קיבלתי וקיבלתי. מתחילה טיפול

עמית@

New member
קיבלתי וקיבלתי. מתחילה טיפול ../images/Emo70.gif

מוזר אבל המחזור הגיע יום אחרי סיום הארגסט, בדרך כלל לוקח לו יותר, אז אחרי כל השמחה של להתחיל לעשות כבר משהו אחרי החודש הזה בו רק חלמתי להדקר ולהבדק
התקשרתי לאיכילוב ומבזכירה נאמר שהם לא פעילים עד ה22 לחודש בעוד לי נאמר לתזמן את המחזור ל20 ואנינאמורה להתחיל לדכא את עצמי , באיזה יום מתחילים בדרך כלל? הבנתי שביום השלישי כך שיום א יהיה מאוחר מדי! מישהו אולי יודע אם יש שם אנשים שיחזרו אלי מחר או שכדאי לחפש טלפון בו יענו לי אנשים ולא מכונות? אבל זה מתחיל... *אנחת הקלה* עמית

אפרת**

New member
כעקרון אמורים להתחיל עם הדיכוי

ביום ה-2 או ה-3, אבל לא נראה לי שיהיה קיצוני אם זה יתחיל ביום ה-4. בכל אופן שיהיה המון המון
אפרת, שכנראה כנראה אם הכל יהיה כמו שצריך ביום ראשון תעבור שאיבה....

עמית@

New member
יום ראשון? ואו זה עובר כל כך מהר!

בהצלחה בהצלחה בהצלחה תתוי לי את הדרך.

אפרת**

New member
כן כן.. הזרקתי והזרקתי

והזקיקים גדלו להם לתפארה. באמת נחמד מצידם...
מה שכן אני קצת מרגישה מפוצצת מהורמונים. עייפות מחרידה. ומין מעיין אולי חולשה מוזרה כזאת. לא יודעת איך להסביר את זה. נו שיהיה... שישאבו בייציות ושהבייציות יופרו ויקלטו אצלי עובר\ים. אם זה המחיר לא אכפת לי
העיקר שיהיה תינוק צורח...

עמית, איזה יופי!

שנה חדשה, התחלה חדשה, תינוק חדש (או שניים)... אני ממש לא בקיאה לגבי הדיכוי, וגם לא נראה לי שיש הרבה סיכוי שתמצאי במכון מישהו מחר בבוקר. אפשרות נוספת היא להתקשר לבוצ´ן (אני יודעת שאת לא רוצה להטריד אותו, אבל...). מה שלא יהיה, העיקר שהחודש הזה יצליח !

עמית@

New member
זה פחות קריטי כי אצלי גם ביום ה40

למחזור עדיין לא קורה כלום.. אבל הייתי רוצה לברר, וזה לא במכון, זה במחלקת הIVF אני בכל זאת אתקשר, תודה! מה שלומך?

שלחתי לך מייל קודם

סה"כ בסדר, סובלת (!) מכאבי ביוץ (שכנראה יהיה מחר), וסובלת עוד יותר מזה ש you know who איננו ואי אפשר לנצל את הביוץ הזה
(אפילו שזה רק תאורטית, אם 18 פעמים לא הצלחנו לנצל אותו, למה שנצליח בעצמנו בפעם ה-19?).

עמית@

New member
זה אף פעם לא תיאורטי (ממש)

אני לא בבית אז אקרא רק מחר
ואז גם אחזיר. מתי הוא חוזר? (איש המסתורין..)

ביום שלישי ../images/Emo4.gif

כ"כ קשה לי כשהוא איננו, אני לא אוכלת ולא עושה כלום בשביל עצמי (כאילו, אם הוא איננו אז אין טעם להשקיע בי, כי כל ההשקעה בי היא בשבילו). אני יודעת שזה מעוות, אבל זה המצב. בכל אופן, את ה-3 ק"ג המסורתיים שאני מאבדת בכל נסיעה שלו כבר הישלתי מעלי.

yaelhul

New member
הלוואי עלי סוכריה...

כשהאיש שלי איננו גם אני מרגישה שאין טעם להשקיע (בבישולים) ולכן אוכלת בלי הפסקה שטויות:
... ממש לא מרזים מזה
לצערי, אבל זה גם לא כל כך נורא, כי אני מרגילה את האיש שלי מעכשיו למראה שלי בהריון...
תאכלי חמודה, תשמרי על עצמך ועל הגוף שלך. את צריכה אותו במצב מצויין להריון שיגיע (הלוואי) בקרוב מאד. יעל.

הבדיחה הרווחת אצלנו בבית

היא שאם אני ארצה לרזות (אני ממש לא רזה, אבל זה אף פעם לא הפריע לי) נצטרך פשוט לשלוח אותו לחודש לחו"ל. כשהוא יחזור אני כבר אהיה חצי ממה שאני עכשיו. ניסיתי כבר את העניין הזה של לשמור על הגוף שלי וכו´ ואז גם גיליתי עד כמה אני אנמית והתחלתי לקחת ברזל וויטמינים. אחרי הכשלון של החודש הקודם פשוט הפסקתי לקחת את כל זה, כי אין בשביל מה... ואני נחשבת בחורה אופטימית בד"כ!

אני יודעת, אבל...

נמאס לי
עוד מעט שנתיים שהחלפתי את הגלולה בחומצה פולית, ושום דבר לא קרה... אני מתארת לעצמי שהגוף שלי כבר מלא בכל הדברים האלה בין כה, אז אפשר קצת לחפף. אני מבטיחה להתחיל שוב בחודש הבא, כשאני אדע שיש בשביל מה (למה אין ציור של תינוק???)

אני לא רוצה ../images/Emo95.gif אני רוצה

את הדבר האמיתי
מצטערת שאני כזאת בכיינית, זו עוד אחת מתופעות הלוואי של הנסיעה שלו

yaelhul

New member
יופי יופי יופי עמית

לא נראה לי שתפסידי טיפול בגלל הבדל של יומיים בתאריך תחילת הדיכוי. אני שמחה שאת אופטימית ומחכה בכליון עיניים לתחילת הטיפול החדש. זה ivf ראשון שלך? אם כן, אנחנו מתחילות ממש יד ביד. שיהיה בהצלחה, נסיון אחרון ודי. יעל.

נעמה@@

New member
פשוט מצויין ../images/Emo39.gif

שיהיה לכם בהצלחה! גם אני נהפכת למאושרת באדם כשהמחזור מגיע. עוד לא הגעתי לשלב הבא.

למעלה