיום. כלומר אין שינוי רשמי או הודעה רשמית בעמדת האוצר והממשלה. כמו כן כל פתרון שאינו מאפשר לכל משפחה לקיים את מצוות פרו ורבו (דהינו לפחות הולדת שני ילדים) ופותר את בעית הגיל הנו פיתרון הפוגע בנו, כציבור, בצורה אנושה ובלתי הפיכה. נשמח להפגש אם השר על מנת להעביר לו אישית את חומרת הבעיה, ואת התרומה המכרעת שהוא מסוגל לתרום למאבק צודק זה" שני אישית אשלח לו מחר פקס אשמח אם עוד אנשים יעשו זאת, כנ"ל לדני נווה ועוד שרים שהביעו את תמיכתם בנו - כך שאולי נצליח שהאוצר יצא בהודעה רשמית על השינוי - כך שנדע שאכן יש תזוזה חיובית ולא רק הבטחות לא רשמיות גיא

למעלה