קיבלתי היום את hold me to this

קיבלתי היום את hold me to this

של christopher o'riley . אלבום נפלא....מעניין מאוד וגם נחמד לקרוא על איך הוא בחר לעשות את הביצועים של השירים (הוא משווה את רדיוהד ליוצרים קלאסיים - מעניין מאוד). מומלץ בחום - גם למי שמוסיקה קלאסית היא לא בדיוק הקטע שלו.

Latisia

New member
תתחדש! (=

אה זה אמור להיות אלבום מממש מעולה... אני שמעתי כמה ממנו ומהאלבום true love waits:O'Riley Plays Radiohead וממש אהבתי. יש לי גם על המחשב את exit music for a flim בגירסה שלBrad Mehldau, גם יפה מאוד.

Brad Mehldau תותח על

הביצועים שלו של רדיוהד הם ביצועי הג'אז הכי מדהימים שאני מכיר. אם את מחפשת דעי שיש גם את : paranoid android knives out everything in its right place כולם בביצועו של Brad mehldau. שווה חיפוש - כמו כן דעי שלפארנויד יש שלושה ביצועים שונים של בראד...אחד הוא 20 דקות באורכו. ממש חוויה. אם את צריכה עזרה במציאת הביצועים (או פשוט את הביצועים עצמם) תשלחי לי מסר.

Latisia

New member
אה אני אחפש את זה!

שמעתי את פאראנויד אנדרויד של Christopher O'Riley וההתחלה ממש מעולה ואחרי זה לקראת הסוף הוא דיי מאבד את עצמו וזה כבר לא כזה דומה לשיר. קצת מעפן לקראת הסוף. נורא אהבתי את you, knives out, no surprises ו- air bag.

Anuerysm

New member
תתחדש

ותן קרדיט או משהו

FunkyMonk

New member
ניתן להשיג בארץ?

וד"א, לשני שהזכרת, יש אלבום גם כן של הביצועים?

לשני (משמע brad mehldau)

אין אלבום אחד שמאחד בתוכו את כל הביצועים. אף על פי כן, ניתן למצוא את כל הביצועים (אחד אחד) באלובמים הבאים: anything goes - שם מופיע השיר everything in its right place day is done - שם ניתן למצוא את הביצוע של knives out largo - שם ניתן למצוא ביצוע אחד מתוך השלושה של paranoid android live in tokyo - ביצעו שני של paranoid android art of the trio vol.3 - שם נמצא הביצוע של exit music (for a film) ויש עוד ביצוע אחד של paranoid android בהופעה חיה שלא ניתן מלצוא על שום אלבום. בכל אופן, האלבומים כולם מצויינים (ג'אז כמובן) ובחלקם יש גם ביצועים של שירים של אמנים אחרים (פול סיימון, ניק דרייק צ'ט בייקר ועוד). אם אתה לא בקטע של ג'אז בכללי אלא רק לשם ביצועי רדיוהד - שלח לי מסר, נדאג להעביר לך את השירים הרלוונטיים.

אה...וכמעט שכחתי, אני לא ראיתי את

את hold me to this של כריסטופר אוריילי בארץ - שלחו לי את זה מחו"ל. אבל אפשר להזמין

Knives Out

New member
אני לא מוצא את זה אף פעם

מחפש את זה לפחות פעם בחודש.. היה לי את זה, ויש לי את הראשון מקורי, את True Love Waits , אבל את זה אני כבר לא מוצא. שמעתי את Polyethylene ואת There There והתלהבתי. D:

scooby4

New member
אני מבקש לעשות הפרדה

בתור חובב מאוד רציני של ג'אז (וקלאסי) אני רוצה להדגיש בפני אנשים שלא מדובר פה על אמני קאברים, אפילו לא כריסטופר אוריילי (למרות שרק מקאברים הוא באמת עושה כסף). אוריילי הוא עדיין פסנתרן קלאסי, ומלדאו הוא עדיין פסנתרן ג'אז. הביצועים שלהם שונים לגמרי במהות, הלוא אוריילי עושה את זה בשביל העניין עצמו, ומלדאו עושה את זה תוך נסיון להרחיב את רפרפטואר קטעי הג'אז שקיימים, ביחד עם אמני ג'אז אחרים שמנגנים שירים מהביטלס ועד לאפקס טווין. עוד 2 מוזיקאי ג'אז כביכול שמבצעים קטעי פופ/רוק: The Bad Plus - ביצועו שיר אחד של בלונדי, אבבא, אפקס טווין, אינטרפול, נירוונה, קווין, רדיוהד (Knives Out) ועוד קצת... Chris Potter - באלבום האחרון שלו יש ביצוע יפה ביותר של Morning Bell ושל Yesterday (של הביטלס). לא נראה לי יש עוד, אבל בכל אופן, זה מתרחב לאיטו.

אני מסכים איתך לחלוטין...חוץ

מהקטע שמלדאו מבצע קאברים בשביל להרחיב את רפרטואר קטעי הג'אז...זה קצת לא ברור לי. סך הכל מלדאו הוציא בער 13 אלבומים ורובם המוחלט הוא קטעים מקוריים - כך שלא נראה לי שחסרים קטעי ג'אז בעולם. למיטב ידיעתי מלדאו מבצע רדיוהד כי הוא מעריץ נלהב שלהם...הוא (לעומת אוריילי) ממש אוהב את רדיוהד, ממש כמוני וכמוך....

kittycatbone

New member
מעניין לקרוא את מה שאתם כותבים^^

כלומר, זה לגמרי לא דברים שידעתי ואני שמחה שעכשיו אני יודעת. (אוח זה עדיין יצא מוזר, אבל כאילו אני מתכוונת ברצינות לדברים שאני אומרת
)

scooby4

New member
גם דייב דאגלאס עכשיו!

ממש עכשיו הסתבר לי שדאגלאס גם מבצע קטעים של ביורק ובק בהופעות שלו. אפשר להוריד בתשלום יחסית סמלי מכאן: http://musicstem.com/ זה ממש יצא עכשיו.

למעלה