היי - תודה על התגובה. טלפון קווי רגיל אין לי
1. אז נורית DSL לא חייבת להיות דולקת (או להבהב או לתת סימן חיים אחר?) - כי בהוראות כתוב שאם היא לא נדלקת או לא מהבהבת זה או המודם כבוי (איך הוא יכול להיות כבוי אם נוריות אחרות דולקות?), או שהמודם מקולקל. הייתי מעדיף לא להתחיל עם כל השיט של דיספיוט והמתנה נוספת למודם אחר ושליחה של המודם המקולקל בחזרה. אם זה משהו שאפשר לסדר או לבדוק אשמח. כבלים בדקתי - אחד עם שלי, שאני עובד איתו יום-יום (מן הסתם אחרי הניתוק של מודם והחזרה לציוד שלי - הכל עובד), וגם עם הכבל שהגיע עם המודם. כלום.
2. הכתובת של המחשב היא קבועה - הגדרתי אותה ידנית (192.168.0.100) - להוריד את זה? יכול להיות שזאת הבעיה? הרי זאת כתובת של כרטיס הרשת במחשב, אם אני מבין נכון, וממנה אמור להתחבר לכתובת 192.168.1.1, לא?
3. עשיתי Reset - לא עזר. המודם לפי התיאור באתר - חדש, נראה גם כזה, ללא תביעות אצבע\אין שריטות\מריח חזק עם פלסטיק חדש
4. חיכיתי עם הרענון, גם הציעו לי לסרוק כתובות IP - לא נמצאה הכתובת 192.168.1.1
5. מז"א שתי כניסות לראוטר? אני בעיקרון רוצה שהראוטר ישמש אותי בתור מודם, וראוטר יהיה שלי אלחוטי, של TP LINK. אחד המנהלים (לא זוכר מי) הציע שאני אקנפג את המודם כ Bridge) - אבל עוד לא הגעתי לזה.
6. לגבי היוזר\סיסמה - בהוראות כתוב אדמין אדמין. אבל שוב, אני עוד לא שם. אחרי החיבור לנקודה בקיר ולמחשב ישירות של המודם (בינתיים ללא ראוטר שלי באמצע) הייתי מצפה לראות התחברות של המודם (האייקון של מחשב דולק בפינה ב Task Bar, או הודעה שחומרה חדשה נמצאה או משהו. האייקון ב TaskBar מופיע עם סימן אזהרה צהוב, ויש הודעת שגיאה "מראוטר", אם אתה רוצה את השגיאה המדויקת - בערב אכתוב.
תודה.