קיבלתי וואוצר לפסיכומטרי ויש לי כמה שאלות...

• פותח הנושא 18yo
  • פורסם בתאריך

18yo

New member
קיבלתי וואוצר לפסיכומטרי ויש לי כמה שאלות...

קיבלתי לשחרור וואוצר לספיכומטרי (כמה מקורי...) , ויש לי כמה שאלות למי שמבין\עשה 1. כמה אני חוסך פה? כמה עולה קורס לאזרח רגיל 2. אצל איזה חברות ומכונים זה תופס? 3. יש קבוצות שלמות רק של אנשים עם וואוצר או שאני נכנס לקבוצה רגילה? ואם יש פה מישהו שעשו רק עם חיילים משוחררים... אז התכנון שלי זה ללמוד חזק לפסיכומטרי... אבל אני מניח שבקבוצות של לוחמים שמקבלים חינם 90 אחוז מהקבוצה לא רוצה ללמוד וסתם באים כי זה חינם... זה ככה באמת? ואם כן אז יש סיכוי לעבור קבוצה?

...

1. קורס ללא ואוצ'ר עולה כמה אלפים. עם ואוצ'ר 1500 [או חינם אם אתה לוחם]. ככה שחוסכים הרבה מאוד כסף. 2. תופס אצל אנקורי ולחמן. נראה לי שיש עוד מכון אחד שמקבל. אם אתה רוצה אני אברר לך איזה. 3. לא יודעת. אני אישית עשיתי באנקורי שיש להם 2 סוגים של קורסים- טארגט שזה 28 מפגשים, פעמיים בשבוע. ורילקס- שזה 40 מפגשים, 3 פעמים בשבוע. כשנראה לי שהמפגש השלישי בשבוע הוא בשביל לשאול שאלות משיעורי בית ולעבור על נושאים שלא הובנו הכי טוב. אני עשיתי טארגט [זה מה שעושים עם ואוצ'ר] וכל השאלות שהיו לנו ומה שלא הבנו המדריך חזר איתנו אחרי השיעור ככה שהמפגש השלישי נראה לי מיותר וסתם עוד נסיעות... 4. אני לא יודעת אם ככה זה תמיד אבל בקורס שהייתי בו היו רק חיילים משוחררים, חוץ מאחת שהייתה באה כשמתחשק לה [שזה כמעט אף פעם...] כולם באו כדי ללמוד באמת ולא סתם כי זה חינם [הרוב המוחלט היו לוחמים והשאר עם ואוצ'ר כמו שלי]. כשעשיתי שיעורי השלמה על מפגשים שפספסתי עם קבוצה אחרת דווקא הרגשתי שהקבוצה שלי יותר טובה... קיבלנו מדריך מנוסה [לא כולם באנקורי כאלה ככה שאני לא יודעת איזה מדריך תקבל] ולמרות שלא קיבלתי את הציון שאני רוצה ת'כלס הייתי מרוצה מהקורס. בכל מקרה אם תבקש לעבור לקבוצה אחרת אני לא חושבת שתהיה להם בעיה עם זה.

18yo

New member
תודה, באמת עזרת לי... אי]ה אני יכול לבדוק איז

איפה אני בודק איזה מכונים יש באיזור שלי? (קרית גת)

18yo

New member
עוד שאלה קטנה...

האמת עוד כמה שאלות קטנות 1. כל כמה זמן נפתח קורס? כמה קורסים יש בשנה? וכמה מועדי בחינות יש בשנה? ההגיון אומר לי שבערים הגדולות יש מורים יותר טובים... כלומר בתל אביב יותר כדי ללכת מאשר אשקלון.. זה נכון?

...

מועדי בחינות יש 4-5 בשנה- פברואר, אפריל, יולי, אוקטובר ודצמבר. קורסים בד"כ מתחילים כ-3 חודשים לפני המבחן. מציעה לך שתלמד לפסיכומטרי של אפריל, קורסים מתחילים עוד חודש בערך [לפברואר כבר התחילו]. אל תשכח שואוצ'ר תקף לחצי שנה בלבד מהשחרור. וההגיון שלך לא הגיוני... מדריכים ידריכו איפה שיותר קרוב להם לבית בדיוק כמו שתלמיד יעדיף ללכת לסניף שקרוב אליו הביתה מאשר לסניף של אותו מכון שנמצא במקום יותר רחוק...

shiridag

New member
תשובה..

ממליצה לך לפנות ללשכה להכוונת חיילים משוחררים. יש מרכז צעירים בקרית גת, הם פועלים בשיתוף עם לחמן / אנקורי לסירוגין.

למעלה