קיבלתי היום את וואן הוט מיניט.

backstreet girl

New member
קיבלתי היום את וואן הוט מיניט.

אלבום מ-ע-ו-ל-ה. השירים שהכי אהבתי הם: 1,2,3,4,5,6,9,10,11 אני לא סובלת את שיר 8...שיר מעצבן.. שיר 7..הוא נחמד אבל מבהיל.. שיר 12 ו13 הם שירים חביבים מאוד. אני אעשה ביקורת על האלבום בעוד כמה ימים.

תתחדשי!

זה באמת אלבום טוב. השירים הראשונים טיפטיפונת מעצבנים. אבל בסה"כ אני מאוד נהנת מאלבום. בכייף שיהיה. :)

lollapalooza

New member
../images/Emo2.gif

דיפ קיק שיר כ"כ טוב

Dr Drums

New member
את לא אוהבת את 8 ???? ../images/Emo12.gif

רוצה מכותת? חחחחחח סתם איך אפשר לא לאהוב ת'שיר הזהההה? בין הישרים האהובים עלי באלבום

Rock and MetaL

New member
שבע זה וואן ביג מוב

וזה שיר כמעט מושלם...הקטע עם התינוק מעצבן וזה שבקטע השקט לאנטוני יש מין הד מעצבן שקשה להבין... איך את לא אוהבת את שמונה(וואקאבווט)זה שיר מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!כול האלבום חוץ מדיפ קיק מצוין ובמיוחד השתיים האחרונים(shallow be the game,transanding)

BloodSugarCrazy

New member
...

אני דווקא מתה על השיר האחרון, אבל רק את ההתחלה, כי זה כמו שני שירים נפרדים, והחלק השני פשוט לא עושה לי את זה. בכלל, זה אלבום קצת..."חולה"? לא יודעת איך לקרוא לזה. בהחלט לא הביצועים הכי מרשימים שלהם, אבל באהבה צריך לדעת לתמוך ולאהוב גם בתקופות הקשות, לא?
מעניין איך השירים היו נשמעים אם הם היו שרים אותם היום בהופעות. יכלו לצאת מהם כמה קלאסיקות לדעתי, עם קצת עיבוד.

stas51

New member
אלבום מעולה, השירים הכי טובים :

קודם כל נראה לי זה הדיסק שאניהכי אוהב אצל רד הוט אני מת על WARPED MY FREINDS 1 HOT MINUTE COFFE SHOP TEARJERCKER אבל אני שונא ממש שונא את DEEP KICK ואת "המטוס"

backstreet girl

New member
איירופליין זה אומנם שיר מאוס

אין לכם מושג כמה פעמים שמעתי אותו..יצא לי מכל בחורים אבל.. זה שיר ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש יפהההה...

danitosh15

New member
רונוש אני שמחה שאהבת תדיסק!!!!

רונוש זאות דנית ! אני שמחה שאת אוהבת תדיסק שקניתי לך עם איילה תתחדשי ותהני מימנו בלי הפסקה !!!! מימני אוהבת דנית!!!!!

למעלה