קיבלתי אישור לעובדת/ת זרה

קיבלתי אישור לעובדת/ת זרה../images/Emo91.gif

אז זהו כולכם מכירים את הסיפור על שני הורים חולי סרטן הם גרים איתי ומילאתי את כל הטפסים ואישרו לי 9.5 שעות שבועיות כמובן שאת השאר אני משלימה מכספי מילאתי רק לאבא שלי כי אמא שלי יכולה לתפקד כרגע וכמובן שלא נותנים לה עזרה אז מחר אני מקבלת אחת דרך סוכנות סידרתי לה חדר מאד נחמד אותכם אני צריכה לשאול האם מקובל לבקש שתעבור בדיקות איידס צהבת וכדומה???יש לי ילד קטן בבית וכמובן אבא שלי בטיפולים כרגע????
תודה ורק בריאות לכולם
 
בהצלחה אישה יקרה

לי לא היה נסיון עם עובדים זרים אבל חושבת שהם עוברים בדיקות טרום הגיעם לארץ את תבחרי לך אחת שיודעת לדבר עם ההורים שלא תצטרכי כל הזמן לתרגם עבורם זה חשוב התקשורת עם העובדת וההורים
 
הקלות במיסים

אם יש לך אס סעודי צריך להיות הקלות במס הכנסה אם הוא תלוי בך כלכלית תבדקי עם העובדת סוציאלית יש נקודת זיכוי או משהו כזה זה גם עזרה במימון העובדת
 
הנחות בתשלום הארנונה

אם קבעו לך נכות, את צריכה חגשת למח' הארנונה כדי שיקבעו לך את ההנחה עפ"י הקריטריונים של השלטון המקומי. בהצלחה
 

מיליתו

New member
בשעה טובה

אני מקווה שהעזרה תועיל לך (בטוחה בכך). נראה לי שמחלות שצריכות להטריד אותך זה דווקא מחלות זיהומיות כמו שחפת כי דווקא איידס וצהבת לא מדבקים אפילו במגע יומיומי טיפולי (למעט צהבת מסוג A, שיש נגדה חיסון פשוט שרצוי שהעובדת תקבל, וגם כל אחד אחר בכלל... נותנים אותו בלשכת גיוס...) תבדקי רק שהאדם אחראי, נקי מסמים ודברים כאלה.
 
לשאלתך

עד כמה שידוע לי עובד זר עובר את כל הבדיקות לפני שמביאים אותו לארץ. כך נאמר לי מהחברה כשהבאתי עובדת זרה להוריי ז"ל. שווה ליצור קשר עם החברה ולוודא את הנושא שוב.
 
שאלה-

ראשית אני שמחה שהצלחת להשיג אישור ואני בטוחה שזה יקל עליכם. השאלה שלי איך אני פועלת להוצאת האישור? מה עלי לעשות ולמי עלי לפנות?
 
קצת מידע../images/Emo50.gif

אני אישית פניתי באמצעות העובדת הסוציאלים של בית החולים שבו אבי מטופל מילאתי טפסים של ביטוח לאומי הם שלחו אחות שתבדוק את היכולות של אבי ועל פי זה נקבע ניקוד כש4.5 נקודות זה הסף לקבל עודת זרה לאחר מכן פניתי לחברת כוח אדם שהמליצו לי עליה באיזור שלי והם גם שלחו לי טרום סיעוד שזה איזה 6 שעות שבועיות זה כלום אבל יחד עם זאת גם משהו עכשיו אני בשלבי הוצאת הרישיון כי יש לי כבר ניקוד ואותה חברה כבר הביאה לי את העובדת היא כבר אצלי. מקווה שעזרתי ולו במעט שיהיה בהצלחה והרבה בריאות.
 
למעלה