קיבלתי במייל - תבדקו בעצמכם אם זה נכון

קסנדרה*

New member
קיבלתי במייל - תבדקו בעצמכם אם זה נכון

ב-27 באוגוסט ייראו 2 ירחים בשמי הלילה . למעשה, בתאריך זה כוכב מאדים יהיה בוהק מאוד בשמי הלילה, תהליך שיתחיל כבר מראשית אוגוסט. אבל בתאריך הזה באופן ספציפי הוא ייראה כמו ירח מלא לעין בלתי מזוינת. כל הדבר הזה יגיע לשיא בתאריך 27 באוגוסט כשכוכב מאדים יגיע למרחק של (רק) 34.65 מליון מייל מכדור הארץ. מי שיסתכל בלילה הזה על השמיים יראה כאילו 2 ירחים. הפעם הבאה שכוכב מאדים יהיה כל כך קרוב לכדור הארץ תקרה רק בשנת 2287. העבירו מייל זה הלאה כי אף אחד מאלו שחיים היום לא יוכל לראות מראה זה עוד פעם במהלך חייו.

oshra11

New member
אם כך

ב 27 באוגוסט השיר שלי "בשמים שלך" יהפוך רלוונטי מתמיד. בשמים שלך ירח אחד ולבנה אחת ואת מחוללת כבמחול שדים אנה ואנה עד שנגמר האויר כמעט כנראה שאני לומדת מהעורכת שלי לא להחמיץ הזדמנות להפוך כתבת מגרה לכתבה אקטואלית (+: אשרה.

קסנדרה*

New member
יפה אשרה ../images/Emo29.gif אכן רלוונטי

אגב לגבי מה שאת לומדת מהעורכת שלך, אני יודעת שזה נכון וטוב לרייטינג, אבל צריך להישמר, ולזכור שלעתים זה בא ע"ח רגשות של אנשים ואז יש לוותר על הרלוונטיות וכדאי אפילו להחמיץ את ההזדמנות בכוונה תחילה
אף פעם לא שכחתי שבמקרים מסוימים אנו עוסקים בדיני נפשות, העורכים לעומת זאת ובעלי המניות, תמיד שוכחים זאת. קסנדרה

oshra11

New member
עוד רחוק היום

שבו אהיה עתונאית של ממש. בנתיים אני רק כותבת כתבות מגזין. אני מוצאת שזה שונה מאוד מכתיבה חדשותית. אין אצלי (בנתיים לפחות - אבל גם אין כוונה שיהיו) אף כתבת תחקיר נשכנית. בנתיים הכל מפרגן ונחמד. אשרה.

דק1

New member
תודה אבל

אני באמת עסוק ב-27 באוגוסט (יש בידי הוכחות). כך שבלית ברירה ובחוסר רצון אמתין לפעם הבאה

אני לא בטוחה שזה טוב כל כך../images/Emo39.gif../images/Emo13.gif

להיות בן 300 או 400 או משהו כזה. באמת. אני בדיוק קוראת סיפור של בשביס זינגר, נקרא "מותו של מתושלח" (צריכה לעשות עבודה), אז זה מביא אותי שוב למחשבות על החיים והתכלית והגיל והאושר.

kotvana

New member
צר לי לאכזבכם

מהיותי דייר של קבע בפורומי אטמוספירה למינהם.. מסתבר שמדובר באחד מאותם מיילים-כוז'בים למעשה - זה מייל שהופץ לפני שנים מספר ואיננו אלא בדיה גמורה במילים אחרות - התופעה המתוארת איננה אפשרית, ללא התפוצצות כדור הארץ

milim

New member
אכן, זו גם התשובה שאני קבלתי

שאין בכלל אפשרות כזו. כמה חבל.

למעלה