קיבלתי את ה-DVD לפני כמה ימים

AeroTom

New member
קיבלתי את ה-DVD לפני כמה ימים

וזה פשוט נהדר. DVD של מוזיקה הכי טוב שראיתי בינתיים.אני במצב רוח טוב עכשיו למה הדיסק החדש של אירוסמית' יצא היום וזה אלבום שאולי מעריצי זפלין יאהבו גם. רוק בלוזי מקסים. נכון שזה לא מאוד קשור לפורום הזה אבל כולנו מעריצי מוזיקה טובה...(וגם אירו הכניסו את זפלין ל-HOF ומאוד הושפעו מהם גם) בכל מקרה ה-DVD של זפלין פשוט מעולה ומושקע. זה ביחד עם HTWWW פשוט חבילת ה-Live המושלמת.

../images/Emo49.gif

תראה, זה ידוע שהם, ליתר דיוק ג'ימי השקיעו באלבום ובדיוידי שעות נוספות על מנת שיהיה מוצלח מאוד, כי בפעם הזאת, לאחר הרבה מאוד אוספים, יש חומר חדש. ועוד שאלה, מאיפה קנית ובכמה? (עברה כמעט שנה, נראה לי שהמחירים קצת ירדו לא?(

חברה אל תעלבו ..

אבל הדי וי די מעפן !! אני וחברים שלי ראינו אותו וממש התבאסנו ! לד זפלין שכולם מכירים אותם כנותנים הופעה חיה בת זונה ממש ביאסו הפעם חוץ מסטיירווי ההופעה הייתה ממש עלובה .. הם הרסו...

RuStY RaStA

New member
ליאור אני ארביץ לך... הדיוידי ממממש

טוב! תלוי באיזה ווליום אתה שומע אותו..

Pazc1

New member
למה ? כי הוא ...

לא נראה מלוטש כמו ה DVD הכפול האחרון ?! The song remains הוא DVD מדהים. השילוב של הסיפורים בזמן שכל אחד מהם עושה סולו (בערך) זה פשוט מדהים. עשו שם עבודה מדהימה !!! מוסיף טונות של איכות ורק מעשיר את ההנאה. כל המסביב, מאחורי הקלעים פשוט נראה נהדר.

AeroTom

New member
זה החדש כמובן

והוא מופלא. עלה לי 22 דולר באמזון...

מה?!

איך? איזור 2???? זה מוזר, כי בכל מקום שראיתי שמוכרים אותו הוא עולה יותר ממאתיים שקל (איזור2) בטח קנית איזור 1 לא?

AeroTom

New member
ברור איזור 1

למה לי להוציא על יבוא מאיזור 2 שעולה תמיד המון? זה אותו הדבר בדיוק... ואגב קניתי גם חולצה של זפלין ביום שישי.

AeroTom

New member
ממש לא...

כיום כמעט לכל DVD יש מולטיזון. וגם לישנים אין בעיה לקרוא איזור 1...

Chopstick

New member
היית אומר לי לפני!

עמדתי לקנות כזה ולא קניתי כי האיזור 2 היה יקר :p אגב זה אני מקודם.

silvermarlin3

New member
בעע

מה פתאום הדי וי די פשוט מצוין על מה אתה מדבר....כל פעם שאני שומע אותו כל הבית רועד

למעלה