קיבלתי את הקומיקסים

Druyanizem

New member
קיבלתי את הקומיקסים

שהזמנתי מ קוממיקס וירקות. קניתי את: Batman: Ego ואת ה tp של hitman (ה-5 גליונות הראשונים). לego יש אומנות יפה... והסיפור גם לא רע בכלל... אהבתי

Druyanizem

New member
ועוד משהו

יש הבדל ע-נ-ק-י באיכות הצביע בין שני הגליונות הראשונים של היטמן לאחרים

ויאגרה

New member
גם אני קיבלתי את הקומיקסים...

שקיבלתי מעולם הקומיקס. יצא לי רק לעיין בהן, אבל זה ניראה די מעניין - אין כמו נשיקה לסבית, מוות של אחת מהדמויות הראשיות, פארודיה על בערך כל דבר שזז או סתם בדיחות, דם ואלימות מיותרים בשביל להפוך אותי לבן אדם מאושר...והכל, בקומיקסים של מארוול.

alro

New member
גם אני קיבלתי

מעולם הקומיקס הסדרה המוגבלת מAGE OF APOCALYPS - ASTONISHING X-MEN : ענק, עם ציורים של ג´ו מואידורה ובהשתתפות בלינק - ענק!!!!!! EXTREAM X-MEN שמראה שקלרמונט מצליח לבנות את הסיפור מחדש 13 new x-men 126 סיום חביב של אחת ה-ARCS הטובות של אקס מן בשנים האחרונות unccany x-man 406 סיום צולע לסיפור חביב x-factor 2 ממולץ לחובבי מיסתורין ופחות אקס מן - דמיינו את האקס מן מפריעים למאלדר וסקאלי origin 6 כבר שנים לא יצא סדרה כל כך טובה, אומנות, כתיבה והכל - העבר של וולברין לא יכל להראות יותר טוב אנייודע שזה נראה כמו פרומואים אבל רציתי להתחשב בטדים (אנשים שלא אוהבים לקרוא ספויילרים - לקוח ממילון מעריצי באפי)

amit470

New member
גם אני קיבלתי! חחח

הזמנתי מcomicom SPAWN 8,11,12,13 8 ממש גיליון טוב מראה את המסע של בילי קינקייד (גיליון 5) בגיהנום וOPERATION: KNIGHT STRIKE 2,3 זה סיפור על יחידת לוחמה אמריקאית מאמצע שנות השמונים במסעה לקבול,אפגניסטן ממש מגניב יש ביחידה את all simmons וchappel!

למעלה