קיבלתי ארגז ענקי ושקיות של

קיבלתי ארגז ענקי ושקיות של

בגדי ילדים ונעליים. עדין לא מיינתי. מחר אמיין הכל, ואפרסם מה שנשאר לאחר שיעברו למשפחות שבטיפולי.

מיינתי עד כה את הנעליים:

מה שבמידות של משפחות שבטיפולי עובר אליהן. נשאר לתרומה: בנים: סנדלים מידה 29 סנדלים מידה 28 סניקרס מידה 23 ספורט בנים 26.5 נעלים בנים 23 נייק שחור מידה 43 ניו-באלאנס בנים/בנות מידה 23 בנות: סנדלים בנות 24 אדום קבקבי עץ X 2 מידה 23 חדשות נעלי ספורט נשים מידה 40 בגדי דתיות מידות 42-44 בגדי בנות קיץ עד גיל שנה הכל במצב מעולה!! עדין לא מיינתי את הבגדים, שכן הארגז ברכב, הוא כבד לאללה.

קיבלתי עוד דברים היום:

מגפי בנות 27 (יעבור למשפחה חדשה בבת-ים) סנדלים בנות בצבע אדום מידה 28 (לילדה מבת-ים) נעלי לק לבנות לילדה מידה 23 בגדים במידות גדולות גברים ונשים (מידות 46-50). יש עוד ארגז שטרם מוין.

berry23

New member
אשמח לבגדים במידות גדולות

למשפחה אם הם עדיין ברשותך... מאיפה את?

berry23

New member
יש מישהו שיכול לעזור לשנע

לאיזור רחובות? (אולי מישהו מהאיזור שבא אליך על הדרך לקחת עוד דברים?)

Tal Tal4

New member
מיכל היקרה וניגונים היקר

אני אזדקק לעזרתכם בשינוע ממיכל אלי- ואז אביא הכל לברי23. אבל- חכו עד יום ראשון- שאקבל את התרומה של בית אלון- אולי נוכל למצוא שם דברים מצאימים לבית ונצואלה. -ואזת ניגוניםת תוכל לקחת ממני חבילה למיכל (בתקווה) . אצור קשר בהקדם

מצוין, תודה רבה, אדבר עם ניגונים

שיקח ממני אליך. את חבילת הטיטולים למשפחה מרחובות העברנו לקרינושנוש על ידי ניגונים, תוכלי לאסוף מקרין? ושוב תודה רבה.

Tal Tal4

New member
בסוף חבילת החיתולים לא אצל קרין.

הייתי אצל קרין היום- להביא אוכל למשפחה שבטיפולה. ניגונים יעביר את הטיטולים דרך שכנתו- ומשם לרותם או אלי. - ואז ל01751 בינתיים נודע לי שאקבל ביום ראשון בבוקר עוד תרומת בגדי ילדים מגבעתיים-אעדכן אותכם ביום ראשון.

המון תודה טל טל, לא משנה לי

הדרך העיקר שזה מגיע. מאוד מודה לך על סיוע בהעברות, ובכלל שמחה על הצטרפותך אלינו.

אחרי המיון של הארגז הגדול:

מה שעובר למשפחות שבטיפולי, אני שמה בצד, כמו בגדים לילד בן ה- 1.5 למשפחה מבת-ים ומעיל אחד, מעיל למשפחה האתיופית ועוד בגדים לילדה בת שנתיים, בגדים חדשים למשפחה מיפו ונעלי בית מתוקות למשפחה מיפו ועוד. נשארו המון בגדי תינוקות, הכל במצב חדש ומעולה, מתאימים לבנים/בנות. מי שמעונין, נא לפנות אלי. ושוב תודה למיכל אמא של יואב ואסף על התרומה היפה.

עדכון: רוב הארגז חולק אתמול בערב

ונמסרו 2 שקיות מפוצצות בבגדי תינוקות ל- stur dust עבור משפחה שבחסותה. נשארו מעט בגדי תינוקות יפים, בגדי קיץ לתינוקות, ונעליים לפי הפירוט למעלה.

למעלה