../images/Emo59.gif
לא שממש עשיתי מחקר על הנושא אבל מקריאה של מספר תגובות שלך בעבר וגם עם התמונות נראה שהזווית ממנה את מבטאת את עצמך היא של " אם זה יבוא סבבה .." או " אני לא מתאמצת ..." או “ יש לי חיים משלי " או " שזוגיות יכולה גם להרוס .." "מי בכלל רוצה להיות נשוי 80 שנה " וכו ..... עם היתי מחלק את הדף לשניים ובצד אחד כותב בעד ובשני נגד באיזה צד היית מגדירה את התגובות שלך ? ואולי גם ההגדרה של בעד ונגד אינה נכונה אלא יותר של באמצע ( פסיבי – כן ,רוצה אבל בתנאים שלי) עכשיו חשוב לי להבהיר מספר דברים : אין לי שום עיניין ליצור בך resentment , אין לי כל כוונה להעביר ביקורת או כל כוונה אחרת מלבד להבין אותך בנושא.(ברשותך) בציניות שמשתקפת מכתיבתך (בעיני) מתבטאת רגישות מסוימת אז אני נזהר מאוד בדברי. העינין הוא שגם אני בגיל ה 30 חשבתי כמוך (היום 36) , קרירה , מיצוי אישי , זוגיות אבל לא על חשבון פרטיות ,ואני יודע מה אני מחפש וכ'ו ולמעשה סגרתי לעצמי אפשריות למרות שיצאתי עם בחורות ולמרות שרצתי ,למעשה " חיפשתי " מישהי שתשתלב יפה בנוסחה הלוגריתמית שלי . את יכולה להכחיש את זה אבל כולנו בלי יוצא מהכללעושים את זה בשלב מסוים בחיים שלנו. כשמתבגרים סידרי העדיפיות שלנו משתנים ומוכנים לוותר על מספר עקרונות שבעבר הינו עקשנים לגבייהם ונראו לנו כל כך חשובים בזמנם וכיוצא מזה. בקיצקוץ סתם להעביר מסר (למרות שלא ביקשת)