קיבלתי הצעת התנדבות

אני 1oo

New member
קיבלתי הצעת התנדבות

אני מתנדבת כשנתיים וחצי במקום מסויים שאני אוהבת, שם יש דגש על פנאי וכו', ומרכז אנשים צעירים, סטודנטים ועוד. הגעתי למקום הזה בעצמי כסטודנטית פעם בשנת 2010, וכיום אני מדריכה.
לא מזמן קיבלתי הצעה לקחת על עצמי את תפקיד הניהול, ואני מתלבטת אם להסכים או לא. הנטייה שלי היא לסרב, משום שאינני יודעת אם אשאר בעיר או לא -אני בתהליכי חיפוש עבודה. מה גם שהתפקיד עצמו כולל לא מעט בירוקרטיה, התכתבויות ולהיות בקשר עם מנהלי סניפים אחרים. אין לי בעיה לארגן ישיבות צוות של הסניף שלנו, אני חושבת שיש לי כישורים לזה. אבל אני לא בטוחה כמה האופי שלי סוחף אחריי אחרים, כמה "מנהיגה" אני, שאנשים ילכו אחריי. אני לא..
מה שמלחיץ אותי באמת זה כל מיני חורים ותקלות שיכולות לצוץ, ושאני כמנהלת אצטרך לשאת באחריות כבדה. ולכן אני רוצה להימנע מה"כראב ראש" הזה ולא להיכנס לתחום המעורפל הזה.
לא יודעת האם לקחת על עצמי את האחריות הזאת או שאצטער על כך. הלו"ז שלי די עמוס גם בלי זה. מצד שני אולי מעסיקים פוטנציאליים אמיתיים כן יראו יתרון בכך שהתקדמתי לנהל. גם אם זה בהתנדבות.
מצד שלישי, אני מאמינה שאני מספיק רצינית ומוכשרת בשביל שמקום עבודה טוב יבחר להעסיק אותי, ולא באמת זקוקה לניסיון הזה (לנהל בהתנדבות) כדי לבסס את האמינות והמקצועיות שלי... אולי הכי טוב לי להשקיע את הזמן והמאמצים בעבודה אמיתית, ולהישאר בתפקיד הנוכחי במקום ההתנדבותי, ולא להתקדם לניהול בנוסף להדרכה?
אשמח לעזרתכן ולהכוונה בפריסה

אני 1oo

New member
תודה! פרסתי

השאלה שנשאלה:
האם להגיד כן להצעה או שעלי לסרב?

תוצאות פריסת ההשוואה:

אפשרות 1:

- תשע המטבעות
- מלך החרבות
- מלכת המטבעות

אפשרות 2: