קיבלתי הודעה שמקצרים את שעות פעילות הספרייה בגלל שביתת הסגל הבכיר! מה הקשר בין השניים?
M m121 New member 28/10/07 #1 קיבלתי הודעה שמקצרים את שעות פעילות הספרייה בגלל שביתת הסגל הבכיר! מה הקשר בין השניים?
F flutter girl New member 29/10/07 #3 ../images/Emo207.gifלגבי השביתה מחר מחר הסגל הזוטר מצטרף לאות הזדהות לשביתה... זה אומר שגם מדור אישורים יהיה סגור? או רק שלא יתקיימו לימודים? אם מישהו יודע...
../images/Emo207.gifלגבי השביתה מחר מחר הסגל הזוטר מצטרף לאות הזדהות לשביתה... זה אומר שגם מדור אישורים יהיה סגור? או רק שלא יתקיימו לימודים? אם מישהו יודע...
נ נסיכה שהאמינה באגדות New member 29/10/07 #4 למה למה למה למה???????? יש לי שיעור עם מפר שביתה מהסגל הזוטר מחר? למה אני צריכה לחזור מראשון בשביל שעה וחצי ? למה?
למה למה למה למה???????? יש לי שיעור עם מפר שביתה מהסגל הזוטר מחר? למה אני צריכה לחזור מראשון בשביל שעה וחצי ? למה?
F flutter girl New member 29/10/07 #6 אם לא אז לא... לי לא משנה, ממילא מחר יש לי רק סגל בכיר. אבל נניח והם באמת מצטרפים - זה רלוונטי למזכירויות?
אם לא אז לא... לי לא משנה, ממילא מחר יש לי רק סגל בכיר. אבל נניח והם באמת מצטרפים - זה רלוונטי למזכירויות?
T tutiris New member 29/10/07 #8 ../images/Emo70.gif הודעה ../images/Emo70.gif מחר הסגל הזוטר לא שובת, והשביתה ממשיכה בנוהל הרגיל...
A amitk80 New member 29/10/07 #10 אמרו עכשיו בחדשות של 6 שהם כן שובתים. הם עושים מאיתנו צחוק הסגל הזוטר? מה נסגר? ? ? עמית
F flutter girl New member 29/10/07 #11 באונ' חיפה הסגל הזוטר לא שובת פירסמו בלוח המודעות האלקטרוני של האונ'.
S shaggi New member 29/10/07 #13 איפה? לא ראיתי שיפסיקו לשגע אותי. לפחות דבר טוב יצא- למדתי והכנתי שיעורים באנגלית במקום ליסוע חזרה לכפ"ס
איפה? לא ראיתי שיפסיקו לשגע אותי. לפחות דבר טוב יצא- למדתי והכנתי שיעורים באנגלית במקום ליסוע חזרה לכפ"ס
A amitk80 New member 30/10/07 #15 פרסמו רק בסטטיסטיקה אבל חשבתי שאולי דברים ישתנו נו מילא. נעשה את הבוחן באנגלית ונלמד כלכלה למערכות מידע מחר בערב. יהיה כיף
פרסמו רק בסטטיסטיקה אבל חשבתי שאולי דברים ישתנו נו מילא. נעשה את הבוחן באנגלית ונלמד כלכלה למערכות מידע מחר בערב. יהיה כיף