זה ירק מהמם...
רק שבניגוד לירקות אחרים
הוא דורש מיומנות בטכניקת ההכנה...
אחרי מספר סירים של סמכטה
שמחה לבשר שהמיומנות מגיעה...
חושבת שהן אכן הכי טעימות עם רוטב עגבניות טריות ופלפלים אדומים קטנים ושובבים
גם צורת ההכנה הזו נחשבת טעימה
ביותר
http://www.mevashlim.com/Recipe/2624092.asp
פעם אכלתי בסיני
תבשיל מכמה סוגי ירקות
ולקראת הסוף הם הוסיפו גם כמה במיות פנימה [אחרי שהן טוגנו ונסגרו]
תובל בפלפלים חריפים, כמון, פפריקה
יצא מאוד מאוד טעים.
אני אישית מאלו שמטגנים אותן
אחת אחת
ממש מקפידה שכל אחת תיסגר ותיאטם
ואז עוברים לבישול.
חשוב מאוד להקפיד שלא יהיה בישול יתר
כי אז לא משנה כמה הן נסגרו ונאטמו
הן יורקות ומריירות.