קיבלתי את הסייס!!!!!

gabrielle

New member
קיבלתי את הסייס!!!!!

איזה כייייייייייייייייייייף.... הזמנתי אותם מחנות בת"א ( דו- קרב )
וקיבלתי אותם אתמול... מאז הם לא יצאו לי מהיידים והם מהממים!
עכשיו אני מתה למצוא מקום שמלמד איך להשתמש בהם בצורה מקצועית..
יו.. פתאום בא לי ללמוד סייף , למרות שהסייף הוא דיי מסריח עם חרבות קטנות כאלה ודוחות לא? ( קטנות = דקות )...
אני ממליצה לכם לקנות גם זה אחלה דבר... כל כך יפה..

*neta*

New member
תתחדשי ../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

אני מזמינה אותך לדו-קרב

Cally1

New member
איפה?למה?כמה?!

יאללה,אני מחפשת את סייס כבר שנים! מצאתי באיביי,אבל אין לי מספיק דולקים לקנות:) תגידי,בבקשה,איפה מצאת וכמה זה עלה לך? אני חייבת אותם! למרות שגבי ממש ברשימת הלא-אהובים אצלי:)

shiri_b

New member
תתחדשי!!!../images/Emo13.gif

אני את שלי צריכה לאסוף ביום ראשון מהדואר...... תלמדי לבד. סייף....רק בגלל החליפות

THANATOS

New member
רק רגע אחד!!!../images/Emo46.gif

דבר ראשון אין שום דבר רע בסייף! אני מסייף כבר ארבע שנים (ולא, זה לא חרבות קטנות ומגעילות... אלו דקרים גדולים שמכאיבים גם בלי חוד בקצה) ואני נהנה מכל רגע! דבר שני שימוש בסייס נלמד בנינג´יטסו- זו תורה של לחימת הנינג´ות הכוללת שימוש בכלי נשק עם בעיה אחת: על מנת ללמוד להשתמש בכלי נשק צריך לדעת ט-ו-ב את הבסיס, ובכדי לדעת ט-ו-ב את הבסיס חייבים ללמוד ולהתאמן לפחות שנתיים (בדקתי אצל חבר שלי שמתמש בסייס וגם יודע לעשות את הצביטה). אי אפשר ללמוד רק את הסייס בלי הבסיס. (_______MORT

shiRan WP

New member
ואיך לומדים את הצביטה?

וירדן!!!! תתחדשי!!! אני מזה שמחה בשבילך!! תתאמני טוב ואלי תהי ממש טובה בזב כמעט כמו גבי´לה

THANATOS

New member
אני לא בטוח

אני חושב שבננג´טסו אבל אולי זה נלמד גם (או במקור) בטאי-צ´י... אני אשאל אם מישהו מעוניין (_______MORT

Cally1

New member
אבל...

עדיין אף אחד לא ענה לי,איפה אני יכולה למצוא את הסייס!

*neta*

New member
יש כמה דרכים..

אתה יכול לחפש באתר הרשמי של הסדרה, קריאיישן. או באתר של טוד. או באתר של החברה הזאת (אני ושירי הזמנו משם, הגיע בשלום). או לחכות שירדן תתן לך את הכתובת של החנות בת"א...

Cally1

New member
דבר ראשון...

אני בחורה,ודבר שני,אין לי כספים להזמין מכל מיני מקומות בעולם:) אני אחכה לירדן,אבל תודה בכ"ז

*neta*

New member
סליחה..חוסר ריכוז

(יש עכשיו משחק וכתבתי הודעה במחצית..) ואחד מן האתרים שנתתי לך,יוצא יותר זול מאשר לקנות בארץ..

Cally1

New member
תודה

אני חושבת שאני אקנה מהאתר אחרון שלהם,אולי אמצא מישהו שייתן לי כסף:)

gabrielle

New member
באתייייייייייייייייייי

לקח לי קצת זמן... אבל באתי בסוף:) אז ככה רוצים כתובת? דו קרב- אספקת ציוד לאומניות לחימה בר כוכבא 63 תל אביב טל 035257706 פקס 035257620 תודה לכל מי שאמר לי להתחדש! אה.. מצטערת אם פגעתי במסייף:) לא התכוונתי ואני באמת רוצה ללמוד סייף:) ותודה רבה שאמרת לי אני אבדוק את העניין... באמת מלמדים את הצביטה? איך? אתה למדת את זה?

Cally1

New member
אז...

תודה על הכתובת,אבל לא אמרת כמה זה עלה לך:) אני חייבת לדעת:)

Cally1

New member
אכן...

לא כזה יקר.אבל דווקא כמו שהבנות אמרו,באתר שהן קנו בו יוצא יותר זול,בסביבות 200 שקל:) נראה כבר,אני חושבת שמצאתי מישהי שתקנה לי אותם:) תאחלו לי בהצלחה...

*neta*

New member
בהצלחה..

ובקשר לאתר, המחיר תלוי קודם כל בדולר שמצבו משתנה כל יום, וגם במשלוח.. זה לא תמיד יוצא יותר זול..

למעלה