קיבלתי היום את אחד הבוטלגים הכי

Shakty

New member
קיבלתי היום את אחד הבוטלגים הכי

מדהימים שראיתי בחיים. שמו Smoking Blues והוא הוקלט בצורה מקצועית על ידי EMI כניראה כ PR ולא שוחרר. הפלי ליסט מתחיל מאוד סטנדרטי להופעות של אותה תקופה. ההופעה היא בקזינו במונטרי שוויץ תאריך ההופעה : 21 Nov 1970 למרות שרשום על העטיפה 1969. Astronomy Domine 10:35 Fat Old Sun 14:07 Atom Heart Mother 18:36 Cymbaline 11:41 Embryo 13:09 Just Another Twelve Bar 5:30 More Blues (fades out) 9:17 כמו שאמרתי הפליליסט סטנדרטי לאותה תקופה (ווטרס מציג את AHM מתוך אלבום חדש שיצא לנו) אבל שימו לב מה קורה אחרי אמבריו : ווטרס אומר - Ok, it's a bit late for mind expanding, so we're going to play music to calm down to. ומנגנים שני קטעי בלוז משובחים שלא מפיעים בשום מקום אחר ! הראשון נשמע כמו אילתור על קטע הבלוז שלהם BIDING MY TIME. והשני נשמע כמו המשך מאולתר לקטע הבלוז שבאמצע AHM. - בכל מקרה סוף העולם. עכשיו זה רץ אצלי בלופ ....

FloyDviR

New member
בהחלט בוטלג מומלץ !!

במהלך ההופעות הרבות באותה תקופה הם הרבו לנגן קטע שנקרא פשוט Blues או Pink Blues וזה היה פשוט ג'אם ארוך של נגינה מצויינת !!

Shakty

New member
פינק בלוז אכן ידוע והוא בד"כ היה

הקדמה ל BIDING MY TIME אבל זה שני קטעים חדשים לגמרי.

NIR Y

New member
בקשר לבלוז

זה לא קצת לא מתאים לפינק פלויד בגלל אילטורים וסופנטניות שבבלוז

יפה יפה

אבל נראה לי שווטרס הטעה את כולם כשאמר שאמא לב אטום זה אלבום שהוא זורק לפח. אני חושב שהוא התכוון ל.MEDDLE ג€ אף לא שיר אחר. רבאק?

flowerboy69

New member
ממה שזכור לי

יש שניים-אחד בשנת 70 ואחד מ71 יש לי את שניהם ובאמת הדיסק הזה נחשב לאחד מהכי טובים שיש גרסאות מעולות לשירים חובה למי שיכול

למעלה