קיבלתי את המכתב!!! התקבלתי ללימודים!!!!

shuttles

New member
קיבלתי את המכתב!!! התקבלתי ללימודים!!!!

אנחנו באים לקנדהההההה!!!!

dannyk27

New member
רגע, רגע

אבל מתי ולאן?

shuttles

New member
לא צפוי נזק

התקבלתי לאוניברסיטת מניטובה שבוויניפג, תואר שני B.Sc. איזה עושררררר!!! ומעכשיו מרתון: התכנון הוא בעוד כחודש-חודש וחצי לעזוב את העבודות ובתחילת נובמבר להתחיל כבר להיתאקלם בוויניפג כדי שבעלי יספיק למצוא עבודה לפני שכולם מתחילים להיתכונן/להתעושש מהקריסמס. איזה כיף! ויהיה כאן מבול של שאלות
.

מזל טוב

אני מניח שהתכוונת איזה אושררר כי עושר לא ממש יצא לך בתקופת הלימודים... ואני גם מניח שהתכוונת ל M.Sc. ולא B.Sc. שהוא תואר ראשון. בין השורות אני מבין שזה תואר מחקרי ושאת מתחילה בסמסטר חורף (סמסטר הסתיו, לפחות כאן בטורונטו מתחיל עוד שבועיים). בכל אופן שיהיה בהצלחה, ואנחנו לא פוחדים משאלות (המושבניק ידוע בסבלנותו הרבה)

shuttles

New member
../images/Emo9.gif זו ההתרגשות ../images/Emo9.gif

כמובן *א*ושר וכמובן M.Sc. תודה רבה ובהצלחה בשנת הלימודים החדשה!

shuttles

New member
../images/Emo35.gif שאלה - אישור עבודה לבן הזוג ../images/Emo35.gif

אני מניחה שהשאלה היא למנוסים בתהליך זה: בן זוג של סטודנט רשאי לקבל אישור עבודה פתוח. חיפשתי מידע באתר השגרירות לגבי התהליך והטפסים. האתר מפנה לרובריקה הזו: http://www.cic.gc.ca/english/information/applications/extend-worker.asp אני לא מוצאת קשר בין מה שכתוב שם לבין אישור עבודה לבן זוג של סטודנט. האם מישהו התנסה בתהליך ויכול לעזור? תודה.

למיטב ידיעתי מגישים באותו מעמד בקשה לויזות

ומקבלים ויזת סטודנט עבור הסטודנט, ואישור עבודה עבור בן הזוג. להזכירכם בעת שמבצעים את התהליך בשגרירות יש להשביע את רצונו של הפקיד לגבי חוזק הקשר שלכם לישראל כי במקרה שבקשת ההגירה נכשלת, אתם ערוכים ומוכנים לחזור לארץ (זכרי את מטבוחה), זה אכן לא כתוב באתר.

shuttles

New member
בהחלט, זוכרים טוב מאוד

וזה כן כתוב באתר: אפילו ממוסגר בטופס הוראות להגשת בקשה לויזת לימודים.

dannyk27

New member
../images/Emo45.gifאבל קודם כל

תלמד אותי לרכב איתכם על אופניים אבל למרחקים יותר קצרים

למעלה