קיבלתי הצעת עבודה מאוד מיוחדת..

sugerbabe1

New member
קיבלתי הצעת עבודה מאוד מיוחדת..

לשלשה חודשים הבאים שכוללת משכורת מלאה, רכב צמוד, טלפון..וללא שעות מוגדרות.(עבודה ראשונה לאחר הלידה). וכל זה בשביל להכין ערב אחד, יחיד ומיוחד עלסבא שלי. אז כרגע הדברים הם בשלבי גיבוש רעיוני לפחות, ברורים לי הדברים הלוגיסטיים שצריך לעשות, הבעייה מתחילה בתוכן של הערב... אשמח לשמוע...רעיונות..הארות...והערות...כל דבר שיוכל לעזור לי לקדם את הפרוייקט הזה. (גם אשמח לשמוע המלצות על מקומות לאירוע באיזור ירושלים, קייטרינג..וכל מה שיקדם אותי. תודה.

משוש30

New member
הממ גם אני קיבלתי עבודה כזאת

אבל לא שילמו לי... טוב נו. לסרוק תמונות ולהכין מצגת (אפשר להכניס בפנים גם אנימציות סרטים ומוזיקה) קטעי הקראה למשפחה אולי להקה או הרכב קטן שינגנו קטעים אהובים עליו להביא מחו"ל משפחה או חברים בהפתעה

איזו משפחה משקיענית../images/Emo2.gif

וזורקת לך רעיונות:
סרטון, שמשלב תמונות משלבים שונים בחייו. אפשר לראיין אנשים (הכי נחמד לראיין אנשים שלא היה איתם בקשר המון שנים), שיספרו עליו בתקופות שונות, גם אם הם לא מוזמנים לערב הזה - מאוד מרגש.
קרובי משפחה מברכים ומספרים על סבא סיפור נחמד - מעבירים מיקרופון מאחד לשני, אפשר בליווי שיר מתאים לכל ברכה (כשחגגו לאח 50 ואני סיפרתי וברכתי, שמו ברקע את השיר "אחותי הקטנה" של אהוד מנור).
מתנות - בגיל הזה כבר לא כל כך זקוקים לשמונצעס. הייתי מנסחת ברוב טאקט הערה למוזמנים: "סבא מבקש לא להביא מתנות, אבל ישמח אם הכסף ייתרם ל...(ובהחלטה משותפת איתו להחליט למה לתרום). חוסך הרבה כאב ראש ומאוד נעים לכל הצדדים. לא עולים לי כרגע עוד רעיונות, אבל הבאות אחריי בודאי יהיו מקוריות יותר. מזלטוב

lulyK

New member
איזו עבודה כייפית.

אין לי רעיונות לתוכן, סתם נזכרתי שהדבר הכי מרגש שהיה ביום הולדת 70 של סבא שלי (הייתי בת 15 וזה הדבר היחיד שאני זוכרת מהארוע) זה שהאחיות שלו והוא שרו שיר ערש שאמא שלהם שרה להם בצ'כיה. אולי תמצאי כאלה דברים במשפחה שלך?

מאז

New member
גם אתם משם?

נו, בסוף עוד נגלה שהסבתות שלנו מאותו הכפר...

lulyK

New member
רק הסבא הזה ../images/Emo13.gif

יש גם גרמניה, אוסטריה ורוסיה ברשימת החומרים
.

"חיים שכאלה"

מצגת+אנשים שידברו תוך כדי,רצוי למצא מישהו שהוא מאוד אוהב/אהב ולא היה איתו בקשר המון זמן.

yaelia

New member
יכולה להציע

הפקה מכיוון של אוכל שתיה ומוזיקה אם צריך. חיה עם מישהו שזה המקצוע שלו. אם מעוניינת תפני במסר.

למעלה