קיבלתי ואני מעביר לידיעתכם. בואו והעבירו הלאה

קיבלתי ואני מעביר לידיעתכם. בואו והעבירו הלאה

במוצ"ש הקרובה במפגש החברתי מדברים גלעד ושרים גלעד בלובי של מלון החוף הירוק בצמוד למשרדיי "לאהוב" בתחילת הערב , בשעה 21.00 מפגש פעילים, עם : יואל מהרשק מרכז אגף המשימות של התנועה הקיבוצית שיחה , רעיונות , הצעות לדרכי פעולה , בשיתוף כל הנוכחים, מוזמנים פעילים, ואנשים שחשוב להם לראות את גלעד שב הביתה בשלום, המיקרופון יעבור בין הנוכחים, ומי ייתן והדעות הרעיונות והשאיפה לראותו שב אל חיק משפחתו, תפתח שעריי שמיים, לאחר מכן לכל המעוניין ניקח גיטרות ונשיר שירים לגלעד, אני מאוד מאמין בכוחו של הניגון שהוא תפילה אנרגטית שאהובה מאוד על בורא עולם. " לפעמים תפילה מילה או שתיים מגיעות לפתח שעריי שמיים אתה עומד נפעם אל מול הפלא וממלמל העוד ישנם כול אלה מהמאום הזה , אתה בראת יוצר מחייה מקיים אמונתך מעפר סומך נופל שם כולם אחים , אל שולחנך סמוכים, ליבי אליך... מתגעגע " דווקא בימים קשים של חרדה ואי וודאות ותפילה לשלומו של גלעד, בימים שלכול פעולה למען גלעד יש השלכות לכאן ולכאן אנחנו צריכים להיות מוכנים לכול התפתחות , מחד לקוות לשובו של גלעד במידה וראש הממשלה יצליח להשיבו הביתה עוד בכהונתו זו ומאידך לאפשרות הגרועה, בה גלעד ישחק במשחק הפוליטי ואני לא רוצה לחשוב אפילו על כך, אבל עלינו להיערך ולחזק את השורות , ואני יודע שאם נצטרך אתם תתנו רוח גבית ותמיכה למאבק למען ישוב הביתה בשלום

קמנצינד

New member
לא הבנתי איפה זה, ומי כתב את זה ?

בכל מקרה- אולי תחשבו באיזו צורה תוכלו לגייס עוד אנשים למשמרות הקבע ? כיום יושבים שם שניים- שלושה אנשים במשך 15 שעות ביום. אין סיבה שלא יהיו שם כמה עשרות אנשים. ועוד משהו, אולי תנסו לקחת קצת השראה מעובדי 'פרי הגליל' ? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3676083,00.html

נגיעוT

New member
להערך ולחזק את השורות

זאת אומרת שצריך לגייס עוד אנשים לתמיכה .

להערך לימים הבאים, אחרי שהענין יתחיל להתפוגג

בינתיים הומה אוהלם של אביבה ונועם שליט אדם, ואפילו שר-הבטחון הגיע (שר או חבר-כנסת יחיד ?). וכמובן בני משפחותיהם של אודי גולדווסר ואלדד רגב, וגם אבא של חנן ברק, מפקדו הישיר של גלעד שנהרג באותו ארוע אומלל כמו איש-הצוות האחר, סלוצקר. ומה הלאה ? אהוד אולמרט יהיה אמיץ להראות את פניו שם, ולוא לדקות מעטות ? ובהמשך - לאט-לאט יתמעט מספר הבאים, ונועם ואביבה וסבא צבי ישארו עם מתי-מעט עקשנים מחוייבים ? אסור שזה יקרה, ואפילו על הקצנה בקרוב, כמו שביתת-רעב או חסימת-הכניסות למתחם ביתו של אולמרט יש מה לחשוב. מה כל אלה מול כמעט 1000 ימי שבי, לך תדע באלה תנאים ?

להכין את מי שיבואו בימים שאחרי התמעטות הענין

בינתיים הומה אוהלם של אביבה ונועם שליט אדם, ואפילו שר-הבטחון הגיע (שר או חבר-כנסת יחיד ?). וכמובן בני משפחותיהם של אודי גולדווסר ואלדד רגב, וגם אבא של חנן ברק, מפקדו הישיר של גלעד שנהרג באותו ארוע אומלל כמו איש-הצוות האחר, סלוצקר. ומה הלאה ? אהוד אולמרט יהיה אמיץ להראות את פניו שם, ולוא לדקות מעטות ? ובהמשך - לאט-לאט יתמעט מספר הבאים, ונועם ואביבה וסבא צבי ישארו עם מתי-מעט עקשנים מחוייבים ? אסור שזה יקרה, ואפילו על הקצנה בקרוב, כמו שביתת-רעב או חסימת-הכניסות למתחם ביתו של אולמרט יש מה לחשוב. מה כל אלה מול כמעט 1000 ימי שבי, לך תדע באלה תנאים ?

למעלה