קיבלתי הצעה מחברה!

semuelf

New member
קיבלתי הצעה מחברה!

אני מחפש כבר כמה זמן, והיום קיבלתי הצעה מחברה.
עוד לא הסכמתי, (אני רוצה שיעלו טיפה את המשכורת לפני זה) אבל הנה נקודות מעניינות:
קיבלתי את ההצעה באימייל בתוך זיפ מוגן סיסמה, ואת הסיסמה באימייל נפרד.
זה לא משרה קבועה אלא contractor לשנה. שיהיה.
החברה מאוד אנלית בנוגע לשעות עבודה - אם אתה עובד יותר ממה שצריך אתה מקבל תוספת overtime, ואם אתה לא נמצא ב"שעות הבסיס" (שזה 11 עד 3) אתה מקבל קנס. כמו כן יש מחיר ברור לימי חופשה מעבר למכסה.
שזה הבדל מאוד חד מול כל החברות שרשמית עובדים עד 6~7 ופרקטית עובדים עד 8 ומעלה.
הממ.. זהו.

herouth

New member
השאלה היא מה קורה בפועל

כי זה שכתוב לך בחוזה שתקבל שעות נוספות ועובדים שעות של בני אדם זה לא אומר שבפועל אנשים לא עושים "שעות נוספות בהתנדבות" וכדומה.

semuelf

New member
יש לי איש מבפנים

תחקרתי אותו והוא אמר שבד"כ הם לא עובדים שעות נוספות.
(לפעמים יש ימים לחוצים, אבל זה נכון בכל חברה)
אצלם זה משתנה תלוי במחלקה, כאשר יש מחלקות שנשארים עד מאוחר, אבל לא המחלקה שלהם.

אגב, המשרד עצמו נראה כמו לקוח מסרט משרד יפני ישן. כולל שעון נוכחות מיכני עם כרטיסים שמכניסים. ארונות תיוק של פעם וכו'.
אבל האנשים בסדר, נראה.

זה פחות או יותר כמו בחברה שאני הולך אליה

יום עבודה רשמי של 8 שעות (כולל שעה הפסקה) שעבור כל עבודה מעבר להן משלמים שעות נוספות, ״שעות בסיס״ 13:00-17:00 וחוץ מהן אפשר לבוא ולצאת מוקדם או מאוחר לפי רצון העובד. זה די הפתיע אותי - כל המשרות האחרות שהתראיינתי אליהם הגדירו במפורש יום עבודה של 9 שעות, מ-10:00 ל-19:00, וכמובן הזהירו שיכולות להיות שעות נוספות לרוב.

כמובן שחוזים לא באמת אומרים כלום ובמציאות יכול להיות שכולם עובדים שם המון שעות נוספות כל יום (לפחות משלמים עליהן), אבל כשחיכיתי לאחד מהראיונות בשעה 6 בערב ראיתי לא מעט אנשים יוצאים הביתה, אז זה מעודד.

למעלה