קיבלתי במייל...

סלסרו

New member
כמה מהם מצחיקים...

בספארי האייקונים לא עובדים בלחיצה.. היה לי קליפ של פרסומת של ילדה שמדברת עם אמא שלה מאחורי זכוכית כאילו היתה בבית כלא ומתברר שהאמא מנקה את האמבטיה.. נורא מצחיק.. אני לא מצליח למצא איפה שמרתי את זה.. התמונה מאד הזכירה לי את זה..

OrlyNL

New member
אייקונים בספארי

סלס, תעשה "הדבק-העתק" לאייקונים, או שפשוט תכתוב את הסימנים שלהם. למשל |בלונד | וכדומה...

billy milligan

New member
That's from NZ

We, or should I say now "they", had it on tv in the last few weeks. and what is it with the red anyway?

SilverShine

New member
מה הקטע ?

מתרשם מהנושא שאת אנטי זוגיות היתכן ? לא בקטע עוקצני אבל סתם מעינין לדעת עם זה אכן כך....

להפך,

היא רשמה בצורה מאד ברורה שזה משהו שהיא קיבלה במייל, מה גם שליד כל קובץ שהיא צירפה היה אייקון שלא משאיר יותר מדי מקום לדמיון. הבנת לא נכון.

OrlyNL

New member
איך הגעת למסקנה הזאת בדיוק?

מזה ששמתי כמה תמונות שקיבלתי במייל?? לא בקטע עוקצני, אבל סתם מעניין לדעת....

SilverShine

New member
לא בקטע עוקצני, אבל סתם מעניין לדעת

צינית ? סורקסטית ? = אכן משעשע ... השאלה שלי היא לא בהקשר ישיר לתמונות שפירסמת אלא ההתרשמות שלי מתוך קריאת התגובות שלך בפורום ואכן זו רק התרשמות אישית לכן אני שואל אם זה אכן כך. אם פלשתי לאיזורים אסורים מתנצל מראש -תשובה לא מחייבת והכל ברוח טובה

OrlyNL

New member
זה מה שאני אוהבת במרחב הוירטואלי

אנשים שמגיעים לתובנות שאין לי מושג איך הם הגיעו אליהם. זה באמת הרושם שאני נותנת? שאני אנטי זוגיות? ממה הבנת את זה? אולי תפרט..... אני ממש ממש לא אנטי זוגיות. אני שואפת לזוגיות, אמנם זה לא האידאל שלי בחיים, ואני מסתדרת טוב גם בלי זה, אבל זה בהחלט משהו שאני רוצה ומאחלת לעצמי.

SilverShine

New member
../images/Emo59.gif

לא שממש עשיתי מחקר על הנושא אבל מקריאה של מספר תגובות שלך בעבר וגם עם התמונות נראה שהזווית ממנה את מבטאת את עצמך היא של " אם זה יבוא סבבה .." או " אני לא מתאמצת ..." או “ יש לי חיים משלי " או " שזוגיות יכולה גם להרוס .." "מי בכלל רוצה להיות נשוי 80 שנה " וכו ..... עם היתי מחלק את הדף לשניים ובצד אחד כותב בעד ובשני נגד באיזה צד היית מגדירה את התגובות שלך ? ואולי גם ההגדרה של בעד ונגד אינה נכונה אלא יותר של באמצע ( פסיבי – כן ,רוצה אבל בתנאים שלי) עכשיו חשוב לי להבהיר מספר דברים : אין לי שום עיניין ליצור בך resentment , אין לי כל כוונה להעביר ביקורת או כל כוונה אחרת מלבד להבין אותך בנושא.(ברשותך) בציניות שמשתקפת מכתיבתך (בעיני) מתבטאת רגישות מסוימת אז אני נזהר מאוד בדברי. העינין הוא שגם אני בגיל ה 30 חשבתי כמוך (היום 36) , קרירה , מיצוי אישי , זוגיות אבל לא על חשבון פרטיות ,ואני יודע מה אני מחפש וכ'ו ולמעשה סגרתי לעצמי אפשריות למרות שיצאתי עם בחורות ולמרות שרצתי ,למעשה " חיפשתי " מישהי שתשתלב יפה בנוסחה הלוגריתמית שלי . את יכולה להכחיש את זה אבל כולנו בלי יוצא מהכללעושים את זה בשלב מסוים בחיים שלנו. כשמתבגרים סידרי העדיפיות שלנו משתנים ומוכנים לוותר על מספר עקרונות שבעבר הינו עקשנים לגבייהם ונראו לנו כל כך חשובים בזמנם וכיוצא מזה. בקיצקוץ סתם להעביר מסר (למרות שלא ביקשת)

newbie2

New member
גם אני יכול לקבל אנליזה? נשמע מענין

והכל על סמך הישות הוירטואלית שלה. לא רע. גם אני רוצה FREE LOVELIFE REPORT!!!

ואתה זה הבחור שאמר

לא לשפוט?! אתה בעצמך שופט פה את אורלי. כמה אתה כבר יכול להכיר בחורה מכמה שורות שהיא כותבת בפורום? בתור אחת שמכירה את אורלי קצת יותר ממך (ואני ממש לא מתיימרת להגיד שהרבה יותר, אגב) אני חושבת שנפלת פה פעמיים. גם האנליזה שלך רחוקה אלף שנות אור מהמציאות וגם אתה שופט למרות שאמרת שזה לא נכון לעשות. ופה, אגב, מינוס ומינוס לא יצר את הפלוס.

OrlyNL

New member
איך השרשור הזה נהיה עלי פתאום?

אפשר בבקשה את האנליזות וההשערות להשאיר מחוץ לפורום? תודה...

למעלה