קיבלתי באימייל את ההודעה הזו כנסו

• פותח הנושא thr7
  • פורסם בתאריך

thr7

New member
קיבלתי באימייל את ההודעה הזו כנסו

מה קורה אנשים שבת שלום הרי לכם דף שפתחנו לג'אמוס ב myspace http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=146550815 אחלה סוף שבוע גיא ג'אמוס

Nova5

New member
thr, ח"ח לך, באמת יפה

יפה לג'מוסים ויפה גם לך לקבל תזכורת כזאת. מעניין, האם עוד מישהו קיבל ד"ש מגיא, כי אני, למשל, לא רשומה.
טליטל, כדאי לצרך דף של ג'מוס ל"קישורים" של הפורום

רנה6

New member
יאנוצקה...

אם זה מרגיעה אותך, גם אני לא קיבלתי תזכורת....ועל זה נאמר : " יש חשובים יותר ויש חשובים פחות"

Nova5

New member
שיר, בשאלה שלי לא הייתה

אפילו טיפת דאגה מפני שאני קבורה בטכניון מ11 עד שעה הזאת ואין לי תקווה להגיה הביתה לפחות בשעתיים הקרובות
אבל האמת הייתי סקרנית לדעת מי קיבל מייל (בלי לחשוב על חשובים פחות ויותר) - מודה באשמה. אהבתי את הדף החדש של ג'מוס באמת ובתמים ... בדבר אחד את צודקת - את תמיד מרגיעה אותי

תודה../images/Emo140.gifיש שםתמונה ג'קו בשיער קצר!!

יש שם תמונות מתחלפות עם כמה תמונות שלא ראינו,ביניהן אחת של ג'קו בשיער קצר יחסית.. איך שומרים את זה? מי שיודעת שתנסה ותעלה לפה.. ערב נעים וחמים לכולם...

reviital

New member
היי שמים, גם אני לא מצאתי, אחפש שוב

פאק!! למה הלק הזה לא מתייבש???

rifkin1

New member
ג'קו, לעולם אבל לעולם אל תסתפר!!!!!

אוי ואבוי לי.... reviital, אם זה מעודד אותך גם אצלי הבעיה דומה...חחחח

rifkin1

New member
יש משהו שאנחנו אמורים לדעת

על הצמד הזה מלבד היותם ראפרים???

rifkin1

New member
אני שובבה???

ג'קו הוא זה שמביט בלשונו של גיא בכזו ערגה...

ריפ את גדולה איך שמרת את התמונה?

הרי זה היה כמצגת של תמונות זזות? ואני מצביעה פה אחד- כן לשיער ארוך

reviital

New member
לא נראה שזה שיער קצר, לדעתי זה קוקו

מבולגן במיוחד... או אסוף ברישול, כי בפנים הוא נראה דיי כמו היום, לא צעיר בהרבה יותר, ושיער כזה ארוך כמו היום לא גודל בפרק זמן קצר..

kapit5

New member
ברור שהוא לא הסתפר

על כל תמונה יש תאריך מתי צולמה.כל התמונות צולמו באוגסט 2005 אם אני לא טועה.אז לא יכול להיות שהוא הסתפר.גם לא יכול להיות שתוך פחות משנה עד תחילת כוכב נולד ארך לא כל כך השיער.

למעלה