קיבלתי את תוצאות הבדיקה

1איב

New member
קיבלתי את תוצאות הבדיקה

אני מצטערת שאני מסיתה את השיחה מהמצב המדיני אליי. כול מי שקרא את ההודעה הקודמת שלי בקשר למה שמתרחש עכשיו בחיי בטח יודע שציפיתי לתוצאות בדיקת ההריון. ובכן אני אכן בהריון בערך בשבוע השלישי. אני לא יודעת עדיין מה לעשות. בגלל שנודע לי שזהו השבוע השלישי בערך אני מבינה שהאבא הוא חבר שלי לשעבר והודעתי לו. ישבנו וחשבנו מה לעשות אך מסתבר שדעותינו חלוקות (זה זה הציע לי נישואין וסירבתי) - הוא מעוניין לשמור את הילד ולהתחתן ואני בעד הפלה (למרות הכאב שבדבר). אני רוצה לציין שכבר עשיתי הפלה בגיל 15 ואני יודעת שזה קשה ועד היום אני מחשבת בן כמה יכל להיות הילד שלי. וחוץ מזה זה עלול להזיק לי בעתיד. בקיצור כול היתרונות מול החסרונות מתערבבים לי בראש. אני לא חושבת שאני רוצה ילדים בגיל כזה. אני רוצה לסיים את התואר ולבלות ולטייל בעולם ורק אז להתיישב ולהתחתן. אני לא רוצה שתבינו אותי לא נכון - במידה ואני אחליט לשמור את הילד, הוא יקבל את כול החום, האהבה והתמיכה שאמא יכולה להעניק לילד. דרך אגב אני אספר על כך לחברי הנוכחי רק מחר וזה בטח יגרום לעוד בעיות. מקווה שהכול יהיה בסדר אצלי ובמדינה איב

marinka

New member
תגובה לתוצאות בדיקה

אני לא בטוחה שאפשר להגיד לך מזל טוב על ההריון, אבל אני בהחלט מבינה באיזה מצב את נמצאת. אני כן התחתנתי וילדתי ואני מאוד מאושרת והתינוק שלי משגע. אבל את יכולה לתאר לעצמך שכבר לא ייצא לי לנסוע לשנה למזרח הרחוק ואפילו בשביל לצאת מהבית לשעה אני צריכה להתארגן מראש ולמצוא בייבי-סיטר. תינוק הוא מעמסה רגשית עצומה- לא יהיה לך את הלוקסוס להיות בדכאון ולא לצאת מהמיטה. יותר נכון, תגידי תודה רבה, אם ייצא לך לישון 8 שעות ביממה. חוץ מזה אני מאמינה שתינוק צריך 2 הורים, ואם הקשר שלכם לא משהו עכשיו, סביר להניח שאם הוא ישתפר, אז לתקופה קצרה. אם תהיי אמא, תצטרכי את כל התמיכה שבעולם ולא יהיה לך כוחות נפשיים לריב עם בן זוגך. תוארייה אחרת: אולי את בדיכאון בגלל ההריון והחבר שלך הוא כן אהבתך הגדולה, והכל בסדר, ורק ההורמונים שלך משתוללים??? תחשבי על זה טוב, כי בהריון שלי גם לי היו מצבי רוח ודכאונות. לפני שידעתי שאני בהריון רבנו נורא וכמעט נפרדנו בגלל שטות. אולי זה אחת מתופעות לוואי של הריון? אולי המצב לא כל כך נורא? תחשבי על זה לפני שאת עושה הפלה, כי זה גם כאב נפשי (את יודעת) וגם סיכון בריאותי. אני עוד מעט מתחילה ללמוד וחוזרת לחיות חיים מלאים ובגיל 30 יהיה לי ילד בן 9 וכולם יחמיאו לו שיש לו אמא צעירה ויפה. תחשבי על הכל, ותכתבי אשמח לשמוע את חוויותיך

1איב

New member
הלוואי וידעתי מה אני רוצה

ומה קורה לי. התיאוריות שלך נחמדות וגם אני חשבתי עליהם והאמת היא שאין לי תשובה. מצד אחד תינוק זה מעמסה גדולה (יש לי חברה בת 20 גרושה + 2) ואני רואה את הקושי שלה לצאת איתי אפילו לקניון. אני גם מבינה את הקושי הפיזי - היא השאירה אותי עם הילדים ליום שלם וחשבתי שאני אמות. שניהם קטנים והסתדרתי איתם אבל כמעט התעלפתי מהקושי הפיזי. ומצד שני בגלל שאני איתם מאז שהם נולדו אני מרגישה כמעט כמו אמא שלהם ואני מתלהבת מכול צעד ומכול צליל ואני מתארת לעצמי מה ההרגשה של להיות באמת אמא לתינוק. סיפרתי היום לחבר הנוכחי שלי והוא נורא התלהב מזה שיהיה לנו ילד והוא יודע שזה לא שלו.הבעיה היא שאני לא יודעת אם אני רוצה לגדל את הילד וגם אם כן אני לא בטוחה שהוא יהיה השותף שלי לגידול הילד. לפעמים אני מסתכלת על חברות שלי שהכול כול כך רגוע אצלהן ופשוט מקנאה. למה דווקא לי היו חיים כאלה מסובכים? כנראה שאני בחיים לא אדע את התשובה. אני אתייעץ היום עם ההורים שלי וכנראה שמחר אני אקבל את ההחלטה הסופית (הם בכול זאת ידעו על ההריון כי במידה והחליט על הפלה חבר שלהם יעשה לי אותה ואם אני אחליט לגדל את הילד - הם יראו בשלב כלשהו :) איב

קרני

New member
בהצלחה אישה :)

כפי שאמרתי קודם, את אישה מאוד חזקה ואמיצה! בטוחה שתגיעי למקום הנכון!!! ממני, שחושבת עלייך ומאחלת לך רק את הטוב! @ @ J U

marinka

New member
על תמהרי

עד כמה שידוע לי אפשר לחכות עד שבוע עשירי להפלה. אולי תתני לעצמך עוד איזה שבוע, שתהיי בטוחה במאה אחוז מה את רוצה. נ.ב. איך חברה שלך הספיקה לעשות 2 ילדים לפני שהיא התגרשה?(אלא אם כן הם תאומים) ולמה היא התגרשה?

קרני

New member
יקרה :)

עמדתי חסרת נשימה לנוכח ההודעה שלך... מצב מאוד עדין שבוודאי משנה את החיים שלך ובטח עוד ישנה את החיים שלך. מין תיסבוכת כזאת שאיכשהוא הצלחת להכנס אליה... איב היקרה שלי, את יודעת שרק את יודעת מה יהיה לך נכון לעשות. רק את יודעת לאן פנייך מועדות, ואיך את רואה את עצמך בעוד כמה שנים. רק את יודעת מה טוב בשבילך. ההחלטה לא קלה, אבל ברגע שתחליטי ותהיי שלמה עם עצמך, הכל יראה לך אחרת. הלוואי והיו לי היכולות לעזור לך, הייתי רוצה שיהיו לי היכולות לעשות יותר מאשר להגיד מילה... :-(( מצטרפת למרינקה והראיה המרחבית שלה... המון בהצלחה, אני יודעת שאת חזקה ואמיצה ושתצליחי להתגבר על כל המכשולים שהחיים מספקים לך. מאמינה בך!!!

1איב

New member
ליערית ולכול המעוניין

ראשית אני מאוד מכבדת את עצמי וצר לי מאוד שאת חושבת שאני לא. שנית בקשר להפלה בגיל 15 - תמיד השתמשתי בקונדומים (וכעת בגלולות) ככה שכנראה שהפעם הפאק הוא לא שלי.

למעלה