קיבלתי את הערכה

קיבלתי את הערכה

"שומרי משקל בבית" (אמרו תוך שבועיים - הגיע תוך יומיים...). מתחילה ביום ראשון... אגב : בסופרפארם ניתן להשיג את שני ספרי הבישול של שומרי משקל בהנחה משמעותית.

חן123

New member
סליחה על השאלה

אבל למה להתחיל ביום א´? למה לא היום? אני יודעת שסופ"ש אנחנו בבית ויותר קשה, אבל ככול הזכור לי רוב השבוע את עדיין בבית כך שזה לא משמעותי הסיבה השניה, והעיקרית, היא שאני תמיד הייתי מתחילה דיאטה בשישי-שבת, כי אז הייתי יודעת שאם שרדתי את הסופ"ש הכל כבר קטן עלי. עכשיו אגב זה לא משמעותי כי כל כך קשה לי להכין אוכל לעבודה (כלומר קשה לי לחשוב על אוכל שניתן לאכול בעבודה באמצעי האיחסון והחימום הלקויים ועם הבררנות שלי בכל מקרה שיהיה בהצלחה חן

ככה לא היום...

אנחנו מוזמנים היום ומחר ואין לי כל רצון או צורך להתעלל בעצמי ולהתחיל את העניין בתיסכול... אני מעדיפה "נחיתה רכה" ואיטית. בתחילת השבוע סוף-סוף נגמרים החגים, אני חוזרת לעבודה, ללימודים. א´נלא יודעת למה אני מנסה לתרץ את העניין... כך טוב לי וכך החלטתי.

חן123

New member
באמת אין צורך לתרץ

ברור שההחלטה היא שלך, אם את מרגישה שלהתחיל בשבת זה להתעלל ברור שעדיף להתחיל ביום א´. עדיין שיהיה בהצלחה אגב, מותר לשאול כמה את רוצה להוריד? (אני התחלתי עם 25, כך שאת בטח פחות מיזה, כשחושבים על זה לעומק בטח יש לך פחות גם מה-17 שנותרו לי
) חן

אוי, שכחתי לכתוב ולספר לך...

היה ממש נהדר, רק חבל שזה היה יום נסיון והגיעו ילדים ממש גדולים שקצת הפריעו לקטנים, אבל הגר הבטיחה שבקבוצה הקבועה זה לא כך. אני שוקלת בחיוב להמשיך, זה העביר אחר צהריים שלמים בטיל, וכשבאנו הביתה כבר לא היה עם מי לדבר ואלה ישנה עד הבוקר. אני חייבת למצוא לה פעילויות כי להיות בבית כל הזמן או סתם בגינה זה כבר משעמם...

עננים

מישחקיה מקסימה לילדים שאני גילידי דרך פורום אחר וממשששששששששש היתלהבתי. אני מגדירה את זה כמקום לזמן איכות מדהים אם הילד,גם נועה חוזרת מוטשת לגמרי.....והולכת לישון עד הבוקר ואני מאושרתתתתתתתתת המקום נימצא בהרצליה.....ואני אם לא היתי גרה פה.....היתי מגיע בימיוחד שבלוליטה אני מאוד שמחה שנהנתם!

ר של ניב

New member
איפה בדיוק בהרצליה

נשמע נחמד, גם אני מהאיזור, יותר נכון ההורים שלי והייתי מעוניינת ללכת. כמה עולה כניסה?

ברח´ ההסתדרות

אין אפשרות לכניסה חד פעמית בתשלום (לצערי) כי העיקרון שלהם הוא ליצור קבוצות קבועות... התשלום הוא 300 ש"ח לארבע פגישות בחודש, אחת לשבוע שלוש שעות בכל פעם (את לא חייבת לנצל את כל שלוש השעות, אבל מנסיון הזמן פשוט טס). עשיתי חשבון שהפעילות במים שאנחנו הולכים אליה (בבית איזי שפירא) עולה 80 ש"ח לחצי שעה, אז זה בהחלט משתלם.

למעלה