קיבלתי ויזת הגירה

yonib12

New member
קיבלתי ויזת הגירה

עובר למיאמי פלורידה לכמה חודשים אשמח להצעות עבודה והפניות באופן מיידי פתוח להמון תחומים

ilanvag

New member
מזל טוב על ויזת ההגירה. רוצה לשטוף כלים במסעדה?

לנקות חדרים בבית מלון?

פשוט לא ברור מה זה "המון תחומים"...

וחוץ מזה אנחנו לא פורום תעסוקה, אז בבקשה לא לפרסם פה דברים כאלה. ממליץ לך לפנות לקבוצת פייסבוק של ישראלים במיאמי, סיכוי יותר טוב לקבל התייחסות שם.

yonib12

New member
..

- המון תחומים פשוטו כמשמעו .
- תסתכל שוב מה השם של הפורום " עוברים לארצות הברית "
אז אם זה לא המקום להתייעץ בכל מה שקשור למעבר בין היתר מציאת עבודה אז צריך להחליף שם לפורום ...

ilanvag

New member
זהו פורום לענייני *הגירה*. לא פורום למציאת תעסוקה.

אם אתה מציע להחליף את שם הפורום, בבקשה פנה לדורון, מנהל הפורום (הבחור עם השם הכחול, אפשר למצוא אותו בקלות).
&nbsp
וחוץ מזה, מנסים לעזור לך, אבל אתה לא מבין... לא יודע כמה אנשים יש פה מאזור מיאמי, אני מכיר רבים מהפעילים פה והם מאזורים אחרים לגמרי. חיפושי תעסוקה (ועוד שאלות מקומיות) עדיף לשאול בקבוצה של אנשים מקומיים, ולכן המלצתי לך לחפש קבוצת פייס מתאימה.

yonib12

New member
אני לא מציע לדורון אני מציע לך

שים לב מה כתוב בסאב טקסט שמסביר על הפורום אולי אתה צודק שיותר מידי מענה אם בכלל אקבל בנושא
אבל לבקש ממני לא לפרסם תוכן שהפורום מעיד על עצמו כעוסק בנושא זה גובל בחוסר שפיות .
&nbsp
לציטוט " חושבים על מעבר לארה``ב? לימודים או עבודה? חוששים בנוגע לויזות או אדמיניסטרציה? קשיי הסתגלות? .............. "
&nbsp
&nbsp

naf86

New member
"לימודים או עבודה"

הן סיבות למעבר לארה"ב. כלומר הפורום מיועד לענות על שאלות של איך להגיע לארה"ב בצורה חוקית. זה לא לוח מודעות למציאת עבודה.
&nbsp
הבקשה שלך הייתה כללית מידי. אנשים פה לא קוראי מחשבות. אי אפשר לדעת אם אתה רוצה עבודה בהכנת אוכל או ניתוח לב פתוח. אי אפשר לדעת אם אתה מצפה לשכר מינימום, או לשכר של מנכ"ל. אי אפשר לדעת איפה במיאמי אתה נמצא, אם יש לך רכב, שעות עבודה וכו'. לכן גם אם יש מישהו במיאמי, סביר להניח שהוא לא יטרח לענות לך כי זה בזבוז זמן.

rita2109

New member
גוגל ישמח לעזור לך

זה די פשוט לכתוב בגוגל indeed.com ולהתחיל לחפש עבודה בכל התחומים האפשריים משוטף כלים ועד מנכ"ל

למעלה