קיבלתי את Q

Rinor

New member
קיבלתי את Q

אז סוף כל סוף קיבלתי מלונדון את הגיליון המיוחד של Q... בהחלט יפה, מושקע מאוד, תמונות ופחדתי לרגע שכמו בכל גיליון מחצית ממנו יהיו פרסומות אך הפלא ופלא, כל העיתון כולו פינק פלויד מהאלבום הראשון ועד האחרון, סיפורים, תמונות והנה משהו שלא ידעתי הידעתם שבסרט התפוז המכני (סרט מדהים לדעתי, אני מעריץ את קובריק) רואים אלבום של פינק פלויד? אני לא ידעתי... יום טוב לכולכם...

רגע רגע רגע

אנחנו דורשים דיווח מלא.... מה יש שם? אלו מאמרים, ראיונות, תמונות? אלו דברים חדשים שלא ידענו מקודם ואלו דברים שכבר ידענו?

Rinor

New member
Q - פירוט

אז נתחיל בהתנצלות שלא פירטתי על הגיליון קודם לכן... ועתה לעבודה: השער כפי שראיתם בפרסומות, 4 חברי הלהקה (גימור, מייסון, רייט, ווטרס) על רקעו של סמל המנסרה המפורסם מהאלבום הצד האפל של הירח תוכן עיניינים (Dah)
סיפורים על הפלוייד, מתחילת דרכם, דרך עלייתו ונפילתו של סיד בארט, קטע על הופעתם בפומפיי ב-72, מאמרים וסקירה על כל האלבומים שלהם (מצטער שזה שיטחי מידי, פשוט רק קיבלתי אותו שלשום ולא יצא לי לקרוא בו עדיין) ראיון עם מייסון ועוד אחד עם ווטרס, הופעות של פינק ברחבי העולם, עדוית של מעריצים, תמונות רבות, והקטע שחשבתי שיהיה הכי משעמם דווקא מאוד חמוד, 20 השירים האהובים ביותר על מעריצי פינק פלויד (אני לא אגלה אלא אם כן תרצו) ולא רשימה פשוטה, אלא ממש יש פירוט קל על כל שיר ושיר ואפילו השירים שכמעט הגיעו ל-20 הראשונים, מאוד חמוד... ולבסוף - חידון על פינק פלויד כאשר ישנם פרסים ואין תשובות בגיליון, שאלות לא קלות כל כך...אבל בהחלט אפשריים סיכום כרגע למרות שלא קראתי את הגיליון עדיין: הוא בהחלט מאוד מרשים, המון צבע, אולי 3-4 פרסומות בכל העיתון כך שכולו בהחלט פינק פלויד, הרבה לקרוא, זה עיתון מושקע בהחלט ובשביל 74 ש"ח שזה עלה לי מחו"ל (מאתר Q) אני בהחלט מרוצה, אכן פריט לאספנים ברגע שאקרא אותו אשמח לשתף אתכם בעוד פרטים - מי שרוצה את רשימת 20 השירים האהובים על מעריצי פינק (גם אני הצבעתי לזה) שיאמר, הרוב ייקבע בפורום זה על הפרסום
יום טוב לכולם!

Rinor

New member
רכישת Q

זהו הגיליון המיוחד של Q על פינק פלויד והלינק מפורסם גם כן למי שרוצה לרכוש...

Rinor

New member
20 השירים האהובים על מעריצי פלויד

1) Shine On You Crazy Diamond 2) Comfortably Numb 3) Time 4) Echoes 5) Wish You Were Here 6) Sheep 7) Brain Damage 8) Breathe 9) Money 10) Another Brick In The Wall (Part 2) 11) Eclipse 12) Us And Them 13) Dogs 14) Hey You 15) See Emily Play 16) Run Like Hell 17) Have A Cigar 18) Arnold Layne 19) Pigs 20) Set The Controls For The Heart Of The Sun

itaikuskus

New member
דיי אידיוטי

לשים את brain dammage במקום השביעי ואת eclipse במקום ה11 צריכים בכלל לשים אותם כשיר אחד. אין אחד בלי השני....

Strip The Soul

New member
זה לפי סדר?

למה לעזעזל שמו את Controls For The Heart Of The Sun....... יש כ"כ הרבה שירים אחרים, הרבה יותר יפים. ומאני? ואיזה פיג נבחר? אגב שימו לב שאף שיר מהאלבומים של גילמור לא נכנס.

FloyDviR

New member
גם באהבה מעבר לפינה...

יש בדירה של גולן על הקיר מלא כריכות של תקליטים ... ואחד מהם זה גם Wish You Were Here .. ויש שם גם עוד רבים אחרים וטובים מאותם שנים של פינק פלויד

weird dust

New member
אף פעם לא ראיתי את התוכנית

חוץ מפעם אחת ליפני רבה זמן ההיתי במד"א ואחת התעקשה לצפות בזה (ואז גילינו שגם שם יש מד"א). אולי באמת שווה לראותעוד פעם בשביל לשים לב מה המעצבים שמו על הקיר.

amitexc

New member
וואי וואי איזה השוואה?!

גם בשכונה של כאילו, יש, מכיר?

One Echoe

New member
משהו לא קשור

בהפיג'מות בערוץ 6 יש פוסטר של סליפנוט. מי שמכיר את הלהקה ינסה להבין את הקשר לתוכנית הילדים וללהקה, והוא יבין שהקשר מקרי בהחלט. בקשר לתפוז המכני...סרט ענק, אבל לא זכור לי שרואים שם אלבום של הפלויד. מדברים שם בדר"כ על לו בטהובן. זה שווה בדיקה

למעלה