קיבלתי את המודם Huawei HG655A - נראה לי יש בעיה

z x 7 r

New member
מנסה להגדיר את המודם (בתור התחלה לפחות ללא ראוטר שלי)

שייצא החוצה - מהמחשב למודם אני מתחבר ללא בעיה. אבל לא מצליח לגרום למודם לחייג - מקבל שגיאה 651 (שזאת שגיאה כללית אני חושב).

z x 7 r

New member
קיבלתי את המודם Huawei HG655A - נראה לי יש בעיה

קיבלתי את המודם - חיברתי לפי ההוראות, והנורית של DSL נשארת כבויה. ב MANUAL כתוב שאם היא כבויה אז המודם כבוי (אין מצב כי נורית POWER דולקת, וגם VOIP + INTERNET).
גם אם אני מקליד כתובת 192.168.1.1 בדפדפן - לא מגיע לשום מקום (לא נפתח דף ניהול של המודם).
מה אפשר לבדוק\לעשות בנדון?

rafid1

Active member
מנהל
אפשוריות

1. וודא שזו אכן כתובת הIP שלו אפשרי ע"י IP SCANNER כלשהו)
2. RESET לתצורת יצרן, ונסה שנית
3. תקלה. להחזיר/להחליף

blzvi

Active member
לאחרונה חוויתי בעיות עם ראוטר של huawei

שבסופו של דבר הסתדר .
נורית DSL לא דולקת זה שקו הטלפון לא מחובר,נסה להחליף כבל .
הכתובת נכונה ,ברם בדוק במאפייני הכרטיס שלא מוגדר IP ידני ואין שימוש בפרוקסי .
בצע factory default לראוטר (הלחצן השקוע) ,יתכן והוא לא חדש (אצלי קניתי משומש ) ושינו כתובת IP וכמו כן שם משתמש וסיסמא .
תבצע במחשב מספר רענונים עש שיעלה המימשק
צפה גם להפתעות גם אם תיכנס למימשק ,יש שתי כניסות לראוטר תלוי מה אתה רוצה .
תתחיל ב
Username: admin
Password: HuaweiAdm

z x 7 r

New member
היי - תודה על התגובה. טלפון קווי רגיל אין לי

1. אז נורית DSL לא חייבת להיות דולקת (או להבהב או לתת סימן חיים אחר?) - כי בהוראות כתוב שאם היא לא נדלקת או לא מהבהבת זה או המודם כבוי (איך הוא יכול להיות כבוי אם נוריות אחרות דולקות?), או שהמודם מקולקל. הייתי מעדיף לא להתחיל עם כל השיט של דיספיוט והמתנה נוספת למודם אחר ושליחה של המודם המקולקל בחזרה. אם זה משהו שאפשר לסדר או לבדוק אשמח. כבלים בדקתי - אחד עם שלי, שאני עובד איתו יום-יום (מן הסתם אחרי הניתוק של מודם והחזרה לציוד שלי - הכל עובד), וגם עם הכבל שהגיע עם המודם. כלום.
2. הכתובת של המחשב היא קבועה - הגדרתי אותה ידנית (192.168.0.100) - להוריד את זה? יכול להיות שזאת הבעיה? הרי זאת כתובת של כרטיס הרשת במחשב, אם אני מבין נכון, וממנה אמור להתחבר לכתובת 192.168.1.1, לא?
3. עשיתי Reset - לא עזר. המודם לפי התיאור באתר - חדש, נראה גם כזה, ללא תביעות אצבע\אין שריטות\מריח חזק עם פלסטיק חדש

4. חיכיתי עם הרענון, גם הציעו לי לסרוק כתובות IP - לא נמצאה הכתובת 192.168.1.1
5. מז"א שתי כניסות לראוטר? אני בעיקרון רוצה שהראוטר ישמש אותי בתור מודם, וראוטר יהיה שלי אלחוטי, של TP LINK. אחד המנהלים (לא זוכר מי) הציע שאני אקנפג את המודם כ Bridge) - אבל עוד לא הגעתי לזה.
6. לגבי היוזר\סיסמה - בהוראות כתוב אדמין אדמין. אבל שוב, אני עוד לא שם. אחרי החיבור לנקודה בקיר ולמחשב ישירות של המודם (בינתיים ללא ראוטר שלי באמצע) הייתי מצפה לראות התחברות של המודם (האייקון של מחשב דולק בפינה ב Task Bar, או הודעה שחומרה חדשה נמצאה או משהו. האייקון ב TaskBar מופיע עם סימן אזהרה צהוב, ויש הודעת שגיאה "מראוטר", אם אתה רוצה את השגיאה המדויקת - בערב אכתוב.

תודה.

z x 7 r

New member
מקבל שגיאה 651 - המודם הודיע על שגיאה, לפי המייקרוסופט.

Gilgamesh1

New member
אתה מנסה להתחבר למודם כשאתה נמצא לא בתת רשת שלו

אם המודם הוא 192.168.1.1 לא תוכל להתחבר אליו ולרשת כשאמחשב שלך מוגדר ככתובת אי.פי ידנית 192.168.0.100 ולהיפך
אתה והמודם צריכים להימצא על אותה תת רשת
כלומר192.168.1. משהו
&nbsp

z x 7 r

New member
הבנתי - אז אשנה בערב את הכתובת בכרטיס של המחשב ולגבי DSL?

לא חייב להידלק? או שהוא לא נדלק כי אין "תקשורת" בין המודם למחשב בגלל הבדלי ה subnet?

תודה.

Gilgamesh1

New member
לא מכיר את הדגם הספציפי

לדעתי אמור לעבוד בלי קשר לחיבור למחשב אבל אולי מוגדר לו להתחבר כשיש צורך ולא להיות במצב תמיד מחובר למרות שלא סביר.
או שברמת ההגדרות המכשיר שלך הגיע בתצורה של רק ראוטר בלי המודם ולכן הוא לא עובד.
את כל זה תדע כשתתחבר אליו ותראה מה מוגדר ומה התצורה שלו

z x 7 r

New member
תודה על התשובות - אמור להיות מודם בוודאות, לא בטוח לגבי

ה WI FI - מקורות שונים אומרים דברים שונים. באתר של צ'יף מופיע שלכאורה אין לו WI FI, במודם עצמו לא ראיתי שום דבר, בהוראות כתוב שיש. לא ברור.

z x 7 r

New member
הצלןתי להגיע לממשק ניהול �� הסיסמה שנתת

לא. מתאימה, וגם לא סיסמת ברירת מחדל. אילו עוד ססמאות יכולות להיות?

z x 7 r

New member
הצלחתי גם להיכנס, לא תנחש בחיים איזו סיסמה

עכשיו, איך אני מקנפג את המודם שיעבוד על adsl? בינתיים יש לי 15 מגה

rafid1

Active member
מנהל
אם יש לך 15 אז הוא עובד. לא תזרוק איזה פירור לנו? מה הסיסמה?

1234 ?...

z x 7 r

New member
אתר של.תפוז דרך הטלפון זה סיוט

עוד לא התחברתי עם המחשב. איך אני מקנפג את כל השיט הזה ��

cheif

Member
מנהל
תן סיסמא - תקבל תשובה

תן סיסמא - תקבל תשובה

cheif

Member
מנהל
VPI ו-VCI

תשנה ל-8 ו-48 -- סביר שעכשיו זה 0 ו-35.

z x 7 r

New member
דווקא את אלו אני מכיר - 8 ו 48, אבל שאר הקינפוגים לא כ"כ

הם גם לא אינטאיטיביים מאוד - עם כל הקיצורים (לא מכיר את השיט של VDSL2).

יש לך מדריך עדכני לקינפוגים מול בזק? מצאתי משהו ישן משנת 2010. ומהטלפון להכנס - לתפוז, סיוט שלא יתואר.

עכשיו התחברתי עם המודם הישן וראוטר רגיל שלי. התעייפתי!

z x 7 r

New member
תגיד צ'יף, אם אני רוצה להגדיר את המודם כ Bridge שאמרת שצריך

להיות מוגדר אם אני רוצה להתחבר מהמחשב שלי דרך ראוטר אלחוטי שלי - אני אמור לבחור בהגדרות Bridge, נכון? ואז מי מחייג החוצה? הראוטר? (כי יש לי הגדרות בתוכו).

למעלה