קיבלתי היום חבילה מעניינת בדואר

קיבלתי היום חבילה מעניינת בדואר

ובה שש קלטות וידאו דחוסות מכל טוב. ראשית, תיעוד בווידאו של קונוונשנז של בבילון - במיוחד הופעות של ברוס בוקסלייטנר וג´רי דויל. כל השאר - עשרות סרטים והופעות טלווזיוניות שעשה ברוס בערך בעשרים שנים האחרונות. כולל, למשל, tales from the crypt, touched by an angel והסרט "טרון" מ1984. עדין לא התיישבתי לצפות בכל הגודיז המופלאים הללו. אם אני אמצא שם משהו שיכול לעניין את הפורום מעבר למה שכבר ציינתי, אספר עליו בהרחבה. סוזן

אודה ואתוודה

לא ראיתי מעולם את הסרט. אני יודעת שהוא נחשב לקאלט בקרב חובבי הסיי פיי, אבל לא יצא לי. אני יודעת שהוא משחק תפקיד כמעט ראשי שם. מאד בולט. חברים שלי ידעו ישר על מי שאני מדברת. סוזן

Tomji

New member
אתם צוחקים עליי, נכון?....

ברוס משחק את טרון !!! (סוזן, איך את לא יודעת את זה?..) ג´ף דניאלס משחק את פלין. טרון סרט גדול. לפחות היה גדול, ב1984. מאד פורץ-דרך באותה תקופה. ראיתי אותו מיליון פעמים כשהייתי קטנה (אח, הנוסטלגיה)... אפילו שאם תצפו בו היום האפקטים נראים פושטיים, הוא עדיין מיוחד ומקורי (אפשר עדיין להנות ממנו אם צופים בקלילות ובלי דאווינים). דרך אגב - אתם יודעים מי עוד משחק שם בתפקיד קטן? - פיטר ג´ורסיק !!! (לאנדו מולארי)... מי היה מאמין שעשר שנים אח"כ הם יפגשו על הסט של בלבילון?... חתימה טובה תומג´י

fin

New member
לא היה לי שמץ של מושג...

וראיתי את הסרט (וקראתי את הספר) מספר לא מובטל של פעמים.

עדיין לא צפיתי בסרט

אבל ידעתי על פיטר. שמעתי, אגב, שאנדראס קצולס (ג´קאר) התארח באחד מן הפרקים של scarecrow and Mrs. King, שהיתה הסדרה שעשתה את ברוס לכוכב טלווזיה באייטיז. אפרופו טרון, דיברתי עם כמה אנשים שראו אותו והם טענו שמדובר בסרט מגוחך עם תפאורה מקרטון ואפקטים ממש צ´יזי. סוזן

Tomji

New member
תראי, מעט סרטים עומדים במבחן

הזמן... הסרט מלפני כמעט 20 שנה, אם צופים בו פעם ראשונה היום לא צריך להגיע עמוסים ציפיות בתחום האפקטי. אבל עם זאת - האפקטים בסדר. התפאורה לא מקרטון, ממש לא. מיושנת כן, פשוטה (יחסית להיום!) - גם נכון, אבל בסדר. לדעתי הסרט לא מגוחך, הוא הציע רעיון מקורי בזמנו (לא אקלקל לך), אבל אני משוחדת... אני אוהבת את הסרט כי בתקופה "גדלתי עליו"... וכמובן כמובן אל תשכחי שכמו תמיד - סרטים הם עניין של טעם...
תומג´י

preacher

New member
בהחלט ובהחלט לא מקרטון -

התפאורה עשויה מפיקסלים, כן, סרט מ-83 עשוי כמעט כולו במחשב. בזמנו זה היה חידוש מדהים, והסרט הזה סלל את הדרך לאפקטים הממוחשבים של היום. אם משהו עשוי שם מקרטון זו העלילה, שנתפרה כדי לחבר בין כל העיצובים המגניבים שאמני המחשב עשו לסרט.

ronita

New member
וגם אודיו ממוחשב

אם זכרוני אינו מטעה אותי, אז קראתי כתבה שהפעלולים הקוליים לסרט נעשו באמצעות מחשבים, וביניהם גם מחשבי אטארי המצ´וקמקים. מאוד התאכזבתי שבאותה שנה זכה באוסקר עבור תלבושות הסרט גנדי ולא הסרט טרון. בכל זאת, לא היה הרבה מה להשקיע ולחדש בתלבושת של גנדי...

למעלה