ברוכה הבאה smadarishli ../images/Emo140.gif
יופי שאת מצטרפת אלינו לפורום
בהחלט אפשר ואת מוזמנת לשאול כאן שאלות
כמובן תוך הקפדה על שמירת האתיקה כלומר לא לחשוף מידע ישיר על המתאמנים כאשר מעלים נושא או שאלה לדיון חוץ מהשאלות בנושאי האימון, אני שומעת שיש לך גם שאלות לגבי עבודתך כמאמנת אישית
כמו באימון, על השאלה "מה עושים עכשיו?" עונים דרך התשובה לשאלה מה היית רוצה שיקרה עכשיו? גם לשאלה "כדאי להירשם?" עונים דרך התשובה לשאלה מה את רוצה לקבל מאיגוד? כי אחרי שיהיו לך תשובות, תדעי על פי המידע שתקבלי מי ומה הוא האיגוד, אם הוא יכול להועיל לך
המלצה חמה לכל המאמנים בראשית דרכם היא לקחת לעצמם מאמן אישי ותיק - לאימון אישי משולב סופרויז'ן כדי לעבוד בדיוק על כל הנושאים של היציאה לדרך והלמידה תוך כדי העשיה הראשונית בתחום: מציאת המקום האישי כמאמן/מאמנת, בניית הכיוון העסקי, למידה ובירור נושאים שעולים באימונים הראשונים ועוד אני חושבת שההמלצה הזו עשויה לעמוד לעיתים בקונפליקט עם המחשבה "הרגע סיימתי קורס ארוך ויקר, לא הגיוני לי להוציא עוד על לימוד" אבל אני מוצאת שיש הבדל כש"יוצאים לעולם" ומתמודדים עם המציאות וערכו של מאמן אישי שאפשר להתייעץ איתו על האימונים ועל בניית הפרקטיקה האישית לא יסולא בפז. אני מזמינה אותך להציג קצת את עצמך, אם את רוצה
לקרא בדפי הפורום הקודמים, להכיר מעט את הכותבים ואת נושאי הדיונים, ולעיין ב
כללי הפורום, במאמרים
ובקישורים
שלנו באיחולים לדיונים מרתקים ופורים