קיבלתי היום את הדיסק של גאגא מגלי צה"ל!!

sexon4

New member
קיבלתי היום את הדיסק של גאגא מגלי צה"ל!!

אמאלה איזה מפחידה המעטפה של הדואר צבאי חחחחחחח

limors2

Active member
מזל טוב!!!../images/Emo65.gif

במהדורה הרגילה או המיוחדת? וכבר היה לך אותו?

sexon4

New member
ברגילהה

והכי בעסה שאני חשבתי שכבר לא זכיתי אז הזמנתי בשישי הזה מסטימצקי את הדלוקס!!! עכשיו יש לי 2! ושילמתי 90 שקל!! בעסססההה חחח לא נורא... אבל יש בזה משהו אירוני חחח מישהו פה קיבל גם?!

YugiBoy

New member
הדלוקס עולה 90 שקל בסטימצקי?

לא מתאים להם... הם בדרך כלל יותר יקרים! בכל מקרה זה נחמד כי העטיפות שונות, ככה יש לך את כל השירים שלה בדיסק פיזי

limors2

Active member
בטח באתר שלהם, שם הם דווקא זולים.

בספרים לפחות. גם המחיר של המוצר עצמו יותר זול, וגם לא משלמים על משלוח!

chyio

New member
../images/Emo207.gif התחשק לי לשתף

בדרכי לקחת את אחותי, שמתי במכונית דיסק שהיו בו כמה שירים "ישנים" של גאגא. לא יצא לי לשמוע אותם כלכך הרבה בתקופה האחרונה, ואולי לכן ההרגשה היתה ממש... מדהימה כמעט! אני מדברת על אלחנדרו, פוקר פייס, ג'אסט דאנס, באד רומנס וטלפון, הסגנון כלכך מדהים, שאי אפשר בכלל להשוות אותו לאלבום הנוכחי (לטעמי בלבד, אני לא באה לפתוח כאן דיון על איזה אלבום יותר טוב). הכל כלכך חד בשירים, נשמע שעומדת מחשבה עמוקה מאחוריהם, לא סתם לחיצה על כפתורים שונים שעושים צלילים אלקטרונים וכדי לכפר על זה תוקעים סקסופון באמצע (עם כל הכבוד לקלארנס קלמונס). שני האלבומים הקודמים פשוט קלאסיקה.

Nens333

New member
אז...

לקחת בסוף את אחותך או לא??? אני לא אוהב סיפורים שאין להם סוף!

chyio

New member
אז זהו,

אחרי שהייתי המומה מהיופי של השירים החלטתי שאני מקדישה את חיי להפצתם במקומות שטרם הושמעו (אפריקה וכד'), פניתי לכיוון איילון הישר אל נתב"ג ותפסתי את המטוס הראשון לקניה. ממש עכשיו אני נמצאת עם מלא ילדים עניים שאין להם מים לשתייה אפילו, ומבשרת את בשורת גאגא.

limors2

Active member
לונורא, אף פעם לא אמרנו במפורש.

אבל אם הייתי אחותה זה היה קצת גילוי עריות

Nens333

New member
עכשיו באמת בלבלת אותי... ../images/Emo6.gif

איפה נכנס פה סק... אה... מין?? איך גילוי עריות? חחח עזבי איבדתי את זה

limors2

Active member
אנחנו לא אחיות, נשאיר את זה ככה../images/Emo3.gif

גם לא קרובות משפחה מדרגה כלשהי.