קיבלתי את המיקרופון החיצוני ל-TX

splashy

New member
קיבלתי את המיקרופון החיצוני ל-TX

דבר מגניב לאללה ובהחלט שימושי (כי למה שאני אסבול מהאוויליות של פאלם?
) קישור למי שמתעניין מהיכן השגתי הגיע תוך 5 ימים לפתח הדלת בדואר שליחים ועובד נפלא

fishmani

New member
מה השימושים שלך

אצלי בTX יש את תוכנת הVOICE MEMO של פאלם (נוספה עם עדכון הROM של דימיטרי). אשמח לדעת על עוד שימושים.

splashy

New member
יש מספר דוגמאות בקישור שצירפתי

בהודעה הקודמת (ב-BH), אולי זה יתן לך כמה רעיונות. לי בינתיים נראה הכי שימושי VoIP (עם תוכנת Articulation) וה-Walkie Talkie נראה לי מגניב, הבעיה שאין לי עם מי לנסות אותו

קובביס

New member
ניסוי VOIP

תתחדשי כבר אז, רשמתי את המספר 794613 של Articulation רק שלפני הבדיקה...צריכים לתאם כאן ...כדי שנוכל לשוחח קובי

splashy

New member
תודה ../images/Emo13.gif בכיף נתאם וננסה את התוכנה

לא ניסיתי אותה עוד עם FWD (נרשמתי ל-FWD), אך היו לי נסיונות לא מוצלחים עם inphonex ו-Articulation. ניסיתי להתקשר לטלפון בבית ולנייד שלי ובשני המקרים לא שמעתי כלום וההודעות שהשארתי בתא קולי היו מלוות ברעש רקע חזק. המיקרופון עצמו עובד מצויין כי כשאני מקליטה ב-voice memo אין כזה רעש רקע.

קובביס

New member
המצב אצלי...

אני נרשמתי ב- FWD, בינתיים יש לי את האפשרות להתחבר לאנטרנט דרך כרטיס WIFI או BT (יש לי T3) אבל...יש בעייה והיא שבדף PHONE SETTING, ה- NISROPHONE VOLUME חוזר תמיד ל=0, כלומר המקרופון תקין אבל בתוכנה הזאת...נראה שהוא לא מתפקד. מקווה שתתקשרי ו..זה יעבוד

2cookie

New member
הווקי טוקי אמור לעבוד בין שני

מכשירי פאלם ללא תלות בחיבור לאינטרנט?!

splashy

New member
נראה לי שהם צריכים להיות מחוברים

באותה רשת או להיות מחוברים לאינטרנט אבל לא ניסיתי בעצמי.

splashy

New member
אוקיי זה עובד! פתרתי את הבעיות שהיו

לי עם התוכנה. לא ניסיתי עם עוד מישהו עם פאלם, רק התקשרתי לנייד שלי ולטלפון בבית אבל זה עובד. קובי, אשמח לנסות איתך שוב במהלך שבוע הבא. נתאם בהמשך. היו לי שתי בעיות עם התוכנה: 1. לא שמעתי את הצד השני. בעיה זו נפתרה ע"י הקצאת כתובת IP סטטית לפאלם והפניית הפורטים 5060 ו-5000 UDP בראוטר. לאחר מכן לכתוב את הפורטים בתוכנה. 2. כשהשארתי הודעה בנייד שלי היה רעש רקע חזק וההודעה לא הייתה ברורה. הפתרון היה להנמיך את הווליום של המיקרופון, ולהנמיך הרבה. כנראה שהמיקרופון מאוד רגיש. מקווה שזה עוזר למישהו

סלחו לי, אבל...

אין גבול לטמטום של חברת פאלם. להוציא מחשב כף יד. שאמור לשמש בראש ובראשונה ל"תחליף לפתקים הצהובים" ללא מיקרופון? מה קורה כאן? מי החוליה החלשה בחברת פאלם1? לעניות דעתי - להוציא מחשב כף יד ללא מיקרופון=להוציא רכב בלי דלתות.

splashy

New member
../images/Emo45.gif מסכימה

T3 (מיקרופון מובנה, WIFI עם כרטיס) TX (מיקרופון חיצוני, WIFI מובנה) בהחלט הגיוני

רוצה עוד דוגמאות?

להוציא מכשיר עם מיקרופון מובנה, כפתור בצד המכשיר, אבל בלי אפליקציה להקלטת מזכרים קוליים. (טראו 650) להוציא מכשיר עם WiFi, מיקרופון והכל, אבל עם יציאת סאונד במונו בלבד. (TC) להוציא מכשיר משולב סלולרי עם מקלדת אבל בלי רמקול ומיקרופון. אפשר לדבר בטלפון רק עם אוזניה חוטית (TW) להוציא מכשיר ולהכריז שלא יתמוך אף פעם בשום התקן WiFi. ובמקביל להוציא מכשיר בעל חומרה זהה שתומך בכל כרטיס WiFi שקיים רק עם מערכת הפעלה אחרת (טראו 700)

AYELET1

New member
אני לא מסכימה

מיקרופון - nice to have בחיים לא השתמשתי בו נשמע לי דבילי לעמוד להקליט מזכרים כך שכולם שומעים מה שהקלטתי או כולם שומעים את המזכר עצמו בשעת התזכורת (ומה אתה בכלל מצטרף לעוכר ישראל הזה
)

urias78

New member
הגירסאות החדשות של mVoice

נותנות יותר פרטיות ומאפשרות להשמיע את התזכורת ברמקול הפנימי של הטראו

איך אתה מסביר את הפאקים האלו?

כמו שIR הוא חובה בPPC (חוץ מהמיו A701 שמגיע עם IR כ"אופציה" (יש דגם עם ודגם בלי)) כך מיקרופון הוא חובה.

+++

הגישה של פאלם היא שמחשב כף יד צריך להיות מינימליסטי ולהכיל אך ורק את מה שהמשתמש צריך. בלי השמנת. כדי להמחיש את זה, בתערוכה חשובה בלאס וגאס, קארל ינקובסקי (שהיה פעם מנכל פאלם) עלה לבמה לנאום בחיפושית פולקסווגן ישנה ואמר:
"The VW was symbolic of a reliable design and technology that was easy to use and adopted by the masses,"​
זו התפיסה של פאלם מאז ומעולם: "תן למשתמש מה שהוא צריך, לא בהכרח מה שהוא רוצה". האמת, לי זה די מתאים. היה לי מכשיר עם הקלטת קול ולא השתמשתי בה אף פעם. עכשיו אני משתמש בהקלטת קול בטראו רק כדי להקליט את המענה הממוחש של 144 כשהוא מקריא לי מספרי טלפון. אז אם לדבר ספציפית על מיקרופון, אז לדעתי הוא ממש לא חובה אלא בגדר מותרות. אם, לעומת זאת מישהו צריך מכשיר כדי להקליט מזכרי קול, אז חד וחלק: פאלם לא מתאים לו. אם לדבר באופן כללי: אז לדעתי פאלם עושה טעות. הציבור יקנה גם משהו שהוא לא צריך, אם הוא ארוז באריזה נוצצת. ראה כמה נמכרים מכשירים משולבי GPS למרות שהם באופן גורף נחותים מכל בחינה אחרת. הציבור רוצה "הכל כלול" ויעדיף קניה של מכשיר לפי המפרט הטכני והנתונים בו. ההחלטות של פאלם נכונות מבחינת עיצוב המוצר, אבל הן טעות מבחינה שיווקית. ועוד נקודה אחת לסיום (שסותרת את כל מה שאמרתי עד כה): LifeDrive הוא מכשיר שיש בו כמעט הכל (חוץ ממצלמה ו GPS) מבחינת פיצ'רים אפשריים למחשב כף יד. ובכל זאת המכירות שלו נמוכות משל TE2. לא, זה לא בגלל שהוא איטי יותר. זה בגלל שעדיין יש ציבור שחושב לעצמו "אני בסה"כ צריך סייען אישי, מה אני אעשה עם כל זה?". וזה בעצם התמצות של מה שאני טוען בכל שירשורי פאלם נגד פוקט: פאלם מיועדת לאנשים שרוצים להשתמש בו ככלי עבודה, פוקט מיועדת לאנשים שרוצים אותו ככלי בידורי.

ואללה צודק

"פאלם מיועדת לאנשים שרוצים להשתמש בו ככלי עבודה, פוקט מיועדת לאנשים שרוצים אותו ככלי בידורי." /מאת א.ב.עכבר אופימי חוץ מהתקופה בה המכשיר היה שווה למכסה של פח אשפה בשל כל התוכנות שתקעו לי אותו - הפאלם אכן מכשיר עבודה והמצלמה הזו מצידי שלא תהייה אף פעם.

למעלה