קיבלתי זיכוי מחנות תיקים - בזיכוי

ליבי29

New member
קיבלתי זיכוי מחנות תיקים - בזיכוי

רשום שהוא לא תקף למבצעים וכדומה. האם זה חוקי? תודה למשיבים.

אהובה.א

New member
זיכוי

במידה והמבצעים חלו באותה תקופה שקנית את המוצר , אז זה לא חוקי. אבל , מאידך , אני ממש לא מבינה למה חנויות לא נותנות כסף מזומן. הרי הן יכולות. שוב הגענו לעניין השירות. בישראל , לא יודעים מהו מתן שירות. אח"כ מתפלאים שלא חוזרים אליהם. חנות שבה קיבלתם זיכוי בתנאים - אל תחזרו אליה יותר , גם אם היא יחידה במינה. הטענות של החנויות שהן לא יכולות לתת זיכוי כספי בגלל מס הכנסה - הן שטויות. בארה"ב , ששם רמת השירות גבוהה משלנו בהרבה , ולהם יש יחס אחר ללקוח , אתה מקבל כסף מזומן במקום. לפני מס´ שנים , כשנסעתי לארה"ב , הגעתי ללוס אנג´לס לסוף שבוע קצר.הילדים היו באורלנדו אצל משפחה .קניתי חליפה לאחד מילדיי. כשחזרנו לאורלנדו , נכנסו לחנות הרשת שם. וביקשנו להחליף לגדול יותר. לא היה ברשותם. הם נתנו לי במקום זיכוי כספי. כמובן , חזרתי למחרת לאותה חנות וקניתי הרבה יותר ממה שזוכיתי. אם חנויות בארץ היו מבינות את משמעות ההחזר ללקוח - לא היו נותנות לו תחושה שהן עושות לו טובה.

ליבי29

New member
אני מסכימה איתך ב-200%. גם אני

חייתי בארה"ב - לפני כ-15 שנה - בתקופה שתודעת השירות הישראלית היתה עוד נמוכה פי אלף ממה שהיא היום - והייתי המומה מרמת השירות. סירים שקנינו ונשרפו - החזרנו וקיבלנו את הכסף. וזו רק דוגמה אחת מיני רבות. העניין הוא שלאנשים בארץ יש גם מודעות צרכנית נמוכה יותר - בארה"ב עושים חרם על הסופר אם מחירי העגבניות עולים ב-5 סנט. בכל מקרה, אני אפנה לאגודה להגנת הצרכן - ואם הזיכוי הוא חוקי, אני פשוט אחרים באופן אישי את אותה חנות. מותר לי להגיד את שמה פה, או שזה הוצאת דיבה?

למעלה