קיבלתי הצעה לנהל טור באתר BeOk...

מ ה פ כ ן

New member
קיבלתי הצעה לנהל טור באתר BeOk...

שלחתי אליהם מאמר שכתבתי ומנהל התוכן מאד התלהב מהסיפור. עכשיו הם רוצים שאנהל באתר יומן ובו אספר על ההתמודדות האישית שלי. אתם הראשונים שאני מספר להם על כך ורציתי לשאול את דעתכם על החשיפה שלי והנגיעה בחומרים האינטימיים שלי. מה דעתכם על כך ?!

מזל-טוב והרבה בהצלחה! ../images/Emo49.gif|בהצלח

אין לי דיעה לגביי החשיפה.מאחלת לך,בכל מקרה,שתהייה מרוצה מהבחירה שלך לכאן או לכאן.

מגניב ביותר!!!

בדיוק לפני כמה ימים אמרתי שהייתי שמחה שיהיה לי איזה טור קטן איפהשהו... נראה לי מגניב ביותר בהצלחה

Freaking Eyes

New member
לדעתי

אם אתה מוכן לחלוק עם אנשים נוספים חוויות כ"כ אישיות זה נהדר. אני בטוחה שאולי הרבה שהרבה שהיו במצבך יוכלו להתחבר או כאלה, שבמצב הזה בהווה יוכלו לקבל כלים ועזרה להתמודדות. זה דבר נהדר. בהצלחה :)

מ ה פ כ ן

New member
תודה לכולכם על החיזוקים... ../images/Emo24.gif

אכן עושה טוב על הלב שאתם חושבים שזה חיובי, כי בכל זאת חשיפה במדיום הזה היא לא דבר פשוט...

היא לא פשוטה.

אבל לפעמים אפשר להנות גם ממנה. לך אחרי הלב שלך, הוא יודע הכי טוב

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
תראה כמה הצלחת להפיק תועלת...

ממה שעברת-כתבת ספר ואתה מעודד אנשים אחרים במצבך-קודם כל כל הכבוד. יכולת לשקוע ביאוש וזהו אבל מה שעברת גרם לך להתפתח ולגדול ולתרום לעולם בדרך מאוד ייחודית.

מ ה פ כ ן

New member
תודה לך בן חורין...

אכן החלטתי אם כבר קרה לי מה שקרה, הנורא מכל, במקום להצניע את זה ולהסתיר, ללכת ולספר לעולם בגדול, שכל העולם ידע ויכיר את הסיפור על המ"פ מלח הארץ שהלך למיואים ויום אחד השתגע שם ואישתו גם נטשה אותו, לא רציתי להדחיק את הסיפור אלא להוציא אותו לאור, שכולם ידעו ויפיקו את הלקחים. הצבא ניסה לטאטא את זה ואני חושף אותו בציבור, והנקמה המתוקה שלי היא הכתיבה, הספר, ועכשיו גם הטור שלי. הכתיבה היא כלי להתמודדות אישית וחברתית עם דברים שונים וקשים, לכן אם יש לקח מכל הסיפור, הוא אל תשתקו, תוציאו את מה שכואב לכם, יכול להיות מזה בעיקר טוב...

אני שמחה שהוא התלהב, ואני בטוחה ש

יש סיבה. אני אגיד לך את האמת. אני במקומך לא הייתי עושה את זה. לא הייתי רוצה שהמוני אנשים ידעו עליי דברים אינטימיים. [מצד שני, יש לי בלוג.]

מ ה פ כ ן

New member
אני יודע לשים את הגבול...

במה שאני מספר, חוץ מזה אני מקבל גיבוי מלא מאישתי, ככה שממש אין לי מה לפחד, לא גנבתי, לא חטפתי, ולא פשעתי. הקרבתי את נפשי למען המדינה תרתיי משמע, אז אני לא רואה בזה שום פסול לספר על כך לעולם...

לא בכוונה כזאת בכלל, פשוט

לא יודעת.\: אז אולי כן כדאי. :] כמה טוב לשמוע על מישהו נשוי שממשיך לכתוב. העלה לי חיוך.
[באמת.]

למעלה