קיבלתי את הדיסק "במידת הרחמים"

מתנדב

New member
קיבלתי את הדיסק "במידת הרחמים"

של ברונר, בעיבודו של אלי לאופר, הדיסק ממש מוצלח לטעמי, מישהו שמע אותו שר? או את הדיסק שלו?

ר' מתנדב האם אתה מתכוון

לשמואל ברונר ? כי אם כן, אז שמעתי אותו לא אחת (כמובן שגם את אחיו אריה) ואני אוהב לשמוע אותו. אני מתכוון ששמעתי את שמואל , עדיין לא שמעתי את הדיסק החדש. כמה שהם שונים זה מזה שני האחרים. וכשהם שרים כצמד "האחים ברונר" זה גם כן סגנון אחר. אתם בוודאי זוכרים את סידרת "חסידיש" שהם עשו, תחילה עם ישי לפידות ולאחר מכן בלעדיו. אישית אני נהנה מכל מה שהאחים ברונר עושים ביחד ולחוד.

במידת הרחמים

אם אני לא טועה זה דיסק די ישן , אם זה הדיסק הזה שיר מס´ 1 שיר די מוצלח והשאר ככה ככה...

מתנדב

New member
זה אכן דיסק ישן, אבל אלי הוא הגיע

רק אתמול, מה אני יעשה שאני לפעמים קצת בפיגור עם הדיסקים?...

תהיה רגוע

זה בסדר כי אני עובד באחד מערוצי הקודש(ה"פיראטים")לכן אני מקבל את הדיסקים מוקדם מכולם

ערוץ קודש

אני מעדיף לא לדבר על הנושאים האלה בגלל זה אני קורא לעצמי ירושלים... ולא בשמי האמיתי...

איזה עוד ערוץ קודש יש...

מחוץ לירושלים? האמת היא שיש כמה (ערוץ 2000,קול צופיך, רדיו שמח, רדיו ברסלב, קול חי) אבל רובם בירושלים.

asaf2000

New member
המספר של ברסלב מתחיל ב 02

פעם זה היה 09 כנראה מאיזור נתניה.

שמעתי אותו...

הדיסק הזה יצא כבר לפני שנה ואני חושב שהוא לא כל כך מושקע במיוחד בלחנים.

מפגש חסידי

מה בנוגע למפגשים היה כבר מפגש של "מוזיקה חסידית"? אם לא אולי המתנדב המצויין יארגן משהו?

מתנדב

New member
אם תרצו מפגש של החברי פורום

אני בהחלט יכול לארגן מפגש כזה כמובן שזה יהיה מקובל על חברי הפורום, אני אחשוב משהו, ואני אפתח כבר בלילה שרשור חדש בנושא, חבל להרוס את השרשור הזה, ולערב 2 נושאים בשרשור אחד, או שתפתח אתה שרשור חדש בנושא מפגש הפורום, ונראה כמה ירצו להגיע...

בטח!

זמר מדהים. חזני קצת, אבל קול יפה מאד דיסק חביב ביותר חוץ מהשירים שעובדו אלקטרונית בלבד.(מכונת תופים במקום אורגינל). לסיכום דיסק יפה מאד

למעלה