קיבלתי הזמנה למשפט על טעות שטותית

קיבלתי הזמנה למשפט על טעות שטותית

רכב שעומד למכירה,עומד הרבה זמן ומידי פעם הוא זז רק לצורך עבודת המנוע. 2 בלילה,הנעתי אותו לשם תזוזת המנוע,סיבוב קטנטן ברחוב,2 בלילה !!! אין נפש חיה בחוץ,באה מולי ניידת סיור,עצרה אותי לביקורת,במסוף הרכב רשום ללא טסט מעל חצי שנה. וזה אכן נכון,הרכב גם ככה למכירה,למה לעשות טסט ?! השוטר הכניס לי בהזמנה למשפט,אחד ביקש לוותר,אבל השוטר הצעיר לא רצה לוותר. קיבלתי בלית ברירה את ההזמנה. איזו בעסה זו. 2 בלילה,שכונה ריקה לחלוטין,כולם קפואים מתחת לשמיכה וזה לא וויתר !!!
בחיי זו הייתה טעות נוראית,6 נקודות ! משפט שמי יודע מה ייתן לי השופט... אני יודע שטעיתי אני יודע...

roy gabay

New member
בארי

תילך לבימ"ש תודה במה שעשית וסגור עניין זה הכי טוב

roy gabay

New member
וואלה לא יודע אולי תיפול על שופט

חרא- איזה בית משפט זה אמור להיות?(איזה עיר)

איזה ציבור בדיוק ???

איזה ציבור יושב בחוץ בשעה 2 בלילה בשכונה שהרחוב הכי ארוך שלה מגיע ל200 מטר ויש עוד סמטאות פנימיים שלשם רכבים לא נכנסים ??? סה"כ נסיעה של 200 מטרים כפול שתיים,מצד לצד,הבתים הם בתי קומות מסביב,לחימום מנוע ולשמור על הגומיות שלא יתייבשו ! אני רק יכול להסיק מהתגובה שלך,שאת שייכת לציבור שיושבת בשעה 2 בלילה בשכונה ומעשנת נרגילה על הספסל ברחוב. אהה שכחתי להגיד שהלילה היה לילה קר מאוד שאני בעצמי קפאתי מקור עם מעיל בתוך האוטו. אז כן יש ציבור שבלילה כזה,ייצא החוצה לטיול לילה. אחלה תגובה רשמת. ובנוגע לסיכון עצמי...ההממממ...למה שאני אסכן את עצמי בנהיגה של 20 קמ"ש בקושי ??? את צודקת הייתי עלול להתהפך עם הרכב לתוך פח צפרדע שיש באמצע הדרך. נו באמת,אני לא יודע למה הגבתי לך. אבל כן עשיתי טעות וזה נכון,הייתי צריך לתת לאוטו להישאר בחנייה ולהניע אותו ככה וזהו.רק לתת לו מטר אחד אחורה שלא ילכו הצמיגים. ועשיתי עוד טעות אחת,הגבתי לך,ביזבזתי אנרגייה.

נו באמת

מוזר שיש לך רישיון, אתה נשמע לכל היותר בן 8. ברור לי שמעצבן אותך שעשית טעות, ברור לי שמעצבן אותך שאמרתי לך את האמת. טסט עושים לאוטו לא כדי להעשיר את המוסכים, אלא כדי להעביר את האוטו בדיקה תקופתית שחשובה לו. גם בלילות קרים יש אנשים שעוברים את הכביש וודאי תתפלא- אתה לא היחיד בעולם, ולכן בנהיגה ברכב שלא עבר בדיקת בטיחות אינך מסכן רק את עצמך. מבחינת הציבור אתה מסוכן- לא אכפת לך אם הברקסים דפוקים או לא, למשל. מה אכפת לך אם מישהו ילך מולך ולפתע לא תצליח לעצור? עשית טסט פעם, שאתה יודע כמה בעיות מתגלות בכאלו בדיקות? תגיד פספסתי ביומיים, שבוע. לא בכמה חודשים, ומה זה משנה איפה ומתי אתה נוסע עם האוטו? בנאדם עם טיפונת שיקול דעת יודע שסיכון הוא סיכון, ושכשיש דרך שלא לקחת אותו בשום אופן לא לוקחים. שאר התגובה שלך יורדת לפסים אישיים, מוזר שמתגובתי אתה מצליח להסיק שאני יושבת ב2- בלילה ברחוב ומעשנת נרגילה, אבל אי אפשר להגיד עלייך שאתה אדיש. מהתגובה שלך אני אולי יכולה להסיק שבאמת בזבזת המון אנרגיה. האמת מעצבנת ומכאיבה, כנראה.

החוק היבש לא נרטב אף פעם

בארי אני איתך! נפלת על סתם שוטר מאנייק! דרך אגב איזה אוטו זה? על רכב אספנות כן ניתן להעביר בעלות ללא טסט

thesurvivor

New member
עבירה על חוק היא עבירה

זכותו של השוטר לעשות דו"ח גם באמצע הלילה . אבל לשוטר צריך גם לתת לו ממקום לשיקול רחב יותר . לדעתי הוא חשש שתמשיך לנסוע בלי טסט גם באמצע היום ולכן צדק כשרשם לך דו"ח .

zilber z

New member
השוטר לא ממש חשב על זה

כי לא ממש אכפת לו אלה רצה לסיים את מכסת הדוחות .. סתם דוגמא שוטר עוצר מכוניות לביקורת עוצר חבר שלי מביא לו דו"ח על אורות ערפל(שהופעלו בטעות) מסיים עם הדו"ח מדליק סיגריה נשען על הנידת מסתכל על הכביש 2 מכוניות עם פנסים פגומים (שרופים\לא פועלים) עברו לידו הוא ממשיך לעשן בהנאה ... כי הוא את שלו כבר עשה ..

thesurvivor

New member
זאת התנהגות מחפירה וטיפשה של שוטר

למה להדליק אורות ערפל כשאין ערפל . גם להישען על ניידת ולעשן סיגריות זה לא מנומס ומשפיל .

thesurvivor

New member
זאת התנהגות מחפירה וטיפשה של שוטר

למה להדליק אורות ערפל כשאין ערפל . גם להישען על ניידת ולעשן סיגריות זה לא מנומס ומשפיל .

כRובי

New member
טעית

"...הרכב גם ככה למכירה,למה לעשות טסט ?!" פשוט מאוד - כי לא ניתן להעביר בעלות על רכב ללא טסט.

שי ז.

New member
השוטר צודק כי נסיעה בלי טסט

מעל חצי שנה גוררת גם ביטוח לא בתוקף. אם חו"ח היית פוגע באחד ממעשני הנרגילות על הברזלים שקפץ לכביש אז שניכם הייתם בבעיה גדולה. קבל את העונש והפק את הלקחים.

למעלה