קיבלתי אתמול MP3 אבל..

yarden300

New member
קיבלתי אתמול MP3 אבל..

אני לא מצליחה להדליק אותו. ניסיתי ללחוץ על הפכתור שאמרו ללחוץ עליו אבל הוא לא נדלק. ניסיתי להפוך את הסוללה כי לא כתוב לאיזה כיוון היא צריכה להיות אבל גם זה לא עזר. מה אני אמורה לעשות?יש עוד דרכים לטפל בזה? כי קיבלתי את זה כמתנה ואין לי מושג ממי זה פשוט היה מונח עם מיטה שלי וההורים אמרו שזה היה מונח בדואר.. אז אני גם לא יכולה לגשת לחנות שקנו את זה בה... בבקשה תעזרו לי זה ממש מתסכל.
 

yarden300

New member
זאת הסוללה שקיבלתי עם המכשיר..

חשבתי שהיא אמורה להיות מספיק טובה
 

יאיר B

New member
באיזה נגן מדובר?

אם מדובר בג'נרי - הם מגיעים עם סוללות אבץ-פחם פשוטות. לפעמים הסוללות הללו ריקות (כי הן לא משהו). תשים סוללה אחרת ותבדוק. לגבי הכיוון: חשוב לשים את הסוללה קוטביות הנכונה (+/-). כלל עצבע לנושא: המינוס של הסוללה (החלק השטוח) יהיה במגע עם קפיץ; הפלוס (החלק של הסוללה שבולט) יהיה במגע עם לוחית שטוחה (או ספירלה שטוחה).
 

yarden300

New member
זאת באמת הייתה הסוללה..

עכשיו אני לא מוצאת את החיבור (עד כמה שאני נשמעת עקומה ומפגרת עכשיו) אבל אין לי חוש טכני מפותח במיוחד.. תודה על התגובה...החלפתי סוללה וזה באמת הצליח :)
 

shakshuka6

New member
היי ירדן...

נסי להחזיק את המקש הגדול לחמש שניות... אולי את לא מחזיקה מספיק... וגם נסי עם סוללה אחרת... .חזרי אלינו עם עדכונים.
 
למעלה