קיבלתי הצעה לעבור לאוסטרליה ומתלבט

יבגניי34

New member
קיבלתי הצעה לעבור לאוסטרליה ומתלבט

שלום.
קיבלתי הצעת עבודה באוסטרליה.
אני די מתלבט כיוון שהילדים שלי קטנים, ואנחנו סה״כ מאד מרוצים פה.

האמת שאין לי משהו ספציפי לשאול... חשבתי לשמוע מכמה אנשים כמה רע שם, או כמה נפלא

אנחנו כבר אחרי רילו בארה״ב אז אני לא מרגיש שה״חוויה״ זה משהו שבמיוחד חשוב לי.

arieltr

New member
אם אתה די מתלבט

ואתה סה"כ מרוצה מאוד איפה שאתה, אין שום סיבה שתקום ותלך.
כמה טוב, נפלא או רע פה לא באמת רלוונטי עבורך. הכל סובייקטיבי. אתה אומר שאתה מרוצה, אז אולי עדיף לך לחפש ריגושים והרפתקאות עם רעיונות אחרים שיהיו יותר קרובים למציאות שאתה מכיר ונוח לך עימה.

ANZ1

New member
מה זה משנה הדיעות של אחרים ?

השבוע היה סקר ששליש מהישראלים רוצים לעזוב את ישראל,
שני שליש לא יודעים או לא רוצים,
מי צודק ? כולם
תעשה מה שטוב לך,
אם אין לך סיבה לעזוב, אל תעזוב, מעבר למדינה אחרת, באופן זמני או קבוע זה כאב ראש שלם, מכל הבחינות, אם אין לך סיבה לעזוב, תשאר.
מה זה משנה אם מישהו יתן לך רשימה של סיבות למה כדאי לעזוב את ישראל או למה אוסטרליה עדיפה, לך טוב בישראל.

מצרף לדברי אריאל.

אם אתם עצמכם לא מתלהבים מהרעיון, שום דבר שמישהו אחר יספר לכם לא יוכל (ולא צריך) לשכנע אתכם.
עצה אחת שכן יש לי היא: מה שאתם מחליטים, תחליטו עכשיו ודי. אל תספרו לעצמכם ש"אם נרצה בעתיד..." מבחינה פרקטית אתם נמצאים בשלב הנכון, כמעט האידיאלי, להגירה. מעבר עם ילדים קטנים הרבה יותר קל מאשר עם ילדים גדולים יותר, וגם מבחינת גיל שלכם ואפשרויות תעסוקה הדברים נראים פחות טוב ככל שעובר הזמן.
אז אם אתם שואלים את עצמכם "מה יהיה כשיגדלו הילדים, איך ייראה העתיד שלנו ושלהם בישראל?" אז יש אולי מקום לשאול ולשקול. אבל אם בסה"כ טוב לכם עכשיו ואין לכם דאגות מיוחדות לגבי העתיד, אז תחליטו להישאר ושלום על ישראל.
&nbsp
בהצלחה

למעלה