קיבלתי הצעה מפתה אבל אני צריכה יעוץ

איליין

New member
קיבלתי הצעה מפתה אבל אני צריכה יעוץ

בן זוגי לחיים הציע שנעבור מקום מגורינו כרגע לעיר אחרת (15 ק"מ) ממקום מגורי לגור בדירה שלו, וככה נחסוך את השכירות (משהו לא זול בימים אלו..) הדירה עצמה יפה והמקום לא רע בכלל אבל....זה 2 רחובות מגרושתו ושתי הבנות שלו שגם ככה אני לא מסתדרת כל כך טוב עם הבת הגדולה שלו בת 12 ואם לא ציינתי אז לי גם יש 2 ילדים בת בת 7 וילד בן 4 שלא נדבר על זה שגם אני יצטרך לעקור אותם ממקום מגוריהם הנוכחי אז מה עושים? מצד אחד מאוד מפתה לגור בדירה שהיא שלך ולא משלמים עליה שכר דירה ומצד שני כל שאר הטיעונים...

זוכרת , וגם את

הבעיות של הילד ללכת לגן , וגם את הבעיות של הבת שלו שנכנסת לכם לחדר (אני מקווה שאני לא טועה ב"זיהוי"
) לפני שאת בוחנת את הפַּן הכלכלי , האם בדקת טוב טוב את היחסים ה"חברתיים" בין כל הגורמים לבין עצמם? לגבי הילדים שלך , זה דפקא הצד הפחות מדאיג , הם צעירים ויוכלו להסתגל לשינויים בקלות. ולילד זה אולי גם יביא לשיפור החרדות שלו. ואולי בכלל " משנה מקום משנה מזל" לגבי כולכם. אבל , אני מדגישה , החישוב הזה "בקור רוח" רק של רווח כלכלי , לא נראה לי מתאים בסיטואציה (בצד ה"זכות") האם את מרגישה שזה האיש שאת רוצה לחיות איתו בעתיד הקרוב ואולי גם רחוק? האם אתם שלמים מספיק להיכנס למסגרת חיים משותפת עם כל ה"חבילות" שכל אחד מכם סוחב? זה מה שאת צריכה לבדוק , לדעתי. עם עצמך ואתו. ויש גם את פורום פרק שני , שזו שאלה שמתאימה גם לשם , אני חושבת שיוכלו לענות לך.

אני לא דוגמא אבל..

אני ניסיתי פרק שני אצלי בדירתי (שכירות איתו) בהתחלה זה היה באזור הקיים ופעם שניה ניסינו יחד בעיר אחרת נכון שהילדים מסתגלים אך זה ממש לא פשוט כמו שאת מתארת זאת ואם זה לא מצליח אז? כאן הבעיה אני העברתי אותם לעיר אחרת וחזרנו וממש בילבלתי אותם לא שוללת חלילה שלכולם זה כמו אצלי, ואמן ויצליח לך אך חישבי על "אם זה לא יצליח" מה תעשי אז? ואם תשארי שם ואיך הם ימשיכו את לימודיהם וכו כסף בא כסף הולך, מבינה אותך כלכלית מצבי ממש לא בשמים אך לפעמים בשביל השקט והשלוה שלך עדיף לשלם ולא לשלם יותר.

tali 26

New member
אני מניחה ש.....

הייתי בוחנת קודם את היחסים שלי איתו ואם זה מה שאני רוצה..... להתחיל בחיים משותפים עם מישהו מאהבה ולא מטעמי חסכון... ואם רק לחסוך... אולי כדאי לקחת חברה/שותפה או משהו בסגנון הזה ולאו דווקא בן זוג. אבל כמו שאמרתי אני מניחה.... מפני שאני לא נמצאת במצבך ואין לי מושג מה הייתי עושה במקומך, אני מקווה רק שדברים אחרים יובילו אותי לחיים משותפים עם בן זוג. בכל אופן בהצלחה בכל מה שתחליטי טלי

איליין

New member
תודה על התגובות כולם ממש גרמו לי

לחשוב ... אני ובן זוגי חיים יחד כבר שנתיים בבית שכור במקום מגורי כרגע... ונכון השאלה שלו גרמה לי פתאום לפחד לגבי הקשר שלנו, מוזר אבל פתאום זה נראה כל כך מחייב, למרות שאמא שלו (אנ בקשר נהדר איתה אישה מקסימה..) אמרה שנהפוך הוא דווקא דירה לא שכורה , יותר קל לעזוב אין בלגן של למצוא דיירים חלופיים וכו´ - היא מאוד הרגיעה אותי גם לגבי הנכדות שלה ולדחיפות הביקורים וכו´ אז דווקא ממנה קיבלתי הרבה תמיכה... בכל מקרה אני אמרתי לו שאני צריכה עוד זמן לחשוב חוץ מזה שהחוזה הנוכחי שלנו מסתיים רק בדצמבר ואני לא רוצה להיות בחלץ של זמן.

קחי את הזמן חשבי טוב

ואל תתעלמי מדברים לידך בכל מקרה אני למדתי שתמיד עדיף להיות במגרש שלך שנתיים אגב זה הרבה זמן (ואם זה מתאים לך אז אחלה) שמחה שעודדו אותך (ולא כמוני) מקווה שתבחרי את הדרך הנכונה והטובה כעבוך ועבורם.

smd

New member
שיציע נישואין ותעברי לביתו...

היי. לא ציינת כמה זמן אתם חברים אבל את צריכה לדעת לאחר 5 שנים שאתם חיים ביחד וזה לא משנה באיזה בית את ידועה בציבור אם את לא נשואה לו ויש לך יותר זכויות מאשר אישתו החוקית או ילדיו. לכן רוצה שתעברי ? לא הייתי ממהר לתת לך תשובה אם את רוצה להעזר בנו[אישתי ואני] נשמח לעזור. ידיד לעת צרה.

smd

New member
לא בדיוק.

היי ויעים לי להכיר. החוק לדיני אישות אומר לא לפני חמש שנים אבל.. יש מקרה אחד שזה יכול להיות לאחר יום אחד בלבד... הסכם בין בני הזוג אצל עו"ד. וקבלת גושפנקא אצל בית המשפט לעינייני משפחה באיזור המגורים. דרך אגב אני שגיב ואת? ידיד לעת צרה.

SMB

לי בכל אופן ידוע שעוד לפני 5 שנים ואולי אנו מתכונים לא לאותו הענין באותו הענין בכל אופן נעים מאוד שגיב ותצטרך להתסתפק בשמי כאן -מוצאת

smd

New member
נעים גם לי ובהצלחה וזיכרי כי יש לך.

תמיד ידיד לעת צרה.

למעלה