קיבלתי את מרכיבי חיסון MMR בכיתה א'- שאלות???

קיבלתי את מרכיבי חיסון MMR בכיתה א'- שאלות???

קיבלתי ממשרד הבריאות את פרטי המרכיבים שבחיסון שהם נותנים לילדי כיתה א' השנה ושכוללים חזרת חצבת אדמת ואבעבועות רוח. אני מצרפת את המסמך האם יש שם מרכיבים שיכולים לסכן ילד שמאבחן כ-PDD , ומהם המרכביבם ה"מסוכנים" הבנתי מהמחלקה לאפידמיולוגיה במשרד הבריאות שאין אפשרות לפצל את החיסונים בהתייעצות עם רופאת הילדים היא אמרה שאם לא מחסנים אותו הוא עלול להדבק משאר הילדים בכיתה שחוסנו, ושאולי רצוי שכל המרכיבים יהיו יחד בחיסון אחד, כי אם היינו מפצלים כל חיסון, הוא היה נחשף כל פעם מחדש לחומר המשמר של כל חיסון (3 פעמים). שאלה נוספת- הוא חוסן בגיל כשנתיים לאבעבועות רוח , האם יש צורך בחיסון נוסף והאם נצטרך כל כמה שנים לחסן אותו , או שזה חד פעמי לכל החיים לאחר החיסון השני?

JacobSk

New member
בעיה עם חיסון המשולש שמזרקים לילד וירוסים

חיים ומשה יכול להיות שאם מערכת חיסון לא מתפקדת כמו שצריך(לילדים אוטיסתים זה לא נדיר) עז אחד מוירוסים יכול להשאר בגוף בלי שום תגובה מצד מערחת חיסון. זה היה גורם האיקרי לאוטיזם של בן שלי.כי למשל תחונת איקרית של וירוס חצבת שהוא משמיד ויטמין A שהוא מאוד חשוב למערכת חיסון ומערכת אצבים המרכזית.ואם וירוס חצבת עולה למח עז מצב יכול להיות בלתי אפיך.וזה במיוחד שהסיפו לחיסון משולש עוד נגיף של אבעבועות רוח.

מעניין

לי נאמר שהם לא יכולים להדבק בגלל החיסון מילדים אחרים. אנחנו לא חיסנו בכיתה א'. אבל קיבל MMR בגיל שנה.

omer100b

New member
לא ממליצה לחסן. בתי קיבלה בגיל 3 חיסון

אבעבועות רוח ביחד עם שפעת-חיסון הכרחי בלחץ הרופאה. לאחר 7 שעות הילדה היתה אפטית ואושפזה בשניידר 3 ימים. חיסון אבעבועות רוח מכיל אחוז גבוה ביותר של תירומסיל - נגזרת של כספית.

בלי קשר להאם כדאי לחסן או לא כדאי לחסן

חיסון ה varilrix, מה שניתן בעבר בנפרד מה MMR מכיל נגיף מוחלש ולפיכך אינו יכול להכיל תמריסול. אותו כנ"ל לגבי ה MMR. רצ"ב דף עם פירוט הרכיבים של ה varilrix.

צריך תמיד לחפש באותם דפים

מה יש ב Ingredients ובמיוחד להסתכל על inactive ingredients. יש את המידע הזה לגבי כל חיסון וחיסון. באנגלית אמנם, אבל קיים. כך, שניתן לדעת בדיוק מה כל חיסון מכיל (לפחות ברמה ההצהרתית של החברה שמספקת את המוצר).

אני מאמינה

שאולי בתהליך היצור מכניסים כספית שלאחר מכן מסוננת למרות מאוד מאוד נמוכות ועל כן לא חייבים לדווח עליה. אני מאמינה שרמות הכספית היום בחיסונים היא הרבה יותר נמוכה (כלומר, באופן משמעותי) מאשר היה בעבר. החיסון האחרון שהוציאו ממנו את הכספית (חיסונים בשגרה. אני לא מדברת על מה שאינו בתוכנית החיסונים כמו שפעת למשל) באופן רשמי היה דלקת כבד מסוג B. זה שמקבלים בגיל יום ובגיל חודש. לפי הרשומים של ה FDA הכספית הוצאה בינואר 2007. בכל מקרה, אבעבועות רוח וחצבת אדמת חזרת מעולם לא הכילו כספית. הם לא יכולים להכיל (להבנתי. לפחות זה מה שאני הבנתי מדיונים פה ובמקומות אחרים בעבר), כי הם מיוצרים מנגיף מוחלש של המחלות. אני גם חושבת שכל הורה שמחליט כן לחסן או לא לחסן צריך להיות עם כמה שיודע מידע. אני את הקטנצ'יק שלי חיסנתי בכל החיסונים חוץ מה MMR. אני מחכה לגיל שנתיים. לעומת זאת הגדול, שבגללו אני שותפה לפורום הזה לא יקבל יותר חיסונים, למרות שאני לא יודעת כיצד השפיע עליו. כל דבר צריך לשקול לגופו. באופן עקרוני, אני בעד לשקול את הדברים בזהירות. דרך אגב, זה שאין כספית זה לא אומר שאין חומרים נוראים אחרים משמרים. אלומניום הוא אחד מהם. הילדון שלי למשל מלא באלומיניום. אני יודעת את זה כי עשינו בדיקת שיער ב DDI.

JacobSk

New member
ליאת תקראי את זה

http://www.wddty.com/03363800370817441035/mmr-and-autism-us-court-says-there-s-a-link-and-awards-compensation.html מדובר כאן שעד 2002 היה בMMR טימרוסל. אנני חושב שיש הבדל בן לחסן בגיל שנה או שנתיים.אם את כבר רוצה לחסן נגד חצבת ואחרים שבעיני שתות עז רצוי לעשות זאת אחרי גיל 3 .אחרי גיל הזה אוטיזם לא מתפתחת רק אסתמה ואולי ADHD ואחרים. בפחינת הרדת רמות של אלומיניום אני מזכיר לך על חומצת מליק ומגנזיום.זה עובד לא רע בככל.

הכתבה שהבאת כתובה בצורה מגמתית ובאופן כזה

שהיא מטעה את הקוראים שלא שמים לב לפרטים הקטנים. הכתבה אומרת שיש קשר בין MMR לכספית. כפסקה ראשונה, כי זה חלק ממה שנאמר ע"י השופט קייזלר המצדד במחקר של וויקפילד. לאחר מכן, בפסקה השניה מפורטת הפסיקה שהוא קבע לטובת הילדה הספציפית שנפגעה כתוצאה מכך שעד 2002 חלק מהחיסונים הכילו כספית. הם משתמשים במילה vacciens ולא the vaccine. אם היו משתמשים במילה the vaccine היה אפשר להניח שהם מתכוונים ל MMR מהפסקה הראשונה, אך לא כך הדברים. בשום מקום בכתבה לא כתוב במפורש שMMR מכיל כספית. הסתכלתי על טבלה מקנדה ב 2003 ה priorix של גלסקו סמית וקליין, שזהו החיסון הניתן בארץ מעולם לא הכיל כספית. גם ה mmr II של מרק מעולם לא הכיל כספית. קראתי במקום אחר על המקרה הזה ושם נאמר שבגיל 18 חודשים קיבלה חיסון ל 9 מחלות שונות ושתיים הכילו כספית. כך לפחות, מהטקסט שאני מצאתי. לא אמרו שה MMR הכיל כספית. במקום נוסף מצאתי כתבה שאומרת שחיסון MMR מעולם לא הכיל כספית. לדעתי, הכתבה שהבאת כתובה באופן מגמתי בכדי שנחשוב שב MMR יש כספית. זה לא משנה את העובדה שעד 2002 היה כספית בחיסונים. וגם לא משנה את העובדה ש MMR הוא חיסון בעייתי. אני רק מביאה את זה כתמיכה לכך שכתבתי שלהבנתי, ה MMR ואבעבועות רוח לא הכילו כספית. וכפי שכבר כתבתי קודם לכן, החיסונים מכילים זוועות נוספות. יחד עם זאת, חייבים להיות מאוד מדוייקים במידע שמעבירים.

סליחה על הטעות במשפט הראשון שלי

הכתבה אומרת שיש קשר בין MMR לאוטיזם בפסקה הראשונה ולא כפי שכתבתי בין MMR לכספית.

מירי ב2

New member
האם תוכלי בבקשה לפרט על בדיקת השיער

הי ליאת, זה מאוד מעניין אותי, כי יש חשד סביר שהילדון שלי הוא נפגע חיסונים. תודה רבה, מירי

בדיקת השיער היא במעבדות DDI

היא זולה יחסית, בזמנו עלתה 50 דולר. יש כאילו שטוענים שהבדיקה אינה מהימנה. אחרים חושבים שכן. צריך מטפל שישלח את הבדיקה. כלומר, לא ניתן לקנות אותה באופן עצמאי. ישנה רשימה של מטפלים כאן בפורום הזה. יכול להיות שמעבדות אחרות, עושות את זה גם מול הלקוח ללא מטפל, אני לא יודעת. בודקים רמות של מינרלים ומתכות רעילות בשיער. ישנם סט בדיקות אחרות, לדעתי משמעותיות יותר שבודקות את הדברים. למשל, בדיקת הצואה של DDI בכדי לבדוק את מצב המעי. בדיקות דם נוספות שבודקות רמה של מינרלים, חומצות אמינו, חומצות שומן ורמה של ויטמינים. את כל אילו אפשר לבדוק דרך מטפל. יחד עם זאת, הבדיקות לא זולות! בדיקת צואה למשל היא 400 דולר לפחות. בכל מקרה, אם את בכיוון הזה, כדאי לפנות למטפל, בכדי שיתן גם פרשנות על תוצאות הבדיקות.

JacobSk

New member
קיטים בדיקות DDI אפשר לקבל ממני

תמורת סחום סמלי אבור אמלת תיפול בקיטים

קראתי שוב את ההודעה שלך

וראיתי שקיבלה חיסון לא רק לאבעבועות אלא גם לשפעת. סביר להניח, שמה שהכיל את התרמיסול הוא דווקא החיסון של השפעת ולא של האבעבועות רוח.

טלטל78

New member
בגלל כל הבלבול ובגלל כל השאלות

זה מחזק את המחשבה שלי שצריך לקבל ידע לפני שמחסנים. אנחנו היינו בייעוץ חיסונים שאלנו את כל השאלות רצינו ובנינו תוכנית מפוצלת של חיסונים וכמובן שדחינו כמה שרצינו... אני ממליצה לכל ההורים כי לא כולם יודעים שהאופציה הזו קיימת ללכת לייעוץ חיסונים, לשאול את השאלות, לקבל את הידע , ולהרגיש בטוחים לפני שמחסנים. שתהיה לכולנו שנה טובה וחג שמח!!

JacobSk

New member
איפה קיבלתם את היעוץ חיסונים למה אתם כ"כ

מעמינים בו?

טלטל78

New member
היינו בייעוץ חיסונים אצל

רופאת ילדים מומחית שהיא גם הומאופטית. קיבלנו הסבר מפורט על כל החיסונים היתרונות והחסרונות שאלנו שאלות שרצינו וקיבלנו תשובות ובסופו של דבר , לפי ההגיון הבריא שלנו, קיבלנו החלטה. חלק מהחיסונים דחינו , חלק פיצלנו ופרסנו את התוכנית לכמה שנים. ובגלל זה אני חושבת שחשוב שהורים ידעו שישנה אופציה כזו.
שנה טובה

למעלה