קיבלתי החלטה! (בעצם שתיים)

Noaal

New member
קיבלתי החלטה! (בעצם שתיים)

אחרי זמן רב של הבשלה וכמה ימים של לבטים הגעתי להחלטות, שתיים במספר: 1. התקבלתי לעבודה חדשה שמחייבת מעבר של קורס בן 7 שבועות. הלבטים שהיו לי לגבי העבודה הזו היו כיוון שאותה חברה לא משלמת (אף כי זה מנוגד לחוק) על 7 שבועות הקורס (הם מספקים הסעות, מדים ואוכל). היום החלטתי שאני הולכת על זה. ללא ספק, אח"כ זה ישדרג את החיים שלי. 2. החלטתי שאני הולכת לעשות קורס צילום דיגטלי. לפתח את התחביב שלי עוד קצת. ללמוד משהו שבאמת מעניין אותי!

מצויין../images/Emo70.gif

האם את יכולה לספר מה זאת העבודה הזו? שבעה שבועות זה הרבה - כך שבטח בתקופה הזו לומדים די הרבה. הקורס צילום דיגיטלי נשמע מעולה! אני חושבת שבערך אחת ליומיים אני חושבת כמה היה יותר נוח אם היתה לי מצלמה דיגיטלית - אפשר לעשות עם זה כ"כ הרבה דברים! בכל מקרה, את מוזמנת לחלוק כאן סיפורים ותוצאות מהקורס... מתי הקורס לו את רוצה להרשם צפוי להתחיל?

Noaal

New member
כל כך הרבה שאלות, מאיפה להתחיל ../images/Emo8.gif

אז ככה לגבי העבודה (בנתיים אני לא רוצה לציין את מקום העבודה אבל אתם עוד תדעו) - בעקרון יש קורס שמתחיל באמצע ינואר וסירבתי לו בגלל תקופת המבחנים הבאה עלינו (לרעה). אבל יש עוד קורס שיפתח בפברואר (העבודה מיועדת גם לסטודנטים) ואני מתכננת לעשות אותו. שבעה שבועות זה אומנם הרבה, אבל אני לא בטוחה כמה כל הדברים רלוונטים. לגבי הקורס צילום - חלום שהופך למציאות. חשבתי על זה הרבה בעבר. אבל בשנה האחרונה, הרצון לקורס הולך ומתחזק עד לכדי זה שהיום התחלתי לברר פרטים על בי"ס לצילום באיזור י-ם ואם יהיה צורך אגיע אפילו למרכז. אני מגלה יותר ויותר כמה אני משתמשת במצלמה והיא מזמן החזירה לי את ההשקעה שלה (כ-5000 ש"ח לפני שנתיים).

שפִירית

New member
כיף לך.

זה באמת משמח לשמוע על חלומות שמתגשמים

למעלה